02 huhtikuuta 2015

LOMALOMALOMA JA VIEL KERRA LOMA

Heipsansaa!
Nyt on kyllä aluks pakko ihmetellä minkä ihme kirouksen oon saanu? Ekana piti mennä Ouluun kolmelle eri tyypille, noh kellekää ei loppuenlopuks voinu mennä koska oli muuta tai kipeenä. Sitten piti lähteä maijun luokse, mutta nyt seki on kipeenä!! Kaikki on siis menny aivan pipariksi monta kertaa ja oon varmaan sit täällä kuopiossa ja tehään kaislan ja linkin kaa jotai. (ellei neki oo yhtäkkii kuumees:D) Laatuaikaa siis näiden murujen kaa, ei huono sekää. <3 Oltais me kyl muutenki tehty jotain, mutta nyt ehtii enempi! Eli tässäki jotai positiivista. Loma kuitenki alko tänää ja fiilis on katossa sen vuoks! Eihän sille nimittäi voi mitää jos tulee kipeeksi.
      Tällä viikolla oon:

-kuvannu kaikkee mahdollista
-rentoillu



-urheillu
-nauranu aivan liikaa koulussa ja kaikkialla

-tehny ruokaa paljon
-miettiny uskallanko leikata nää hiukset - uskallan mä. Ei vaa vielä oo ehitty!



-piristäny sekoilla jutuilla koulukamujen päivää(niiden mukaa)
-tajunnu, et se pääsiäinen tosiaa on täällä!
-syöny omppui enempi ku laki sallii(eli siis viel enempi ku normisti!!)



-lukenu kirjoja
-ollu laiska bloggaaja, en oo jaksanu tehä postauksii valmiiks. Kylmä täs parin päivän aikana neki teen. Lupaan!



-asukriiseilly
- juossu aivan täysii bussii koulujälkee et ehin siihen vaik en sais juosta




-miettiny kui ihanii ystävii mul on, ootte rakkaita!<3
-fiilistelly sitä, kun saa olla hiljases talos monta tuntii ku on yksin


-miettiny paljo kaikkii asioita
-meinannu lähtee kaikkialle helsingin ja oulun välistä, mutta en sitte lähteny ylläolevista syistä

- ikävöiny kesää ja kaukana asuvii kamuja
- ollu kamera kädessä enempi iha arkipäivinä

HUIPPUA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Ps. Toi banneri lähtee vaihtoo heti ku saan sopivat kuvat siihen! Toivotaa et pääsiäisenä ois hyvät kelit ni saisin jotku kuvat siihen ku nyt ois aikaa väkertää niitä:)


 

31 maaliskuuta 2015

MAALAAN TAULUUN HYMYSI










Heippa ja ekana aivan huippua tiistaita!
Kuvat oon napannu viimesen viikon aikana, aina millo mistäki. Huomaatteko muuten jotai outoo tos yhes kuvassa? ;)
Koeviikko loppu tänään vihdoin ja se fiilis, se kun kävelee open pöydän luo, laittaa sen kokeen siihen ja kävelee luokasta ulos tietäen että kaverit oottaa ulkopuolella ja ei tarvi tehä koulujuttui melkein viikkoon. Sitä vaan ei voita mikään! Edes toi aivan jäätävä ilma ei pilaa fiilistä. (Tänää jo 2 kastellu sukat ku kävelee tuol jäätävässä loskassa:D)
         Viikonloppu oli huippu, mutta ei tullu otettuu kuvia yhtään. Meillä oli siis täällä yökylässä porukkaa ja juttua riitti. Huippuja tollaset viikonloput! Saa olla hiljasessa talossa, kun on vaan isoja kotona, nukkuu ainaki melkein niin pitkää ku nukuttaa, ottaa rennosti mutta myös tehä vähän koulujuttuja. Noi koulujutut voisin viivata kyllä yli, mutta en tee sitä koska neki kuulu viikonloppuu. Nyt voi neki viivailla yli hetkeks. Oiettäää, fiilis on kyllä aivan katossa!
   Tänään myös lähtee(jos vaa mami ehtii napsasta ne) hiukset, outsouts. Sit ne on oikeesti lyhyet!!  Kui nopeesti te ootte tottunu uusiin, paljon lyhyempiin hiuksii? Kertokaa et niihi tottuminen ei vie sit kauan:D Nyt siis viel viimehetken kriiseilyt ja panikoinnit että uskallanko vaiko en, haha. Kylmä teen sen, koska sit on taas vähä uudenlainen ilme. Laitan sit loppuviikosta kuvii niistä. Nyt kuitenki aion vaan olla tän päivän ja tehä just sitä mitä mieleen juolahtaa. Siitä on muuten aikaa ku viimeks on ollu tämmöne päivä et saa tehä iha mitä vaan, nää on parhaita. Ilove<3

AIVAN MAHTAVAA VIIKKOA KAIKILLE! <3