30 marraskuuta 2013

HÖPÖTYSVIDEO

Nyt sain sitte kuvattua sen höpötysvideon, koska ajattelin että muuten se menee nii pitkälle koska ens viikolla en kerkiä kuvata mitään!
Tässä siis n.13 minuuttia kestävä höpötysvideo! :D
Laittakaa kommettia niin tiiän että teenkö tälläsiä useemmin vai ei? Ja teenkö yleensäkkään videoita? :) 

Hah:D edustava alotuskuva kyllä jooo!! :D 
Toivottavasti tykkäätte!:)


                                        BLOGI LÖYTYY MYÖS BLOGLOVINISTA! TÄSTÄ LINKISTÄ!         
Blogin löytää siis myös blogvinistä! Käykää liittymässä! :)

PS. Laitoin kommenttien valvonnan päälle, ettei käy silleen että en huomaa niitä kommentteja jos kommentoitte vanhoihin postauksiin!:) (Äsken meinas käyä niin!)  Eli sen takia laitoin!:)



28 marraskuuta 2013

Minkälainen video?

Eli otsikkoki kertoo jo asian! 
Viime postauksesta sen verran että sillon kaikki meni päin puuta mutta nyt kaikki on normaalisti!:)
Tänään meillä oli muutaman tunnin 2 serkkua hoidossa ni oli mukava touhuta niitten kanssa ne on 1 ja puol vuotta ja kohta 3 kuukautta!
Eilen käytii pienimmäisen pikkuveljen kanssa kävelyretkellä kaupalla, mutta en löytäny niitä mitä etin!:( no ostettiin sitte palkkioks tikkarit pienimmäiselle! :D (ps.jos pikkusisko/veli ei meinaa suostua kauppareissuun ni lahjo se mukaan!;)  )
En oo ennen kokeillu mutta joskus se toimii!! :D
No nyt tän postauksen asiaan!
Eli muutama toivo videota ja höpötysvideoo ni mitä te haluaisitte että kerron siinä?? Ajattelin että voisin kertoo mitä teen seuraavilla viikoilla ja jouluna mutta kiinnostaako sellanen? Vai oisko joku muu video parempi? :)
Laittakaa kommenttia!! Viikonlopun aikana toteutan sitte sen! Tai ens viikolla! Riippuu mite aika riittää!:)



2
 yläkuvaa on puhelimella otettuja tää postauski puhelimella tehty ni kuvat menee varmaa vähä mite sattuu ja laatu o mitä parhainta! 

:D

26 marraskuuta 2013

Kaikkimeneepieleen...

Tällänen fiilis on ollu sunnuntai iltana ja yönä , eiliseen asti!
Arghhhh!! Viikonloppu oli mukava sunnuntai iltaan asti!
Nimittäin olin just saamassa tilausta eteenpäin Zalandolta ku netti pimahtaa..... voitte vaa kuvitella sitä ärsytyksen määrää!!! Olin koko päivän käyny välillä päivittämässä sivua että ei vaan lähe ne sieltä ostoskorista pois ku yhtäkkiä TADAAAAA! Kaikki hävinny.. noo etin uuellee ja huomaan että 34 koko on loppunu sinä aikana... Tässä vaiheessa oli jo hermo aika tiukalla kieltämättä!  Ei siinä auta itkut markkinoilla! En voi tilata sitä koska 36 on AIVAN liian iso.. Noo laitoin toisen neuleen tilaukseen ja sen sain sitte tilattua! JESSSS!!<3
Yhen ihanuuden aion kotiuttaa joulun alennusmyynneistä!;)) Myöhästyny joululahja - sovittiin äitin kaa!:)
Maanantaina menin kouluun ihan normisti MUTTA 10 jälkeen alko tulla jostai mysteerisyystä huono olo ja sitte 1 lähin kotiin (14.45 ois oikeesti loppunu). Noo ajoin mopolla kotiin ja söin nopee välipalan ja menin nukkuu päikkäreitä(eilen meni vähä myöhään n.12)
Olo parani iltaa kohti ja ajattelin et lähen hoitamaan joulujuttuja! MUTTA eipä äiti päästäny.. olin sitte koko illan kotona ja makasin sohvalla + tein joulukortteja vähän!
Sain jopa paketoitua 2 lahjaa, vaikka annan ne vasta joulukuun puolivälissä! :D 
Huominen on aina parempi! Näin se toivon mukaan menee!;) Jospa nää "vastoinkäymiset" ois nyt tässä!:) Vaikka ei noi mitää vakavia oo!
Onneks pääsin käymää Fressillä ni se piristi päivää!:) Tänää sain muute yhen muunki jutun päätettyä, mutta siitä juttua myöhemmin ja lähempänä tapahtumaa! :)



Kuvat weheartit ja laatu on surkeeta.. Koittakaa kestää! 



24 marraskuuta 2013

Sunnuntai kuvailut!

Tänää vihdoin tuli kunnolla lunta, että se ei sulanu heti pois!
Tuli aikamoinen kuvapläjäys! :D
























                             Oli vähä vaikee saaha manuaalitarkennuksella tarkkoja kuvia noista laskevista pojista, mutta kyllä noista selviää kuka kuvassa on! Ja järkkärin ''lapset'' asetus kyllä on hyvä ku ei heilaha kaikki kuvat, jos kuvattava liikkuu niinku näissä!