24 kesäkuuta 2015

LÄHTÖFIILIKSISSÄ





Moii!
Tää viikko on menny arkisissa tunnelmissa pakkaillessa, siivotessa ja lapsia hoiaessa. On myös onneks ehtiny ottaa rennosti ja jutella wapissa kamujen kanssa kunnolla.
En ollut ehtiny käyä pariin viikkoon hoitamassa tai edes nähnyt jossain niin ekana kun menin niin ne juoksi jo ulos vastaan, enneku kerkesin ees pihaan asti. Hirveesti oli kaikkee kerrottavaa ja eilen jutut jatku! Mä niin tykkään lastenhoidosta. Viimestää ku pääsee sisälle ni tullaan vetämään jo leikkeihi mukaa ja keksitää kaikkee tekemistä! Eilenkin kun sato melkee koko päivän ja meiän oli tarkotus mennä retkelle, niin ne oli jo keksiny että tehdää lastenhuoneesee piknikki ja sitte me säädettii pyykkitelineestä ja vilteistä maja ja siellä ne söi tyytyväisinä herkkuja - niin pienestä ilosia niinkun kaikki lapset.
     Oon myös löytäny kaikkee kivaa aleista, vaikka yleensä en löydä mitään. Oon ostanu farkut, 2 t-paitaa,hupparin, matkalaturin, kahet kuoret puhelimeen, laukun, lökähousut, sellasen kukkaron tyylisen ''laukun'' jaja mitähän muuta. En taia kuitenkaa niistä tehä mitää omaa postausta, ellette halua.         Viimesimpänä muttei vähäisimpänä huomenna me startataan auto kohti Vaasaa ja tulee niin super huiput päivät ettei mitää rajaa. Voin sanoo sen jo nyt vaikka siellä ei ollakaan. Tuun näkemään ainaki viittä uutta ihmistä eli senki puolesta jo niin huikeeta ja sen lisäks näkee piiiitkästä aikaa joitain ystäviä eli ei voi kun lovettaa täysii. Nyt kuitenkin lopetan tän ''elämäonihanaajahauskaajaonnellistajanaurattaakokoajanoonniinilonenjaonnellinen''- sepostuksen, koska vähemmälläki tulee selväks että täällä ollaan super ilosella fiiliksellä ja malttamattomana ootan jo huomista!! Vois sanoo että elämä on #parastajustnyt. <3 Jos törmäillään Vaasassa ni repikää hihasta nii lujaa että varmasti huomaan, haha;) Laitatte aina niin ihania kommentteja, että te anonyymit ootte varmasti ihania ihmisiä ja muutkin kommentoiat joita en tunne. Kiitos teille siis kommenteista.
Kuvaan luultavasti ensi viikolla sen kysymyspostauksen videon, eli siihen asti voi käyä heittelee kyssäreitä sinne! :) TÄÄLTÄ pääsee suoraan siihen postaukseen.
Suuntaan laittamaan  tunkemaan vaatteita laukkuun ja keräämään kaikkia pieniä juttuja mukaan. Sängyllinen vaatteita pitäs saaha mahtumaan yhteen laukkuun eli tiukkaa voi tehä saa nähä miten onnistun vai onnistunko ollenkaan xd Palaillaan alkuviikosta.

HUIPPUA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

21 kesäkuuta 2015

EX-TEMPOREE
















Täällä kera juhannusfiilisten.
Taisin jo viime postauksessa sanoo, että ootin iltaa ja syy siihen miks sitä ootin oli Kaisla ja Maiju. Ootin että nää muruset tulee meille ja päästää pitää hauskaa. 
Illalla sitten nää tyttöset vihdoinki tuli ja naurua ei kyllä puuttunu, haha. Juteltii ja naurettii muutama tunti ja sitten aamulla heti kaislan piti lähteä, mutta onneks ees tuon aikaa ehti nähä. <3 
Maikki jäi vielä meille lauantaihin asti ja piettii lettukestit, kuvattii, käytii hankkiksella, nukuttii monet päikkärit koska kummatki oli niin väsyneitä, tehtii ite jätskiä mutta malttamattomia kun ollaa ni se ei ehtiny jäätyä kunnolla, soitettii ja laulettii. Niin perus kaikkee mutta silti huippua. Nii ja käytii me myös reippaina kaupassa ja kerättii kärry täytee ruokaa kun jelpattii äitiä. :D 
Lopetin myös herkkulakon joka ehti kestää 4viikkoa ja 5päivää. Aattelin eka että oon viis viikkoo, mutta aattelin sit lopettaa juhannuksee että maijun ei tarvi ite herkutella sillo. Eivaa, päätin että juhannuksee loppuu sittenki ja jos rehellisiä ollaan niin toi meni niin kivuttomasti että vois testata uudelleenki vähän ajan päästä. Ootteko te ollu koskaa herkkulakossa ja jos ootte niin kuinka kauan? Ihan mielenkiinnosta kyselen. Ens viikolla sitten taas uusi reissu kutsuu, mutta sitä ennen oon tämän viikon vain kotona ja nään täällä kuopiossa ystäviä. 
Kysymyksiä muuten saa laittaa vielä TÄNNE tai vaikka tähänkin postaukseen.
Tästä tuli pikapostaus kun lähdetään äitin kanssa ihan hetken päästä käymään matkuksessa, mutta eipä mulla ois ollu suurempia kerrottavana enää. :)