22 huhtikuuta 2016

KARITSOJA KATSOMASSA










Näin perjantain kunniaks aattelin, että nyt on hyvä aika ihastella näitä söpöjä karitsoita joita käytiin kattomassa siis pääsiäisenä Haltialan kotieläinpihalla Helsingissä tai tarkemmin en muista paikkaa.
Paikanpäällä oli hirveästi väkeä ja jouduttiin vähän aikaa jonottamaan, mutta ei se haitannut! Siellä oli porukkaa vauvasta vaariin ja aika monen suusta kuulu, että "oi miten sulosia nuo on!" joka on totta. Nuorimmat karitsat olivat syntyneet edellisenä yönä eli ne oli niin pieniä kuin vain voi olla. Yritin niistä saada kuvia, mutta ne oli melko kaukana koko ajan niin mulla oli vähän huono objektiivi siihen. Lisäksi ihmisiä oli paljon ja hyvän kohdan tullessa joku oli yleensä edessä niinkun perinteisesti käy. Kyllä kuitenkin sain muistoksi muutamia kuvia ja en muuta oikeastaan odottanutkaan. 
Voin lämpimästi suositella tuota paikkaa vierailulistalle erityisesti lasten kanssa! Meillä ei ollu pieniä mukana tuolla, mutta tosi paljon näky lapsiperheitä. Kota jossa voi grillata, lepposa tunnelma, kotieläimet, rento ilmapiiri työntekijöiden osalta ja lista jatkuu vaan meidän lyhyen pysähyksen aikana jo! Pidemmän vierailun aikana ois voinu poniratsastaa ja syödä eväitä.
Tuon verran sain hyviä kuvia ja voin sanoa että livenä nuo oli vielä tuplasti söpömpiä!
Kannattaa käydä katsomassa jos mahdollisuus tulee.
Tästä viikonlopusta tulee lastenhoidon ja kotona olemisen täyteinen mikä sopii paremmin kuin hyvin muutaman menevän viikonlopun jälkeen. Käytiin äsken Jennan kanssa extempore satamassa kuvaamassa eli niitä ja auringonlaskukuvia blogin puolella viikon sisällä! Meidän piti käydä tuossa pihassa ottamassa pari kuvaa, mutta kohta oltiin jo autossa menossa ja keksittiin että käydään satamassa. Lähin sitten matkaan ilman puhelinta kun en enää jaksanut juosta sitä sisältä, hiukset harjaamatta ja just niillä vaatteilla mitkä oli jo koulussa päällä mutta eikai siinä. :D
Ensi viikolla tulee olemaan jos jonkin näköistä ohjelmaa eli stay stuned vai miten se menee? On tulossa KeKeen liittyvää haastattelua, vapun viettoa (saa nähä missäpäin suomea oon), siihen liittyvää ohjelmaa koulussa perjantaina, ylppäriesseen kirjotusta, sanakoetta ja jossain vaiheessa meinasin ehtiä käydä sählyssä ja nauttia keväästä plus muuta!

17 huhtikuuta 2016

HUIPPUJENGI KOOSSA TAAS









Huomasin tuossa äsken, että perjantain postaus oli hukkunut jonnekin kun olin lisännyt kuvat ennen vaikka yritin katsoa ettei käy niin. Täällä kuitenkin taas ollaan kera jäätävän kuvamäärän ja uusien seikkailujen pitkästä aikaa kun se julkaisu perjantaina ei oikein onnistunut oikealla tavalla.
Perjantaina suuntasin siis tonne 70 kilsan päähän viettämään viikonloppua ja en ois uskonu miten vauhikasta tuli!
     Perjantai-iltana pyöräiltii reippaasti kymmenen kilsaa yhteesä notskille joka oli aivan tosi hieno paikka. Oli varmaan näky kun yli 10 tyyppiä pyöräilee porukalla pimeetä maantietä.
Juttua riitti, paistettiin vaahtokarkkeja ja joillain oli makkaraa plus muuta. Puolen yön aikaan pyöräiltii porukalla takasin ja oltiin kateellisia parille kun ne meni skoballa, haha. Illalla vielä juteltiin Katjan kanssa vaikka mitä niinkuin myös eilen illalla. Parasta.
Lauantaina lähettiin puolen päivän aikaan liikkeelle ja tultiin takasin illalla kymmenen aikoihin.
Käytiin kahvilla, seikkaltiin ties missä ja kuvattiin joutsenia. Onneks on innokkaita kuvaajia myös muut ni ei tarvi itse koko ajan kuvata. Ilta meni Sofian (sohvin) luona lähes samalla porukalla kun viime ilta mutta paria muuttujaa lukuunottamatta ja oli meitä 14 henkee viettämässä iltaa grillaillessa ja kuvatessa. Tuli muuten korkattua grillikausi, kun ei olla tänä keväänä vielä grillattu ulkona!
Saatiin idea, että lähetään käymään Kakolla eli samassa paikassa kun perjantaina kuvaamassa, siellä kun pääsee kukkulan päälle ja oli niin hieno auringonlasku. Siinä sitten perhe-auto täyteen tyyppejä ja 3 skoballa ja oltiin taas näky varmasti. :D
Hypättii Suvin varmaan kyytiin ja eellä ajo yks skoba & takana yks ja äänen voluumi oli melko korkeella kun kaikki käkätti ja nauro ja puhu ja repes niin hauskoille jutuille. On muuten melkosta hommaa yrittää kuvata tommosella 14 hengen porukalla, huhhei. Saatiin kuitenkin hienoja kuvia (ne on toisessa kamerassa josta saan ne myöhemmin tänään) ja yhen rikkoutuneen skoban korjauksen jälkeen päästiin takas lähtöpaikkaan. Onneks on taitavia korjaajia niin homma hoitu hetkessä ja me muut viihdytettii korjaajia, hahah.
Ilta taas venähti ja aamulla nukuttiin sitten melko myöhään. Ei tehty mitään erikoista ennekun muutama tunti sitten tulin kotiin.
Ei voi muuta sanoa kuin KIITOS kaikille, oli huippujengi koossa ja touhua riitti, mutta rennolla meinigillä! <3