31 maaliskuuta 2015

MAALAAN TAULUUN HYMYSI










Heippa ja ekana aivan huippua tiistaita!
Kuvat oon napannu viimesen viikon aikana, aina millo mistäki. Huomaatteko muuten jotai outoo tos yhes kuvassa? ;)
Koeviikko loppu tänään vihdoin ja se fiilis, se kun kävelee open pöydän luo, laittaa sen kokeen siihen ja kävelee luokasta ulos tietäen että kaverit oottaa ulkopuolella ja ei tarvi tehä koulujuttui melkein viikkoon. Sitä vaan ei voita mikään! Edes toi aivan jäätävä ilma ei pilaa fiilistä. (Tänää jo 2 kastellu sukat ku kävelee tuol jäätävässä loskassa:D)
         Viikonloppu oli huippu, mutta ei tullu otettuu kuvia yhtään. Meillä oli siis täällä yökylässä porukkaa ja juttua riitti. Huippuja tollaset viikonloput! Saa olla hiljasessa talossa, kun on vaan isoja kotona, nukkuu ainaki melkein niin pitkää ku nukuttaa, ottaa rennosti mutta myös tehä vähän koulujuttuja. Noi koulujutut voisin viivata kyllä yli, mutta en tee sitä koska neki kuulu viikonloppuu. Nyt voi neki viivailla yli hetkeks. Oiettäää, fiilis on kyllä aivan katossa!
   Tänään myös lähtee(jos vaa mami ehtii napsasta ne) hiukset, outsouts. Sit ne on oikeesti lyhyet!!  Kui nopeesti te ootte tottunu uusiin, paljon lyhyempiin hiuksii? Kertokaa et niihi tottuminen ei vie sit kauan:D Nyt siis viel viimehetken kriiseilyt ja panikoinnit että uskallanko vaiko en, haha. Kylmä teen sen, koska sit on taas vähä uudenlainen ilme. Laitan sit loppuviikosta kuvii niistä. Nyt kuitenki aion vaan olla tän päivän ja tehä just sitä mitä mieleen juolahtaa. Siitä on muuten aikaa ku viimeks on ollu tämmöne päivä et saa tehä iha mitä vaan, nää on parhaita. Ilove<3

AIVAN MAHTAVAA VIIKKOA KAIKILLE! <3 


10 kommenttia:

  1. Nooraa apua pyydätkö leikkaamaan hiuksias paljonkin? :o Ne on nii ihanat nyt❤ Mutta onhan se kiva välillä hankkia vaihtelua just esimerkiksi hiuksiin:) + Muutenkin ihana postaus tää❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10senttii.. :O xd Ei oo viel leikattu, saa nähä ehitäänks tänää. Niimpä, vaihtelu virkistää! ;) Kiitos paljon<3

      Poista
  2. Mä aina oon sillee, et eikä miks mun piti mennä leikkaamaaan, mutta kyl siihen sitte tottuu ja lopulta on ihan tyytyväinen. Meinaatko sillä oudolla kuvalla sitä, et sulla on silmälasit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa tuota just itekki pelkään:D Toivottavasti tottuu!!
      Joo meinaan sitä silmälasi kuvaa. xd En nykysi melkein ikinä käytä niitä, mut nyt oon yrittäny useemmi pitää niitä että ei huonone näkö.

      Poista
  3. Ittekki leikkasin tässä hetki sitte lyhkäset hiukset enkä oo hetkeekää katunu! Nyt nää on tosi hyvä kuntoset ja sellaset rennot:D äkkiäpä niihin tottuu. Alkuu se on outoa harjata lyhyitä hiuksii;) kiva tää postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huippu kuulla tollasia kokemuksia!! Mulla nää ei oo oikeestaa huonokuntoset, mutta kaipaan vaa jotai uutta. :)
      Kiitoss!! :)

      Poista
  4. Millä muokkaat kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkaan ne pixrl.com sivulla!:) tekis mieli hankkii joku kunno muokkausohjelma mutta en oo vielä hankkinu!xd

      Poista
  5. Mää leikkasin tossa melkee pari kuukautta sitte mun hiuksia, aivan sairaan paljo. Se oli vaan semmonen päähänpisto, mutta hetkeäkään en oo katunu näin jälkikäteen! :-D Totuin tosi nopiasti uusiin hiuksiin vaikka oliki hirmu iso muutos entiseen verrattuna. Nyt musta tuntuu että oisin aina ollu lyhythiuksinen vaikka vielä joku aika sitte mulla oli toosi pitkät hiukset ! :-) Varmasti sinäki totut nopiasti uusiin hiuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiva huippu kuulla tollasia kokemuksia!! Ei pelota enää nii paljo, haha:D
      Toivotaan, sitku saan leikattuu ne! :)

      Poista