11 tammikuuta 2014

Joulu meni, kevät on jo ovella!

Toivottavasti se kevät on jo ovella...
Tässä on ollu nyt muutaman päivän tauko, koska en oo kerinny kirjottelemaan!
Ei oo mitään hirmu erikoista tapahtunu, sellasta perus arkee ollu!
Keskiviikkona näin Kaislaa ja Linkkiä koulun jälkeen hetkosen ja sitten kävin keskustassa hammaslääkärin jälkeen! Löysin Katjalle lahjan, mutta en esittele sitä vielä, koska Katja saattaa lukee tän! :D Siitä myöhemmin!
Oli mukava päivä!! :) (jos hammas- ja selkäkipu unohetaan hetkeks) hampaat siis tuli siitä kipeeks ku ne vaihto jonku jutun raudoista......
Torstaina kävin linkin kanssa salilla, suoraan koulusta ja unohin juomapullon, t-paian ja eväät... Noo onneks löyty korvaavat jutut ja päästiin salille asti! :)
Sellanen kevyt herättelytreeni, koska selkä edelleen oli kipeenä(paranemassa niin hyvin että menin sinne)
Käsille tein oikeen kunnon rääkin ja eilen oli koulussa vielä ylävartalo treeni ni tänään on kädet huutanu hallelujaa kyllä! :DD Tietääpähän että on tehny jotain! :D
Eilen illalla näin kavereita ja että me muuten naurettiin!! Huuhhhuhhh :D Oli huippuilta!<3 :)
Kaikki varmaa katto meitä vähän oudosti mutt... :D Oltiin aika hyvällä päällä jos näin voi sanoo! ;) Sellanen menofiilis! :D Joo kuulostaa ihan tyhmälle mut nii.. Nyt siihen ite aiheeseen!
Mulle iski joku siivousvimma äsken ja siivosin huoneen, ja VIHDOIN otin joulujututki pois :D
Kohta ennen-jälkeen kuvia siitä!
Otin myös viimeviikkojen ostoksista kuvia(jopa 2 paitaa :'D ) Niistä kuvia myöski siis alempana!
Otin myös yhtä muuta postausta varten kuvia, mutta sen näätte sitten ku julkasen sen! ;) xD
Se ei liity kuiteskaan huoneeseen, sen voin luvata! En oo sellasia tehny yhtään täällä eli se on ihan uus juttu täällä ja en tiiä yhtään tykkäättekö siitä!
Nyt nää kuvat ja lähen keksimään jotain ajanvietettä loppupäivälle! :)




Tän ostin sillon ku tyttöjen kanssa käytiin keskustassa(uudenvuoden aikaan )
VeroModasta muistaakseni!

Tää on muistaakseni Ginasta alemyynneistä!

08 tammikuuta 2014

Kuulumisia!

Tiistaina oli kotipäivä, koska selkä on ihan sökönä vieläkin niinku viime postauksessa mainitsin!
Hyvä, että pysty kävellä normaalisti... Oon onneks pikkuhiljaa (ja varmasti??) saanu sitä parempaan kuntoon  ahkeralla venyttelyllä, kuntopyörällä polkemisella(että sais liikettä siihen) ja IcePowerilla! Nyt muutaman päivän jälkeen se alkaa olla suuper hyvässä kunnossa siihen verrattuna mitä se oli viikonloppuna..


Ei se vielä kunnossa oo, rupeen nyt ''kuntouttaa'' sitä oikeen kunnolla(oon tehny sitä syksystä asti, mutta joulun alla hiipu ja sen huomaa, että heti alkaa kipuilu...) eli säännöllinen ja oikeenlainen liikunta, se on avain kivuttomaan selkään, minun kohdalla! Ei se kaikilla välttämättä auta, mutta vähentää varmasti kaikilla kipua! :) 
Eli siis 1-2 kertaa salilla viikossa (n.1-1.5h treeni) ja sitten 2 kertaa aerobista liikuntaa viikossa(kuntopyörä,vesijuoksu,pyörälenkki jne.. n.1 h kestävä! )
Ei oo oikotietä onneen tässä asiassa! Sen tiiän jo nyt! Jos et liiku, selkä ON kipeenä ja paljon.. Ihan hyvä asia se kuiteskin on, ni saapahan kuntoo ja kroppaa paremmaks samalla! :)
Kiinnostaako teitä lukee kunnon ja selän parantamisesta vai jätänkö nuo tuollaset kokonaan pois??
Ohoppss unohuin vähän jaarittelemaan tuosta.. :D

Nyt toisiin juttuihin! Ei ollu tarkotus jumittaa tuohon, mutta niin.. 
Tänään oon tehny yhtä postausta luonnoksiin, lukenu Fitness lehtee ja syöny aamupalan ja kuhan saan tän kirjotettua, teen kanasalaattia ruuaks! :) Sitten meen kuntopyöräilemään että sais viimesiä lukkoja/särkyjä tästä selästä vekeen! Venyttely vielä kaupanpäällisiks ni eiköhän kohta selkä alistu mun tahtoon ja ei enää oo kipee? :DD 
Iltapäivällä saatan ehkä käyä Matkuksessa, koska tarviisin mustat farkut(parhaisiin meinaa tulla reikä :( ) Katjan lahja pitäs ostaa ja sittensitten joku vielä oli mutta ei nyt tuu nopeesti mieleen! Voi olla että käyn siellä myös huomenna koulun jälkeen, mutta katotaan nyt! 
Illalle ei oo muuta suunnitelmaa, parantelen tätä selkää, lepään ja näin! :) 
Huomenna sitte palataan normiarkeen!! ;) Kouluun, läksyt, kokeet, aamuherätykset(okei, tänäänki heräsin 7aikaan ku olin valmistautunu et lähen kouluun, eli en nukkunu pitkään..) 
Eikö kuulostakki houkuttelevalta? :D
Onneks on tiedossa huippu viikonloppuja ni niitten voimalla jaksaa siellä koulussaki olla! :) <3
Nyt voisin lopetella tän höpötyksen ja lähtee ruuan tekoon!! :) 
Ajastin tän keskiviikolle, koska en tiiä kerkiinkö postata huomenna jos käyn sillo siellä Matkuksessa!:) Kirjotin siis tän tiistaina! 
Teen sitte postausta Matkuksen ostoksista, jos satun löytämään jotain muutakin! ;)

06 tammikuuta 2014

Heipparallaa!

Mun viikonloppu on menny rentoillessa ja eilen pikkujellonien (joitain) pelejä kattoessa! Onnea jr. leijonat maailmanmestaruudesta!! :) 
Oon nukkunun pitkään ja löhöilly vaan! Ei mitään ihmeellistä.. On kyllä ollu mukava koska olin niin paljon joulun alla poissa kotoo! :)
Tässä kuvia tämänpäiväseltä kävelylenkiltä! Joka oli n.1 km.. :DD Hehh.. Noo.. Iltapäivällä sitte polin kuntopyörällä n.45 min ja venyttelin n.10-15 min ni siinä tuli sitte treeniä vähän enempi mutta tuonki tein aika lepsusti koska selkä on ihan sökönä..Toivottavasti paranee, koska se on niiiiin rasittavaa ku se on kipeenä!! Kaikki selkäkivuista kärsineet tietää kuin syvältä se on!! 
Mutta nyt niitä kuvia!! Saa muuten ehotella postaustoiveita! Mun luonnoksissa olevat postaukset alkaa olla aika vähissä! ;)  Oisko myday hyvä? 
 Kuvina vai videona? Laittakaahan ehotuksia ni saatte sellasia postauksia mitä tykkäätte lukee! :) 
Huomenna siis alkaa TAAS koulu ja pitäs jaksaa tää viimenen kevät ryntätä kasaan ni sitte saa huilia kesän!<3 Tainno, oli meillä jo to ja pe koulua mut jokatapauksessa.. 
Kiinnostasko teitä sellanen mun unelma-ammatti postaus? Tai jatko-opintoihin liittyvä postaus? Kirjottelin nuista alkusyksystä, mutta sillon se ei ollu niin varmaa ja ajatukset on vähän muuttunu ja tarkentunu! :)
Tällä viikolla ei tuu olemaan (varmaan) mitään isompia suunnitelmia, mutta sen näkee sitten että miten se menee! Viikonloppuna on kyllä viimestään pakko keksiä jotain tai muuten mun pää hajoo tästä kotona olemista.. :D 
Joku päivä mun pitää käyä ostamassa Katjalle lahja, mutta saa nähä mikä päivä! 
Mikä siinä on että aina ku ajattelee et nyt laitan ne kuvat ni tulee jotain kirjotettavaa mieleen?? Onko kohtalokamuja lukijoissa?? :D
Oikein mukavaa viikkoa kaikille! :)

Tyylikkäänä lähössä kävelylle ja ulos! :D

Toi astia mikkälie ni ei oo oikeesti tollanen mutt kuvassa se tuli tollee ihmeellisesti aina! :D

Näkymä ovesta!

Frisbee-golf kiekoilla heittelyä!


Ja sen ettimistä/hakemista! :)

Veljekset kuin ilvekset!<3


''Varo vaan kohta lentää!! ''

 
                                                             Ja sit ne ''lenkki''kuvat!
                               

Hehkenä! :''''DDD



''Keskityn tähän ''


Taitelua heiton jälkeen! :) Ja hieman tärähtänyt kuva!

Ilme!! <3 :'''D