08 toukokuuta 2014

Pääsykokeet

Tuo hirvityksen hirvitys, jota jännitetään ja pelätään ennen sitä. Se, jossa pitää onnistua halutakseen päästä kouluun sisälle. Onnistu tai pihalle, pitää melkein paikkansa. Ne on koululaisen painajaisia. Päivä tentataan ja kysellään kaikesta ja pitää osata vastata järkevästi ja antaa fiksu kuva itsestä. Piece of cake? Riippuu ihmisestä.  Miksi sellasia sitten on?
Noh, halutaan testata, että henkilö varmasti soveltuu alalle ja työhön, mihin on opiskelemassa, tietty. Ei sitä huvikseenkaan tehdä?


Mulla oli eilen pääsykokeet ja täytyy sanoa, että en jännittäny yhtään. Olin ihan varma, että jännitän kun mennään sinne, mutta ei. Siinä vaiheessa kyllä alko vähän mietityttämään, että miten selviän kun pää meinas räjähtää ja 3 minuutin päästä alko ryhmähaastattelu. No, sekin meni tosi hyvin ja ei ollut todellakaan paha, ainakaan meiän ryhmän kanssa! Juttua alko tulla helposti ja ideoitiin vaikka mitä sen vajaan vartin aikana. Ois helposti keksiny keskusteltavaa pitemmäkskin aikaa, mutta tuo vartti oli se tuohon varattu aika. Kirjalliset meni ihan jees, mutta matikan osuus oli haastava, vaikka mulla on matikka 8-9 ollu yläasteen ajan! Muuten oli aika simppeleitä tehtäviä. Lopuksi oli vielä psykologin kanssa keskustelu, (ensin kirjalliset sitten ryhmähaastattelu +psykologi) josta jäi vähän ns.tyhjä olo. Psykologi oli jotenkin hirmu tyly ja väkinäinen. Voi olla vaan, että sattu huono päivä tms. olemaan tänään, mutta luulin sen olevan vähän rennompi ja mukavampi. Muut ohjaajat Tutorit ja psykologikeskuksen väki oli tosi mukavia! Mulle vaan sattu huono tuuri, tai psykologille huono päivä.  No anyway, nyt sitten opiskelupaikasta päättää vaan ne, itse en voi enää siihen vaikuttaa. Huhheii, kesäkuun alussa sitten jännätään tuloksia! Can't wait!
Oon tällä viikolla lenkkeilly, rentoillu, miettiny kaikenlaisia asioita ja oottanu kesää.Tuntuu, että eilen aattelin ''sinne on vielä monta viikkoo, ei oo mitään kiirettä'', mutta huppsista heijaa, eipäs ookkaan! Siitä tulee kyllä mukavaa aivan varmasti!
Tällästä siis tällä hetkellä ja iltapäivällä lähen käymään täyttämässä työsopparin ja huomenna alkaa sitten työt!      

Kuvat otti isosisko yks päivä. Kiittäkäämme siitä!:)
Ens viikolla luvassa kiusaamispostausta, uuden takin ja paian esittelyä ja sitten ens viikolla ripari aiheista postausta luvassa!:)











05 toukokuuta 2014

Oikeasti onnellinen!

Voi että, en voi kun kiittää mun ihania ystäviä taas kerran huipusta viikonlopusta!<3
Mihinkä joutusinkaan ilman noita tytsyt - en tosiaan tiiä. :D
Oon niin ilonen, että oon tutustunu nuin timanttisiin tytsyihin!
Tunnistatte varmasti itsenne tästä, oon varma siitä.
Niin huippu viikonloppu takana, että tällä jaksaa ens viikon lopulla alottaa melkein kahen viikon mittasen työrupeaman, vai mikskä sitä vois sanoo. Sen jälkeen enää pari hassua viikkoo ja alkaa oikeesti se niin paljon odotettu kesäloma!! Toki ennen sitä on paljon kaikenlaista mm.pari koetta, työt, pääsykoe(ens ke, apuahh) ja tommosta kaikkee, mutta kuitenki.
Ikävä jo nytten teitä!<3
Taisitte muuten huomata jo millanen viikonloppu on ollu? Hahah:D
En taia viittiä enempää hehkuttaa tuota, mutta tuollasia viikonloppuja ei oo koskaan liikaa!
Tänään oli muuten jo toisiks viimenen iso koe peruskoulussa! Huhhei sanon minä, tää ihan oikeesti loppuu kohta! Enää enkun koe jälellä tuolla parin viikon päästä. Ei oikeesti voi käsittää kui nopeesti aika on kiitäny eteenpäin. Ihan eilen oli vielä talvi, joulu ja uusvuos(bestever<3, kiitos näitten samojen tytsyjen) mietin, että siihen on ikuisuus ennenku tulee kevät ja kesä. Nytten ne on jo oven takana. Hähh? En älyä, mutta onneks kaikkee ei tarvii älytäkkään. Vai mitä?
Osa kuvista on pokkarilla otettu ja muutamia järkkärillä.






Ps. Tänää tuli yks ootettu tilaus ja kummatkin vaatteet istu ku nakutettu. I LIKE! 
Oon niin ilonen siitä ja kaikesta muusta että tekis mieli vaan huutaa täysillä ja hyppiä pomppia ja riehua täysiä. Taian jättää sen sitte oottamaan kesää ja parempaa tilaisuutta. :D 
Hahahh, nyt kuitenki pitää mennä enkun sanojen kimppuun joten palaillaan taas! Ens viikkojen aikana tulee ne ootetut ripari ja kiusaamispostaukset muuten! 
Pps. Toi eka ps. vähä veny mutta ei se varmaan haittaa. 
Ppps.En tykkää näistä loppulisäyksistä mutta laitan niitä silti! :D
Pppps. tähä tuli hirveesti hymiöitä, vaikka ei ollu tarkotus..