20 lokakuuta 2013

Unelmieni talo!

Mun unelmien talo on 3 kerroksinen, (yläkerta,ala- ja kellari, jossa pystys asumaan/olemaan ja mahollisesti pyykkijutut ois siellä!)
Sen pitää olla ehdottomasti järvenrannalla ja lasiterassi järvelle päin!! Vähä niiku meillä nyt, mutta sisällä muuttaisin muutamaa järjestystä, ja mallia! :D Sisältä moderni ja pääosin valkonen(kalusteet, ja seinät suurin osa valkosia, mutta seinissä esim.1 seinä eri väri varsinkin makuuhuoneessa on kiva!!:) )  Jotkut kuvat ovat itseotettuja mm.lasiterassi kuvat mutta suurin osa googlesta!



Suurin piirteen tuon kokonen ja mallinen:) En löytänyt kuvaa juuri sellasesta mikä olisi se unelma;)

Talo ois valkonen rapattukivi tai puutalo tässä malleja :




Tän tyyppinen ois tielle päin oleva puoli ja takapihalla ois se järvi sitte!




Tääki ois tieltä katottuna!





Niiku huomaatte ni tähä tulee paljo kuvia ja vähä tekstiä! :D Ja PITKÄ!

Tässä kylpyhuone&vessa& laatikosto kuvia!






Sauna:



Eli tollaset lamput/valaisimet katossa joka loisi tunnelmaa, meiä rantasauna ois just sellane, mutta mulla ei oo kuvaa siitä:( 

Sitte olohuone(en löytäny ku 2 sinnepäin kuvaa:( ) mutta isot ikkunat järvelle ja avara, divaanisohva!:) ja takka!



Tuosta ikkunoista näkys järvi!<3



Tässä takka ja pari sohvaa!






Voi että mä tykkääään! Puolet oli poistunu tästä ku rupesin julkaseen tätä.. Eli not good!!

Mutta nyt teen nopee loppuun!

                         Eteinen

Tilava ja suuret hengari ja ulkovaate tilat!




Keittiö:
Tulisi olla paljon pöytätilaa ja avara:)





Makkarit

Kodikas ja ''rauhallinen'' sävy, 






Pahoittelen loppukuvien vähäisyyttä, mutta mulla on hirvee kiire ja tää blogger oli poistanu osan noista kuvista ja teksteistä, ni toi loppu on pikapikaa tehty ja palaan huomenna tai ylihuomenna lomatunnelmista vielä kertoilemaan!
Eilen tultiin 10 aikaan kotiin Helsingistä ja kävin sitä enne siellä kamun synskillä, mut niistä lisää sitte piakkoin! :)
Mukavaa syysloman viimestä päivää kaikille!! :) 
(eikäääää, huomenna kouluuun...)
Kysykää ja kommentoikaa että mitä mieltä ootte ja sanokaa jos jotain oleellista puuttu!:)















3 kommenttia:

  1. kiva postausidea:) mutta ei oikein saanu selkeetä kuvaa millanen unelmiesi talo voisi olla, jokaisessa kuvassa oli eri tyyli eikä siis kerro omaa sisustustyyliäsi laisinkaan. olis ollu kiva jos olisit kirjottanu enemmän sisustuksesta et kuinka itse sisustaisit omaa kämppääsi eikä vaan valmiita kuvia googlesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä! Kauheen sekava oli mut idea hyvä :) ja se ois voinu olla sellanen et minkä joskun oikeesti voisisit hankkii :)

      Poista
    2. Kiitos ku kerroitte mielipiteen! :) Toi tosiaan jäi vähä ''kesken'', koska oli just tarkotus sitte lopuks laittaa yhteenvetona parhaimmat kuvat ja kertoo just noita sisustusjuttuja tarkemmin, mutta aika loppu kesken, ni se sitte jäi tekemättä. Mutta voin lähiaikoina tehä sen ''tiivestelmän'' tosta, eli ''vaan'' yks kuva yhestä huoneesta/tilasta ni sais jonkunlaisen käsityksen siitä! :)n Kiinnostaisko sellanen? :)

      Poista