02 heinäkuuta 2015

YKS MAIKKI JA PELOTTAVA PONTSO

Heippa! Sen verran kirjottelen tähän alkuun, että vihdoin tämä on valmis! Oon viimeistelly tätä vaikka kuinka kauan, mutta nyt se on tehty. Oon lähössä vajaa pari tunnin päästä tämän ihanan luo kun Mirjam tulee sinne, en oo pakannu mitää ja pyykit on koneessa vielä eli kiirettä pitää.. xd Ajattelin ensin että en julkaise tänään tätä kun en ehdi, mutta muistin että tämä on valmis niin nyt on tämän vuoro. Mitä tykkäätte? :) 

 

Muistatko sen kun nähtiin ensimmäisen kerran. Istuttii porukoissa eri puolil sohvia, sit sä sanoit jotain ja tulitte meiä vieree istumaan. Hoiettii lapsii päivällä ja yöllä pölötettiin siskonpedeillä meiä huippu ihanalla porukalla ja juotii kaakaota. Säädettiin ja naurettiin. Keksittii kaikkee mahollista.
Muistatko sen kun ei oltas haluttu lähteä pois.
 
 
Entä se kun odotettiin uuttavuotta aivan hulluna ja sitten vihdoin kun se tuli niin juostii täysii toiste luo ja halattii kaikkii miljoona tuntia. 
Muistatko kun käveltiin pilkkopimeessä metsätiellä, meiä kuue henge porukalla ja kaikkii pelotti. Laulettii ja käveltii käsi kädes pitkin tietä. muistatko kun käveltii pitki peltoja ja kaikilla oli vaatteet savessa. Muistatko ku istuttii laiska ja niitte saunamökis ja pelattii pullon pyöritystä. Muistaks ne mooonet pilapuhelut ja naurunräkätykset niitte jälkeen. Muistatko ne kerrat kun ollaa valvottu yö melkee koska juttua riittää.


Muistatko ku tultii linkin kans teille? Mä muistan kun pyöräiltii ympäriinsä, käytiin jätskillä, puhuttiijapuhuttii, yöllä meni pitkään kun juttu ei vaan loppunu.



 Tai se kun kesällä tulit kuopioon ja oli ihan haikeet fiilikset kun ei tiietty millo nähään kun lähet kauas pohjoseen. Käytii kuvaamas, juteltiin pelleiltii, naurettii aivan räkänä ja vietettii kunnon laatuaikaa linkin ja kaislan kaa.❤️



Muistatko ku syyslomalla tulit kuopioon ja tehtiin kaikkee. Nukuttii kolmestaa linki kaa rantasaunalla, naurettii ja puhuttii. Käytii keskustassa ottamas ''hienois'' vaatteissa kuvia, käveltiin kauppaa ja takas vaik kuin monesti, pidettii ekat pikkujoulut jonne tuli mun kaks serkkuakin. Mitäköhän muuta me tehtiin? 
Muistatko kun tajuttiin yhtäkkiä et puhuttiin joka päivä wapissa ja pystytään kertoa kaikki toisille. Muistatko sen fiiliksen? En tiiä miten tai miksi ruettiin juttelemaan silloin alkusyksystä paljon, mutta en kadu yhtään nanosekuntiakaan. Oot niin tärkeä, korvaamaton❤️ 
Muistuuko mieleen ne kerrat, kun puhelin sekoo spämmeistä ja kerrankin oli 40uutta viestiä sulta kun aukasin puhelimen. 
Muistatko ne moooonet kerrat kun puhutaan toista tuntii puhelimessa ja juttu ei vaan lopu? Joskus sitä juttua ei koskaan ollukaan mutta silti aika menee kuin siivillä. 
Muistatko ne tsemppiviestit ja auttamiset kun on ollut huono olla?






Entä sen kun tulit meille pitkästä aikaa, juoksin asemalla sun luo ja halattiin? 
Muistatko sen kun nukuttiin rantasaunalla ja juteltiin ja hihiteltii tyhmille vitseille. Muut nukku jo.
Muistatko ne hetket kun päätettii tyylii yhtäkkii et leivotaa jauhelihapasteijoita ja lähettii ostaa tarvikkeita niihin. Se kauppareissu kesti pari tuntia vaikka matkaa on kilsa. Juteltiin ja juteltiin, kaikki kuulumiset läpi mitä muualla ei ollu ehtinyt kertoa, pysähyttiin kuvaamaan ja nauramaan. 
Muistatko ne yölliset keskustelut kun ei saatu unta? Ne lohduttavat sanat. 
Muistuuko mieleen se kun suunniteltiin yllätystä ja ollaan nii pölöttäjiä et melkee paljastettiin se. Onnistuttii siinä ja linkki yllätty. Yllätys onnistu aiva täydellisesti ja piettii kaislan linkin ja sun kaa ihan huippu ilta. Onneks ei paljastuttu.
Muistatko Ne miljoonat wappiviestit kun ollaan säädetty jotain tai puhuttu oikeasti syvällisiä. 
Entä se kun istuttii meiä kirjastohuonees kello kolme yöllä ja mun piti mennä seuraavana päivänä kouluun. Oli liikaa kerrottavaa. Naurettiin puhuttiin otettii hienoi #selfieitä ja nolattii ittemme varmaa aika mones wappiryhmässä, haha. Olit koulupäivä ajan meillä, mutta se ei ollu ees ihmeellistä, kun oot niin tuttu. 
Muistatko kun itkettiin ja naurettiin. Tsempattiin ja tuettiin..



 Muistatko kun ikuisuudelta tuntuneen viikon jälkeen vihdoin tulit yheks yöks ja ehittii puhua kaikista asioista.


Muistuuko mieleen se kun tultiin opistolle. Oli pakko päästä näkemään sua ja kaislaa. Ne hetket kun naurettii nii et toisee kämppää asti kuulu ja se ku kaheltatoista yöllä päätettii leipoo mutakakkuu. Se kun oltiin vaan ja juteltiin. Se kun meinasit rueta itkemään, laitoin käden sun olkapäälle ja istuttiin siinä jonkun aikaa.


Muistatko sen kun vihdoi säätöje jälkee pääsin perille ja lähettii pajumäelle. Naurettii koko aja ja halattii taas kaikkii miljoona tuntii. Säädettii kaikkee, poksauteltii "pommeja", käveltiin puhelimen taskulampu valos teitä pitki. Laulettii joka välis ja pelättii navetassa. Nukuttii siskopedillä ja pölötettii tyttöje kaa läpi yön. Ei maltettu rueta nukkuu. Keksittiin Katinalle laulu. Muistatko?
Muistatkos sen kerran kun tulit käymään päiväseltään täällä. Olitte muutaman tunnin mutta aika loppu aivan kesken. Juttua ois riittänyt monen tunnin puheluista huolimatta vaikka kuinka pitkäks aikaa.
Muistatko ne kaikki muut näkemiset matkuksessa ja muualla?


Muistatko sen kun oltiin lähdössä isoskoulutukseen. Tulit meille torstaina ja perjantaina mun piti mennä kouluun, mut se ei haitannu. Pystyit olla kuin kotona. 
Ei tarvitse selitellä miksi sitä ja miksi tuota. Voi olla juuri oma itsensä. 
Muistatko vielä sen kun lähettiin tuulettumaan ja istuttii pellon vieres ja juteltiin kaikki ärsyttävät asiat läpi. Muistatko? 
Sen kun huomasin että nyt ei ole kaikki hyvin ja halasin. Sait itkeä sen pois. 
Muistaks kun soitit mulle kun sun ystävä menehtyi. Huomasin sun äänestä et nyt ei oo kaikki hyvin. Heti. 
Sanoit et soitat takasin mut en jaksanu oottaa. Laitoin heti wapissa viestiä.


Entä se kerta, kun yhtäkkii päätettii et lähetää sun synttäreille ästeen kaa. Oli taas niin huippua ja naurua ei puuttunu. ❤️ 
Uskoisko että ollaa tunnettu vaan puolitoista vuotta?
Muistatko, kun puhuttiin jotain aivan muuta ja sitten puoliläpällä heitit että hei pääsisiksä tänää meille? Tulisit mun messii töihi. Nopee soitto mamille ja sinne mä sitten tulin. Ei tehty mitään erikoista, mutta silti oli niin ihana vaan olla ja jutella. Sitten tulit vielä juhannukseksi meille ja käytiin hankkisella, ärsyynnyttii tuhat kertaa hyttysiin, käytii kuvaamassa jajaja.. 


Vaasassa tehtiin ja säädettii kaikkee mahollista, oltii melkee koko ajan samassa porukassa, mutta oli nii rento meininki, että porukka tuli ja meni. Parasta. Just nyt mun pitäs pakata, koska tullaan Mirjamin kanssa teille, jeee. <3 






29 kesäkuuta 2015

IKIMUISTOISTA

 






































Onnellisuutta. Valvomusta. Uusia ja vanhoja ystäviä. Palelua. Leirielämää. Naurua. Tyhmiä juttuja. Inside-läppää. Syvällisiä juttuja. Ihania lapsia. Sitä fiilistä, kun eka kertaa tapaa uuden ihmisen ja heti on kun ois nähnyt miljoona kertaa. Sekoilua. Väsymystä. Rentoo meininkiä. Yhdellä sanalla sanottuna: ikinuistoista ja parasta. 

Torstaina se päivä vihdoin tuli. Lähettiin ajaa kohti Vaasaa heti aamupäivällä ja sitten iltapäivällä kun päästii perille ni voiettä sitä fiilistä. Piti vähän aikaa miettii että hei oonko mä ihan oikeesti täällä.
En ehtiny ees minuuttia olla asuntoautolla ku säntäsin jo näkee ystäviä. Siellä sitten meni päivät ja autolla käytii vaa 15minsaa syömäs pari kertaa päivässä, haha. Meiä huikeenparas porukka, johon tuli aina porukkaa ja välillä osa kävi jossain oli vaan niin paras. <3
    Sanoin viime postauksessa että tuun näkee aivan hirmusesti uusia ihmisiä niin heti ekana iltana Katina säntäs heti meiä luo ku saatii yhteys ja vihdoin me nähtiin tämän murusen kanssa. Taisin juosta muutama sadan metrin päähän jo vastaa ja aina ku joku tuli(mitenii malttamattomia ollaa) ni juostii täysii niitten luo ja halattiin miljoona tuntia. Ihan parasta kun näkee ekaa kertaa vihdoinki ja saa halata tuhatmiljoonaa minuuttia.<3
   Ekasta illasta lähtien, naurettiin niin että vedet melkei valu silmistä, kälätettii nii kovaa meiän nelikolla että kentälle asti varmaa kuulu, puhuttii nii tyhmiä juttuja ja välillä taas aivan syvällisiä, otettiin rennosti, porukka oli rennosti ja tuskailtii yhteyksien kanssa ku tuli liian tutuksi lause ''numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä'', pommitettii nii paljo kaikille et 30 kertaa ei ollu yllätys, syötiin pitsaa iltapalaksi, käytiin Katinan kanssa halaamassa yhtä yksinäistä tyttöä ja saatiin se hymyilemään, laulettii melko isolla porukalla lauluja yöllä, piettii lopuksi kunnon halirinki ja lopuksi vielä halattiin tuhat tuntia ennenkun oli pakko sanoa hyvät yöt ja aamulla lähteä kohti kotia. iltapäivällä siis tultiin kotia ja nyt tää viikko menee varmaankin kuopiossa. Nyt on niin onnellinen olo että. Saan olla niin ilonen että mun elämässä on näin ihania ihmisiä ja Sain tutustua taas niin ihaniin ja rakkaisiin ihmisiin. KIITOS meidän parhaalle porukalle ja kaikille uusille ja vanhoille ystäville. <3