08 syyskuuta 2014

A Busy Life!

Huhhei, moikka!
Yleensä en valita kiireestä, mutta nyt on pakko pistää hiljasuus sen piikkiin.
Ihan hirvee kiire. Oon tänäänki juossu koulun jälkeen keskustassa hoitamassa pari juttua.
Vaikka on kiire, niin fiilis on aivan loistava!! Ei vois paremmi kaikki olla. Aivan huikeeta. Koulussa ei kyllä keskittymisestä tule yhtää mitää, sen todistaa jo wappiviestit. Sori kamut! <3 :D
No, ei siinä. Ulkona on kesäkeli ja tarkenee ajaa skoballaki ilman takkia, minne se syksy katos? Ei haittaa yhtään, mun puolesta voi tulla sitten suoraan talvi. Syksykin on kyllä ihan jees, sellasena lyhyenä pätkänä. Ei mitään puolen vuoden syksyä, mutta näin pari-kolme kuukautta on aika jees.
    Mun pitää keskiviikko iltaan mennessä siivota, tehä koulujuttuja miljoona, lukee kokeisiin, tehä normiläksyjä ja lisäksi muita läksyjä ja järjestellä kaikkia juttuja koulussa. Jossain välissä pitäs ehtiä tehä luonnoksiin postauksia, käyä urheilemassa ja muuta. Kameran muistikortti pitää tyhjentää ja huolehtia akku täyteen. Pakatakin pitäs ehtiä. Niinkun huomaatte, ihan hirveesti kaikkea tehtävää ja viikonlopun aikana ei tullu hirveesti kuvattua. To Do lista on aikamoisen pitkä, eli nyt on pakko mennä taas lyhentämään sitä ja mennä tekemään läksyjä. Ne ei ihan heti tuu loppumaan.
A-P-U-A. En tiiä miten ehin tehä kaikki. Pahoittelut siis jos tulee nyt vähän hiljasempi viikko, yritän ehtiä tehä ajastettuja tai ees yhen postauksen valmiiksi niin ei tulis niin pitkää hiljasuutta.
Palataan taass! Hejdå!








2 kommenttia:

  1. Huhheliheijaa en siis taia olla ainut jolla on kiire ;D vähä ihania syksykuvia oot räpsiny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tällä hetkellä on kyllä vähän tekemistä, mutta eiköhän kaikesta selvii, kun vaan jaksais tehä kaiken pakollisen ja nukkuakki joskus:D
      Kiitti! :)

      Poista