10 syyskuuta 2015

YLIANNOSTUS SÖPÖYTTÄ









Kuumeista huomenta! Täällä ollaan siis kipeenä just sillon kun sitä vähiten tarviis kaikkien hommien takia. Noh, toivotaan että tää menee pikasesti ohi, tuo ei ollu tän postauksen pääpointti vaan se on nuo kuvat. 
Tuo pikkunen serkku on aivan ylisulonen ja ihana.♥ Viime sunnuntaina napsin pikasesti muutamia kuvia ja voiettä mä rakastan vauvojen kuvausta vaikka nyt ei laitettu mitään rekvisiittaa tai sen kummemmin valmisteltu kunhan vaan nappasin kameran ja laitoin ton nyytin tyynyjen tukemana makaamaan sohvan reunaan. Mulla oli ihania apukäsiä ku kaks vee hääri ympärillä ja kaikki halus tietenkin pitää pikkusta sylissä, mutta sain onneks kohtuu hyviä kuvia tosin parhaat jää kansioihin kun en muistanut kysyä saako niitä julkasta. Toi pikkujäbä on niin pieni ja viaton etten ehkä kestä. Kun otin kantokopan (vai mikä se autoturvaistuin on?) ja nostin hänet pois sieltä niin melkeen heti suu oli hymyssä ja toinen vaa naureskeli meille, voi sulosuus!! ♥ ¨
Haha, tästä tuli nyt yks ''toionniinsulonenihanarakaspikkunenäääkkenkestä''-hypetys mutta vauvat vaan on niin rakkautta. 

08 syyskuuta 2015

MUSTAA & VALKOSTA








Mustaa ja valkosta. En tiiä mikä villitys iski, mutta vedin kaikki mustavalkeeks, hupsis! Ehkä oon saanu yliannostuksen väreistä, haha. :D Täällä on vissiin vähän väsyneet jutut, kun koulujuttuja riittää vaikka muille jakaa ja sen lisäks pitäisi ehtiä hoitaa lapsia, käydä lenkillä, siivota ja jättää hetki edes omaa aikaa. Huh, mutta kyllä siihen kiireeseen taas tottuu kun muutama päivä oli hieman rennompaa! Sitten koeviikon jälkeen saa hengähtää. Tää on tämmöstä ''mitämieleentulee''-tekstiä eli samalla myös kuulumisia ja tänne kuuluu hyvää, oikeestaan erittäin hyvää. Oon kylläkin ruennu taas heräilemään öisin joka pistää välillä hieman väsyttämään, mutta eiköhän se lopu viimestään koeviikon päätyttyä. 
Tää ei siis oo mikään valivali-postaus koska täällä ollaan hyvällä fiiliksellä, mutta kiirettä pitää! 
Nyt oikein ihanaa tiistai aamunjatkoa kaikille ja nauttikaa syksystä. Mä suuntaan enkun sanojen kuunteluun ja aamupalalle! 
Palaillaan seuraavan kerran vauvantuoksusissa tunnelmissa;) 
Ps. Tää oli ehkä sekavin teksti koko blogin aikana, koittakaa kestää. xd