01 elokuuta 2014

SUMMER 2014




























Täynnä naurua. Iloa. Ystäviä. Reissuilua. Hyvää ruokaa. Parasta seuraa. Töitä. Chillailua. Aurinkoa. Lämpöä. Syvällisiä keskustelua with friends. Yökyläilyä. Kuvausta. Pelleilyä. Valvomista. Jäätelöä. Extempore reissuja helsinkiin, muutaman tunnin varotusajalla. Aikaa sisarusten kanssa. Vieraita. Biitsipäiviä. 

Tässä on mun kesä erittäin tiivistetyssä versiossa ja kuten huomaatte, mitään ei oo jääny puuttumaan. 
On saanu lomailla ja nauttia kesästä, mutta sopivassa määrin on ollut myös töitä, jossa btw kuluu myös ensi viikko, jonka jälkeen muutaman päivän jälkeen welcome to gymnasiet life. Vai miten se meni?  
Ei voi muuta sanoa, kuin täydellinen kesä. <3
Mun puolesta kesä sais jatkua vielä pitkään, mutta toisaalta odotan jo syksyä. Jännäää? 
Helteet ei ihan heti ilmeisesti lopu ja se ei haittaa yhtään. Tykkään niin paljon enempi tästä, kuin kesäkuun kylmistä keleistä.  Nyt tilttaa niin paljon, että ei tekstistä tule yhtään mitään, joten paras lopettaa hyvän sään aikana, eiks vaan. ;)

  Lämpimiä kelejä ja hyviä viikonloppuja kaikille, vietetään huippu elokuu! 

Ps. Postausehotuksia saa laitella tulemaan, otan niitä mielellään vastaan! :) 


28 heinäkuuta 2014

Viimesiä viedään!

Lomapäiviä siis. Voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen siitä, miten kesä on mennyt nopeesti ja on ollut ihan tosi huippu kesä. Tänään oli ensimmäinen työpäivä ja sitten kun ne loppuu, on enää kolme päivää jälellä siihen, että astun lukioon sisälle ensimmäistä kertaa niin, että olen itse oppilaana. Huhhuh.  Sitä en kuitenkaan kirjota, vaan kirjotan viime päivistä kavereitten kanssa.
     Tiistaina siis lylle ja kati tuli meille, päivän varotusajalla. Huippua, että onnistu noin nopeesti!<3
Oli huippu nähä kunnolla pitkästä aikaa, kun pari kertaa on mennyt niin, että vähän aikaa ehtiny jutella ja sitten on jo pitäny viilettää pää kolmantena jalkana jonnekkin toiseen paikkaan.
Me tehtiin vaikka mitä ja toisaalta otettiin vaan rennosti.
Käytiin keskustassa yksi ilta kuvaamassa ja viettämässä aikaa, hietsussa tuli käytyä pari kertaa(yhdellä kerralla loppu bensa ja puhelin tippu järveen, onneksi yhdet miehet tuli auttamaan sen verran, että antoivat vähän bensaa, että päästiin meille takaisin ilman soutamista, haha), matkuksessa vietetiin yksi päivä melkein kokonaan, vaikka oli tarkotus vaan pikasesti käydä, jetillä ajettiin pari kertaa ja sellasta rentoa kesäpuuhaa. Melkein joka yö oli muuten eri porukka koossa, mutta se ei haitannut, oli just huippu, kun linkki ja kaislakin pääsi käymään. Yksi ilta vietettiin niin, että yksi vaan puuttu siitä porukasta millä tutustuttiin. Harmittaa kyllä kun työt esti pääsyn, mutta kyllä me nähään taas!<3
Lauantaina vein sitten lyllen asemalle ja en osaa yhtään olla yksin. Koko kesän käytännössä ollut meillä kaveri tai itse ollu kaverilla tai reissussa, niin ei keksi mitään tekemistä enää yksin. Syksyllä kyllä siihen taas ehtii tottua, kun kavereita näkee taas harvemmin..:(  Onneksi wappi ja muut pelastaa osittain, mutta eihän se ole sama asia, kun kasvottain näkeminen.
Huomasin, että aiheet vähän hyppelee missä sattuu, mutta nyt on niin tiltti olo, että ei pysty kirjottaa mitään järkevämpää. Oon ihan zombie kun on nukkunut ihan miten sattuu ja tänään herätys soi jo ennen seitsämää.