19 marraskuuta 2015

JUST NYT


Hymyn saa huulille ihanat kommentit täällä ja instassa.

Ytitän (epätoivosesti) saada tätä flunssaa taltutettua, mutta huonoin tuloksin. Nenä vuotaa ja yskä vaivaa, lisäks yön aikana ilmesty 35astee alilämpö joten täällä ollaan vähän toipilaina. Olo on melkosen heikko, mutta suunta on vaa ylöspäi!



Ootan, että lumi tulis takas. Pari päivää se pysy, mutta nyt tuolla on taas lähes vihree maa. Vitsi miten se tuo valoa tonne, ei sitä ees muistanu!

Haaveilen ulkomaanreissusta, mutta mikään ajankohta ei tunnu käyvän. Nii ja kukaha lähtis mun seuraks?

Hymyilen, kun mietin viime viikonloppua ja tän viikon juttuja koulussa kamujen kaa, koska #nauruariittää
Pienimmällä oli välillä vähän isommatki lumipallot lumisotasessa käytössä, haha.

Oon onnellinen siitä, että enää enkun kirja-arvostelu/aine ja äikän aineen viimeistely niin kaikki isommat työt on tehty tältä jaksolta. Oltais kirjotettu se tänään koulussa, mutta en tällä ololla uskaltanu lähtee ajamaan tonne joten se jää kotihommiks.
EDIT: äIkän aineen viimeistely tehty äsken loppuun, kun en julkassukaan aamulla tätä. Nyt kuitenkin sama olo kuin sillon. Ihan just alotan enkun ainetta ja teen niin pitkälle kun voimat riittää.

Suunnittelen tulevaa ja mietin mitä tekis joulukuussa, suunnitelmissa ois ainakin Oulun suunnalla käydä. Peukut pystyy että nyt se onnistuu!!

Nautin rennoista kotivaatteista ja rauhallisesta talosta. Ja glögihetkestä & takkatulesta.
Suurin osa kuvista oli vähintää näi paljo tärähtäneitä.. Ihan mahotonta nimittäi yrittää saada liikkuvista tyypeistä ilman salamaa kaheksan jälkee illalla kohtuullisen selviä kuvia ja vielä lumisade joka vaikeutti entisestää. :D


Kaikki on siis aika hyvin, kun vaan vointi paranee. 

16 marraskuuta 2015

MÖKKEILEMÄSSÄ



















Moi ja erittäin ihanaa alkanutta viikkoa kaikki!
Kerroin, että lähen reissuun viikonlopuks ja voi miten ihana viikonloppu meillä oli! 
Mentiin siis Katjan mökille jossa meitä oli yhteesä kuus tyttöö. K i i t o s teille S, M, K, S ja S. ❤️ 
Suvi oli meiän kuski ja aika paljon tuli ajeltua ton parin päivän aikana! 
Perjantaina pääsin vähän vaille kolme perille kun ensin koulussa oli ollu niin nauruntäyteinen päivä että huh ja sama meininki jatku. Oli niin ihana piitkästä aikaa nähä noita kultasia ystäviä ja halata. 
Mentiin sitte eka hakee Sini kämpältä kun  Sofia (sohvi), Katja ja Suvi oli mua vastassa asemalla ja käytiin hakee auto. 
Käytiin ennen mökille menoo kaupassa ja hyvänen aika sitä ruuan määrää, en kestä! Pari kassillista tuli täytee nopeesti ja kahesti vielä jouduttii kaupassa käyä viikolopun aikana eli aika paljon sitä tuli. 
       Päästiin sitten onnellisesti perille mökille sen tavaramäärän kaa vajaa puolentunnin automatka jälkee ja asetuttii kodiks.
Takkatuli oli kova sana ja ihasteltiin yhes niin kodikasta mökkiä. 
Parin tunnin päästä siitä lähettii hakee Maikkia kun oltiin puhuttu aiemmin et tulis  meiän kaa sinne, mutta se jäi ja unohtu. Sitten iltapäivällä tunnissa toi tyttö päätti tulla meiä kaa ja mehän ilomielin otettii messiin - perus Maiju et noi nopee ehtii päättää pakata jne, haha. 
Lähtiessä säädettiin kyllä nii kiitettävästi auton kaa että naurattaa vieläki. 
Oli nii pimeetä ettei nähny ku mustaa ja pienes tilassa yritettii päästä kääntyy ni lopulta ikkunat auki peruutettii ja me Sohvin kaa annettii neuvoi et "nyt vähä oikeelle eiku ei enää oot iha just puskassa. Vähä viel vasemmalle eiku apua en nää mitää" :D Räkätystä ei puuttunu. Meiän kunniaks pitää sanoo et ei eksytty vaikka ekaa kertaa mentii reittiä takaspäi. 
Jes hyvä me. 
 Ootettiin sit ihan malttamattomina et bussi tulee ja rynnättii halaa Maikkia. 
Illalla istuttiin (oikeesti kaikki oli kunno kasassa miten sattuu) ja juteltiin kaikkee maan ja taivaan väliltä. Sytytettii kynttilöitä ja nautittiin mökkeilystä. Aika parasta vai mitä? Tehtii kaikille letit ja oltii #munapäät, en tiiä mistä toiki tuli. Pelattii Aliasta ja voitte kuvitella kun kuus tyttöö on sitä pelaamassa ettei naurulta ja kovalta ääneltä vältytä. Veneen tulppa muuttu venttiiliks ja jossai kohti tuli selitettäväks bambupikkarit #öööok. :D
Laitettiin jossai vaiheessa yötä meille kotosat siskonpedit valmiiks ja siinä oli hyvä jutella syvällisiä ja oleskella. 
Aamulla nukuttii pitkää ku ilta venähti yli kolmeen ja heräiltii rauhassa. Käytiin myös päivällä kaupassa ja päästii helposti lähtemään nytku näki jotai. Säätöö seki oli, kun Maiju ja Katja jäi mökille ja ne laitto sieltä et mitä tarttee ja kassalta vielä juostii viimeset ku just ehin huomaa ne. Unohettii melkei kaikki hammasharjat joten neki piti ostaa ja myös kämpän avain jäi mökille. (onneks vara-avain on keksitty)
Syötiin sitten kanataco-petiä päiväruuaks ja otettii rennosti ennen ku illalla päätettii lähtee puolessa tunnissa kylään. Me sit märkii hiuksii tehyillä leteillä lähettii R:än luo ja käytii kattoo sähkypeliä. Ehittii käyä myös Sinin ja Suvin kotona ja vaikka missä.
      Käytiin kattomassa Katjan ja niiden uutta taloa ja oltii niitten saunamökissä jonku aikaa ja huhhuh sitä naurun määrää. Snäppivideot saa vieläki nauramaa ja tyylii veet silmissä räkätettii meiä sakeille jutuille. Ajettii pimeessä joululaulut päällä ja yhes vaihees kahen piti olla peräkontissa seittämästä ku ei takapenkille mahu viittä. :D 
Oltas menty keilaamaan 10-11 jonka takia tultiin mökiltä pois käymää kylällä mutta muutaman sattuman kautta ei sitten mentykää sinne vaa käytii ostaa pitseriasta pitsaa ja mentii syömää se mökille. Tehtiin kunnon kynttilämeri kun laitettii 30 (?) tuikkua palamaa ja lisäks muita kynttilöitä.
Autossa oli tunnelmaa ku joululaulut soi, oli ihan pimeetä ja juttu luisti. Nuo hetket ja koko viikonloppu =  ❤️ 
Sunnuntaina herättiin aikasin ku meiän piti lähtee jo yhentoista aikaan pois. Otettii ennen lähtöö pikasesti kymmenen kuvan sarja itselaukasimella  että saatais yhteiskuva ja nuin hyvä kuva saatiin - eipaha!
   Ehittii jutella vaikka mistä parissa tunnissa kun oltiin kahdestaa Katjan kaa muiden lähdettyä. Lukiosta kukkakeppii noi kuvainnollisesti ja käytii kattoo sulosia kaneja. Ennen mun lähtöö käytiin vielä S:n & S:n luona pyörähtämässä pikkujouluissa jossa oli muita tuttuja tuolta päin ja olipa kiva nähdä niitäkin! 
Ilta meni siinä kun Henna ja Jenna tuli hakemaan mut asemalta ja kun oltii oltu viistoista minsaa kotona niin noi sai idean että lähetään käymää Ehdassa (Ehta niminen ravintola) ja sinnehän me mentiin.  
En ihmettele enää yhtään että toi on tyttöjen "kantapaikka" kun niin hyvää ruoka oli. Aiettä, nam. Tonne tuun menee uudelleenki. Hintakin oli kohtuullinen kun meidän annokset makso 15-20 euroo about. Käytiin myös satamassa ennenku mentiin kotiin ja meidän piti mennä kotii mutta mentiinki naapuriin kattomaan H:n uutta huonetta ja unohuttiin sinne juttelemaan moneks tunniks. Kymmenen aikaa sitten tulin kotiin kunnolla ja reilun tunnin päästä untenmaille!
Tänään viikko alko sillä, että kävin hakee influenssa-rokotteen ja pääsin vaille yks koulusta kun meillä oli omalla salilla käynti liikassa. Kävin myös lenkillä kuvailemassa tuota lumista maastoo ja kävelin metän keskellä lenkkarit märkänä, mutta ei haittaa! Nautin♥

KIITOS tytöt ja kaikki muut jotka oli viikonlopussa mukana! En osaa muuta sanoa. ♥

Ps. Jos kiinnostaa huoneen esittely niin hihkaskaa, täällä on muuttunu järjestys kokonaan!