12 syyskuuta 2014

Kuvaajana pikkuveli!

 Ajattelin koota teille tälläsen pikkuveli kuvaa-postauksen matkan ajalle! Osa kuvista on raakaversioita ajan puutteen vuoksi, mutta suurin osa on vähän muokattuja. Siis hieman korjattu kontrastia ja valoa. Niinkun näätte, niitä kuvia on kertyny yllättävän paljon, mitä pikkuveli on kuvannu. Se tykkää paljon kuvata ja reissussakin se varmaan pyytelee aina välillä kameraa itelle. Miltäs nuo näyttää? Onko rajaukset sun muut kohallaan? ;) Haha, ei vaan. Yllätyin, että nuinkin hyviä kuvia voi saada vaikka ei ole ennen paljoa kuvannut ja nuin ''pieni'' vielä. Eskarilainen ei kyllä oo hirmu pieni, mutta kuvaajaksi pieni. <3
Kuvat on siis ottanu marraskuussa 6 vuotias pikkuveli, järkkärillä ja mun säätämillä asetuksilla ainakin suurimmaks osaks. Joskus oon ohjeistanu, että pyöritä sitä asetusnappulaa vasemmalle/oikealle pari pykälää ja muita pieniä juttuja. Yllättävää kyllä, se osaa jo laittaa kameran kiinni ja auki, kattoa kuvia, zoomata ja vaikka mitä muuta, ilman ohjeita. Mutta, taian lopetella tän höpöttämisen. Tälläisiä kuvia tulee, kun katselee maailmaa 6vuotiaan silmillä linssin läpi.






                                                 
                      















Sen verran fuskaan, että tämän on ottanu toinen pikkuveljistä.







Mitä mieltä olette, olisko tälläset aina välillä kivoja? Tämä on ajastettu.

10 syyskuuta 2014

Dream come true!

Hihiiii se on totta!! Arvatkaapa missä oon nytt tällä hetkellä. No, lähössä lentokentälle, viikoks Rodokselle!!!
Hiiiiiiiii! Wuhuuuu, aivan täydellistä.
Niin huikeeta, ettähh!
Jos kirjottasin fiiliksistä, se ois tän näköstä.
Can't waittt!! Holiday!!  Jeeee, kohta lähetääääänn! Aivan maagista! Byebye finland, see you!  Me mennää nyt, wouwouu!!  Ujjeeaaa! Perfectt!!
Heehhehhhh!
Niinku näätte, se ei oo hirmu järkevää, joten taian vaan laittaa fiilistelykuvia googlesta. Tän viikon jälkeen ei kyllä tuu olee kuvista pulaa! ;) Hehh.

Mutta te täällä suomessa, VIETTÄKÄÄ HUIPPU VIIKKO!! <3
Palaan sitten reissufiilisten kanssa ens viikonlopussa. Saa nähä miten ehin.
Ajastin tämän. Ensi viikolle luvassa ajastettuja postauksia myös.











08 syyskuuta 2014

A Busy Life!

Huhhei, moikka!
Yleensä en valita kiireestä, mutta nyt on pakko pistää hiljasuus sen piikkiin.
Ihan hirvee kiire. Oon tänäänki juossu koulun jälkeen keskustassa hoitamassa pari juttua.
Vaikka on kiire, niin fiilis on aivan loistava!! Ei vois paremmi kaikki olla. Aivan huikeeta. Koulussa ei kyllä keskittymisestä tule yhtää mitää, sen todistaa jo wappiviestit. Sori kamut! <3 :D
No, ei siinä. Ulkona on kesäkeli ja tarkenee ajaa skoballaki ilman takkia, minne se syksy katos? Ei haittaa yhtään, mun puolesta voi tulla sitten suoraan talvi. Syksykin on kyllä ihan jees, sellasena lyhyenä pätkänä. Ei mitään puolen vuoden syksyä, mutta näin pari-kolme kuukautta on aika jees.
    Mun pitää keskiviikko iltaan mennessä siivota, tehä koulujuttuja miljoona, lukee kokeisiin, tehä normiläksyjä ja lisäksi muita läksyjä ja järjestellä kaikkia juttuja koulussa. Jossain välissä pitäs ehtiä tehä luonnoksiin postauksia, käyä urheilemassa ja muuta. Kameran muistikortti pitää tyhjentää ja huolehtia akku täyteen. Pakatakin pitäs ehtiä. Niinkun huomaatte, ihan hirveesti kaikkea tehtävää ja viikonlopun aikana ei tullu hirveesti kuvattua. To Do lista on aikamoisen pitkä, eli nyt on pakko mennä taas lyhentämään sitä ja mennä tekemään läksyjä. Ne ei ihan heti tuu loppumaan.
A-P-U-A. En tiiä miten ehin tehä kaikki. Pahoittelut siis jos tulee nyt vähän hiljasempi viikko, yritän ehtiä tehä ajastettuja tai ees yhen postauksen valmiiksi niin ei tulis niin pitkää hiljasuutta.
Palataan taass! Hejdå!