20 maaliskuuta 2015

KEVÄÄN MERKIT

Heippa! Yks päivä viimeviikolla, kun oli plussan puolella ja aurinko paisto sinseltä taivaalta päätin, että nyt käyn kuvaamassa vaikka kuinka koulujutut paino päälle ja tekemistä riittää. Äänittelin samalla wappiin ääniviestejä kamuille vastailuiks kun tuntuu että millonkaa ei ehi vastata ees niihin oikeesti pakollisii viesteihin. Kävelin ympäriinsä ja etin hienoja paikkoja ja napsin kuvia. Tosta reilun puolen tunnin kuvauksesta sai taas energiaa jatkaa kouluprojekteja. Asfaltit on sulia ja porukka ihan selvästi piristyy mitä lähemmäs kesää mennään. Ihanaa ku en oo ite ainut joka hihittää maanantaiaamuna koulussa kun muut masistelee ku se viikonloppu meni aivan liia nopeesti, haha. :D
Tässä siis nyt kunnon kuvaspämmi teille, mitäs te tykkäätte keväästä? Entä kuvista?



















PS. Laitoin kommenttien valvonnan päälle, koska on käyny monesti niin että ei oo huomannu edellisiin postauksiin tulleita kommentteja vastakun muutaman päivän päästä joten nyt huomaan kaikki kommentit 100%! Ei siis ole mitään muuta käynyt. :)
















18 maaliskuuta 2015

LUOTTOASUA



Heippa! Ensimmäisenä pyydän vähän teiän apuu ja pyydän, että kertokaa mitä teen näille hiuksille kun nää on alkanu tökkimään ´ja pahasti. En ehkä uskalla tehä mitää radikaalia mutta edes pientä piristystä. Lyhyemmäks vai ei? Kertokaa mitä mieltä ootte, koska kaipaan nyt teiän vinkkejä! Nää on nyt siis about 10senttii takapuolesta ylöspäi eli suunnillee lantion kohdalle. Tuosta yllä olevasta kuvasta saa aika hyvän käsityksen pituudesta ja muusta eli mitä teen! Etin sen edellisistä asukuvista eli sieltä lisää kuvia jos kaipaa. :) Nyt  kaikki ideat kehiin!! Tän jälkeen tää neito suuntaa läksyjen kimppuun ja sen jälkeen odottaa perinnöllisyystyö joka pitäs rustailla tämän illan aikana, onneks osittain tehtynä jo. Näiden lisäks on vielä muitakin kouluhommii, kuten mantsan kurssityön viimeistelyä, kuva-analyysiä, terveystiedon lisätehtävii jotka haluun tehä koska se hyödyttää niin paljon kun kirjotan terkan ja lisäks pitäs taiteilla yks kotikuvistyö. Normaaliläksyje lisäks.. Noh, tän viikon kun vetää täysillä loppuun ni sit saa ''vaan'' lukee kokeisiin. Tulin pikasesti vaan kertomaan tän hetken fiiliksii ja mietteitä. Energiaa on kyllä riittämiin, kun eilen pidin vähän rennomman päivän ja tein vaan normiläksyt että jaksaa taas paahtaa täysillä. Tosin taisin mä silti käydä sörkkimässä tota bilsan perinnöllisyystyötä, haha. Aika vaan on ainut ongelma, sekun ei meinaa oikein riittää.
Mutta nyt tuohon asuun. 
Taas yksi luottoasu siis esittelyyn! Ei ihmeellinen, ehkä vähän tylsä mutta aivan huippu mukava päällä ja rento mutta siilti ihan siisti. Eli aika perus mun asu, tontyyppisiä ne on joka päivä! Kirjotus takkuaa, mutta sen verran vielä höpöttelen että oon saanu nyt puhelimella kirjotettuu esim. automatkoilla toivepostauksii puolivalmiiksi eli pari on jo kuvia vaille valmiina. Latasin tähän siis tän mobiilisovelluksen vai mikä lie ja oon kyllä tykänny hirmusesti! Sillon kun oli vielä Samsung ni se pätki ja temppuili mutta tässä tää toimii aivan loistavasti. En tiiä sitten missä oli vika tuossa Androidin versiossa vai oliko se mun puhelimessa. Nyt siis niitä tulee enempi ku matkoilla pystyy kirjottelee niitä aina sen verran kun ehtii! :) Ystävyyspostaus tulee huhtikuun aikana, kunhan koeviikon jälkeen ehdin laittaa kuvat siihen ja pari viimestä tekstiä kirjottaa. Lupaan sen, niin sitten varmasti jossain vaiheessa se toteutuu. Lisäks tulee viime viikkojen positiiviset asiat, sitä oon lykänny vuoden alusta asti, hupsis. Mulle kuuluu tosi hyvää, mutta kiireistä. Koeviikko alkaa siis maanantaina, mutta tänne tulee kuitenki postauksia tasasesti koska se on sen verran rento vaikka kyllä lukemista riittää 5aineessa. Tää viikko on muuten hujahtanu aivan sekunnissa ohi, tuntuu et minuutti sit ois ollu sunnuntai?!
 Palaillaan luontokuvausten parissa loppuviikosta! 





















15 maaliskuuta 2015

#SUNNY SUNDAY

Aurinkoiset hitaat aamut. Ilonen fiilis. Ulkoilua. Aurinkolasien talvikätköstä kaivamista. Lenkkeilyä. Koulujuttuja. Nuorimmaisen yökyläily. Kuvaus. Rento meininki, ei oo pakko tehä muuta ku pari koulkujuttuu eteenpäin. Viimesten mopojen kesäkorkkaus. Ystäviä. Syvällisii keskusteluja yöllä. Extempore lähtöjä.  Olevinaa #artsy kuvat. Hyvä ruoka lauantai-illan kunniaks, tortillapitsat on aivan parhaita!! Kannattaa testata! 
Tällänen on ollu mun viikonloppu, lyhykäisyydessään. Suurin osa näistä kuvista on otettu tänään, mutta osa eilen. Pari kuvaa on vähä mekapixeli mössöö, koska ei voi muuta olettaa puhelimen taskulampun varassa otetulta kuvalta. Ens viikol sitten asukuvii ja luontokuvauksien tulosta! Oikein energistä viikkoa kaikille, nyt mä suuntaan pikalaittautumaan koska tuli just yks uus extempore lähtö, haha.