07 elokuuta 2014

Töissä

Tässäpä tulis nyt tämä töihin liittyvä postaus. 
   Oon siis nyt ollut tämän viikon ja viime viikon töissä Apsilla. Ravintolapuolella. Eli yhteensä kaksi viikkoa, arkisin.
Olin siis alkukesästä tavallaan myös töissä, mutta olin kotona niin en laske sitä tämmöseksi työksi.
Oon tykännyt  olla siellä ja heti sinne mennessä ensimmäisenä aamuna, ajattelin, että täällä viihdyn varmasti. Ja olen kyllä viihtynytkin.
 Muut kesätyöläiset on tosi mukavia! Aina tauolla riittäs juttua vaikka muille jakaa.. Pitäs olla pitemmät tauot!! Myös muu henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Ei tule semmonen olo, että kun kysyy niin ne aattelee että ''hö, taas tuo tuossa kyselee jotain turhanpäivästä'', vaan ne oikeasti mielellään neuvoo ja kertoo jos kysyy jotain.
 Oon saanut tehdä ihan laidasta laitaan tehtäviä. Oon vieny ruokia pöytään, tiskannu, pyyhkiny pöytiä, täyttäny noutopöydässä olevia ruokia, novottanut, pessy astiapesukoneen(en yksin, mutta kuitenkin:D ),siivonnut yleisiä tiloja, täyttänyt sämpylöitä, paistanu kananmunia,  täyttäny maitopurkkeja(ei siis niitä pahvisia vaan sellasia metallikannuja:D ), siivonnu vessaa ja kaikkea muuta. Ei oo tullu tylsää kovin usein.
 Siellä on hyvä henki ja tykkäisin tehdä töitä tuommoisessa ympäristössä varmasti pidempäänkin. Se on yllättävän tärkeetä, että on hyvä työympäristö. Oon ollut monessa paikassa töissä ja kaikissa se on ollut hyvä, mutta tiedän semmoisia paikkoja jossa se ei ole  niin hyvä. Mulle on vaan sattunut hyvä tuuri tuon kanssa, harvinaista kyllä. Yleensä mulla on huono tuuri kaikkien juttujen kanssa, mutta tässä oon ollut onnekas.
  Mitäköhän muuta?
 Asiakaspalvelusta sen verran, että tykkään tehdä sellaista työtä, missä toimitaan ihmisten kanssa.
Ei ole tullut kun yksi tai kaksi ''tympeää'' asiakasta vastaan tämän kaksiviikkoisen aikana.
Kaikki kiittää, kun tuon ruuan ja jos kysyy jotain apua, esim. mistä löytyy mukeja tai voisitko pyyhkiä tuon meidän pöydän kun se on sotkuinen, niin sekin tehdään ystävällisesti, eikä näin: '' Missä teillä on ne kaikki mukit, en löydä mistään'', ''pyyhi tuo meidän pöytä kun se on ihan sotkussa.'' Iso ero, käskeekö vai kysyykö/pyytääkö.
Tietysti mielellään auttaa asiakkaita ja jos ei itse tiedä,  niin käy kysymässä toiselta ja palaa sitten kertomaan asiakkaalle, mutta se on paljon mukavampaa, kun sitä ystävällisesti pyydetään. Eikö?
Tietysti aina asiakaspalvelussa on omat vaikeutensa, mutta pääsääntöisesti oon tykännyt siitä.
Asiakkaat hymyilee, kun sinä hymyilet heille. Pääsääntöisesti.
Se on haastavaa, jos on tullut ärsyttävä asiakas eteen ja seuraavalle pitää olla taas oikein ilonen, mutta näin on käynyt ehkä kerran, eli harvoin.
Ja jos oikein ärsyttää joku, niin menee kylmiöön tekemään jotain, niin aivot tuulettuu..:D Heheh, olipa hauska juttu.. Mutta pointtina siis se, että kyllä siitä selviää helposti. Niin paljon enemmän on niitä hyväntuulisia asiakkaita, jotka samalla piristää päivää. Itsellä ainakin päivä paranee kun semmonen pieni sano, ''kiitos täti. '' ja katsoo samalla silmiin, tai kun pienet kattoo semmosella jännällä katseella. Aaw! <3
Niinkun tästä varmaan huomaa, niin olen viihtynyt töissä. Sitten voi shoppailla syksyvaatteita, heh.
Eivaan:D  Pystysin vaikka nyt lähtee kunnolla shoppailee, mutta kun lattiasta lähes kattoon oleva kaappi on niin täynnä vaatteita, että sinne saa oikeasti tunkea ne, jos aikoo saada mahtumaan ja tuon lisäksi kirppisvaatteet ja yksi lipaston hylly on vaatteita täynnä niin minne mä mahutan ne??
En taia hirveesti tarvita yhtäkään vaatetta.. Xd
Tästä tuli muuten aika sekalainen teksti, mutta tiivistettynä: Voisin tehdä pitempäänkin töitä tuolla, oon tykänny. Kaikista parasta on se, että työ on monipuolista, muuten tulis tylsyyskuolema:D
Saa kysyä, jos tulee jotain mieleen, niin vastailen niihin sitten.

Kuvat googlesta.


Tiimityö on rautaa! ;)



 Ps. Kertokaa mulle se, miks työ- ja kouluaamuina aina väsyttää ja lomalla ei ikinä vaikka heräis samaan aikaan? What is this? Keksikää mulle joku selitys tuohon, koska mua häirihtee se:D





04 elokuuta 2014

Some thought

Viikonloppu hujahti super nopeesti ohi.
En edes muista, mitä tein perjantaina.
Lauantaina luin kirjan, jota ei oo tapahtunu pitkään aikaan. Siihen vaan jäi jotenkin koukkuun ja luin sen kerralla alusta loppuun. Illalla sitten käytiin siskon kaa ostaa äitille synskälahja Matkuksesta, kun eilen oli synttärit.
 Kun tultiin kotiin, niin leivoin sellasia kinkkujuusto-juttuja, en keksi mitään nimee niille.
Eilen kävin lenkillä, olin vaan, nautin auringosta ja päivällä ajelin vajaan tunnin jetillä. Ai että se on siistiä!!
Kiertelin pitkin poikin ja kattelin maisemia. Pitää lähtee joku toinenkin kerta ajelemaan kunnolla!
   Eilen muuten tuli vuosi siitä, kun aloitin blogin pitämisen. Aivan hullua, mutta totta. Tää vuosi on mennyt valovuotta nopeemmin ja oon muuttunut jonkun verran tämän vuoden aikana.
Kertokaahan, miten tämä blogi on muuttunut? Parempaan, huonompaan? Onko kuvat muuttunut? Teksti?
Parannusehdotuksiakin otan vastaan mielellään, joten niitäkin saa laitella tulemaan.
Bloggaus tulee kyllä jatkumaan vielä pitkään. En ole edes miettinyt, että voisin lopettaa tämän.
 Näin aiheesta toiseen, tämä on muuten viimeinen ''loma''viikko. Mulla se menee töissä, mutta ei haittaa kun on niin mukavaa henkilökuntaa ja asiakkaita(kuitenkin huomenna kaikilla asiakkailla on huono päivä, ois niin mun tuuria. :D)
Jos kiinnostaa, niin hihkaskaa kommentilla, niin voin kirjotella lisää töistä.
  Tänään hoidin töitten jälkeen serkkuja muutaman tunnin ja kävin niitten ja linkin+sen pikkuveljen kanssa kävelyllä ja puistossa. Sellane pikatapaaminen, mutta silti mukava nähä edes vähän aikaa! Kaikki vastaantulijat katto pitkään perään kun mulla oli kaksostenrattaat ja linkillä myös rattaat. No, eipä siinä. Ei ollu eka kerta, kun ihmset kattoo. :D
   Jotenkin lomafiilis, mutta silti tietää, että huomenna soi herätys 6.45 töihin ja ensi viikosta lähtien sama homma jatkuu, kun alkaa lukio. Ristiriitasta, eikö?
Mutta, nauttikaa kaikki näistä lomapäivistä. Niitä ei ole enää montaa.










Auringon täyteistä viikkoa kaikille!