20 joulukuuta 2014

SOPIVASTI ONNELLINEN









Heippa!
Touhu-tiistain siivoilujen, 1000koulujutun, joulukorttien kirjotusten ja muitten jälkeen tuli vihdoinkin keskiviikko.
Maiju rakas siis tuli piiiitkästä aikaa käymään täällä. Wappi kyllä laulaa päivittäin ja tunnin puhelut on enempi sääntö kun poikkeus monesti viikossa, mutta silti se on niin eri asia nähä facetoface. Oli kyllä aikaki, sen verran ikävä oli jo ehtiny tulla.
Oltiin maijun ja kaislan kanssa suunniteltu yllätys linkille, joka onnistu aivan täydellisesti. Linkki ei ollu yhtään arvannu, että tehtäs tommonen eli voitte kuvitella vaan kuin se yllätty. Lisää voitte käyä lukee myös linkin blogista,
Menin maijun kaa siis koulun jälkeen kauppaan ja sit suunnattiin meille(minä kilsan kiertoreitin jälkeen, heh:D) ootettiin kaisla ja sitä että linkki ehtis tehä ees vähän läksyjä ennen sitä, Lopulta sitten mentiin ja ilmestyttiin sinne tonttulakit päässä ja jäätävä laukku ruokaa messissä, vietettiin rento ja huippu ilta jutellessa ja syödessä, tällä kertaa kuvailu jäi vähän taka-alalle. Onneks silti muutama kuva saatiin, että jäi muistoja tuosta illasta.
    Torstaina ja perjantaina olin aamusta koulussa, mutta torstai-iltana ehittiin silti kuvata, leipoo(lue: säätää), jutella syvällisiä ja nauraa niin että hyvä ettei koko talo heränny, hahhah:D
Nukkumaan meno vähän venähti 6 tunnin puhelittoman ajan(Maiju keksi, että ollaan 6-12 ilman puhelimia, vaikka ei niitä muutenkaa tullu käytettyä lähes yhtään) ja jutteluiden takia, kouluun mentiin muutaman tunnin yöunilla, mutta huippua oli! <3 Ei ees ollu paha olla ilman puhelinta, hyvin ne kaveritki pärjäs sen ajan! ;)



Pellekuvilta ei voi välttyä:D 







Perjantaina käytiin kuvaamassa linkin kaa ja illalla juteltiin kamujen kaa puhelimessa. Yhteisten kamujen kaa ku juttelee ni ei muuten jutut lopu. Loppu-ilta tais mennä serkkujen luona nauraessa ja jutellessa.
Tänään ei ehtiny hirveeti tehä mitään, mutta linkki käväs täällä ja siirreltiin kuvia ja näin.
Onneks pian nähään(pakko onnistua sen)!!<3
Tähän tuli nyt unnon kuvaspämmi, pahoittelut siitä. Ei osaa vaan voinu jättää julkasematta.
Niinkun jo varmaan voi päätellä huippu päivät takana ja nyt rauhotutaan joulunviettoon kuhan ensin tehään kouluhommat ennen sitä.
Ps. Pakko hehkuttaa tota objektiivia vielä kerran!! Niin paljon parempi laatusia kuvia tulee ja valovoimasuus on miljoonatuhatta kertaa parempaa! I like!<3



Nonii, nyt riitti se kuvaus:D


Loppuun pakko laittaa pari behind kuvaa, tälläsiä kuvia kun kertyy aina tonne kameralle, heh.















18 joulukuuta 2014

MAANANTAIN ASUA

Heipsan! Tänään maanantaisia asukuvia. Silloin vihdoinkin tuli se odotettu 50mm ja heti tietenkin piti päästä kuvaamaan! ;)
Muita kuvia näätte ensi postauksessa, mutta nämä asukuvat ensin.
Arvaatteko millon nämä on otettu? Noh, 9 illalla ja SILTI noin hyvä laatu. Tosin, meilllä on tossa etupihalla iso LED-työmaavalo, joten osittain kiitokset menee sille, mutta silti. Eikö oo aika erilaisia nää kun ennen?








15 joulukuuta 2014

Something of saturday!

Ulkoilua pienten serkkujen ja pikkuveljen kanssa. Lenkki, joka kesti suunniteltua pitempään. Lastenhoitoa. Rentoilua. Herkuttelua. Ihan vaan olemista. Pianon soittoa serkun kanssa, joka erikseen pyysi, että ''Noora, voitko soittaa mun kaa pianoo?''<3. Temppujen katsomista. Naurua. 3vuotiaan kanssa kuvausta ja myös kuvausta aamuhämärässä(koska 9-10 ei oo vielä valosta, siitä johtuu osien kuvien huono laatu.. Tänään siihen tuli kuitenkin muutos, siitä lisää myöhemmin! ;) .) Koulujuttuja. Työntämistä mäen alhaalta ylös, semmosen 10000 kertaa, kun he ei päässy lumilaudan kanssa ite mäen päälle, josta sai tienenkin parhaat vauhdit..:) ainaki tuli hyvä käsitreeni, kun tarpeeks monesti työnsi ne sinne ylös asti;) 
Näistä kaikista koostu mukava ja rento lauantai. 
Nyt kuitenkin suutaan salille, joten palaillaan asukuvien kanssa keskiviikkona, saa nähä huomaatteko eroa entisiin kuviin! :)