25 huhtikuuta 2016

JUURI TÄSSÄ JA NYT



Onnea on kultaiset muistot tältä viikonlopulta. Silloin oli iloinen mieli. 14 tyyppiä, jotka tulee loistavasti toimeen. Rento meininki ja naurunräkätystä ei puutu. Juuri siinä oli hyvä olla. Juttelua, kuvausta ja äänen voluumi kaakossa autossa.


Onnea on ystävä, joka pyytää keskellä viikkoa yökylään ja ilta menee jutellessa ystävysten asioita. <3

Ihanatkamalat sisarukset, jotka on niin äärettömän tärkeitä mutta saa myös välillä hermoromahduksen partaalle.

Onnea on jutuskeluhetki kämpällä, sen jälkeen kuvaamassa sattumalta löydetyllä huippupaikalla ja lopuksi jätskien jälkeen kotiin. Myös ihana aurinkoinen keli nosti hymyn huulille, niin kevät sää!

Eilinen ilta, jollon oltiin Kaislalla ja saatiin Linkki myös mukaan. Paistettiin lettuja K:n kanssa ja toinen ystävä saapu just sopivasti kun ne oli valmiita, käytiin pelaamassa korista läheisellä koululla ja  pelleiltiin niillä ''laitteilla'' mitä siinä koulunpihassa on.
Just semmosia ihanan rentoja ja just siksi parhaita hetkiä ystävien seurassa.
Välillä on kiva mennä ja tehdä kaikkea, mutta välillä parasta on vaan olla ja jutella.




Ihanan rento viikonloppu. Oli aikaa ajatella ja olla vain ennen seuraavien viikonloppujen touhuja!
Onnea on serkut, jotka tulee ovelle jo vastaan ja huutaa: ''mooooiii jee sä tulit!'' <3

Onnea on sähly, jota käyään pelaamassa kerran viikkoon. Tuo laji on niin paras!

Yllätykset kaksin kappalein. Maanantaina yllätettiin Maiju, kun nähtiin kaislan kanssa koulussa ja päätettiin, että tänään me muuten järkätään ne yllätyssynttärit ja Linkille soiton jälkeen oli suunnitelma valmis. Käytiin siis ostamassa herkkuja ja mentiin vain kämpälle vaikka illalla ois ystävä pyytänyt muutenkin synttärikahville. Syötiin sitten jätskikakkua, täytettyjä patonkeja, karkkia ja mitähän kaikkee muuta meillä vielä oli! Oli ihana muutama tuntinen pitkästä aikaa tuolla nelikolla. Vaikka nähdään viikottain niin harvoin neljästään tuolleen rauhassa kun menee aikataulut ristiin.

Toinen yllätys oli porukoille hääpäivän kunniaks, kun pikkuveljien kanssa leivottiin äkkiä kakku (ilman kananmunaa se oli melko haastavaa ja meinas mennä hermotki pari kertaa sen kanssa :D), mutta saatiin ne ennen heidän töistä tuloa valmiiks ja täällä oli kaikki laitettu kynttilöistä lähtien. 
Päätettiin ihan kunnolla panostaa, haha.

Onnea on ihanat hoitolapset. Vaikka kuudesta alle 9 vuotiaasta lähtee välillä ääntä ja sähellystä riittää, homma pysyy loistavasti hanskassa eikä oo ollu ongelmia. Lapset on aina tosi reippaita niin puistossa käyntikin onnistuu! On huippua huomata, että ne pitää ihankuin toisena äitinä puheiden mukaan. :D <3




Hymyile elämälle, pienimmästäkin syystä!
Eilen pään paino tyynyyn illalla ihan liian myöhään kellon ollessa vaikka ja mitä onnellinen tyttö, samoin käy tänään.