31 toukokuuta 2014

SUMMER HOLIDAY!

Wuhuuu! Jess, nyt se on ohi!!! Oujjeee, nyt on LOMA!!
Hahahh, tuossa mun fiilikset nytten.  Ei kovin järkevää tekstiä tulis jos noista kirjottaisin, joten siirrytään järkevämpään tekstiin.
Nyt on siis loma joka tulee menemään ystävien seurassa, töissä, chillaillessa, rentoillessa, arskaa ottamassa, matkustaessa ja muuta tekemässä. I can't wait!!<3
En vaan voi vieläkään uskoa, että se kesäloma on ihan oikeasti tässä ja nyt. Huhh. En voi kuvitella, että tää vuosi on oikeesti menny näin nopeesti. Yks hujaus. Ei sitä voi vaan älytä, että aika kiitää valoa nopeempaa tahtia eteenpäin. Kohta on jo joulu uudelleen ja muuta, mutta ensin aion viettää loistavan ja rennon kesän, ennenkun rupeen mitään joulu juttuja miettimään. Valitan ostopostauksen viivästymistä, se viivästyy ja viivästyy.. Ostin alkuviikosta monia uusia paitoja ja mekkoja, ja ajattelin kuvata ne samaan postaukseen takin ja yhden farkkupaidan kanssa. Nyt nää kelit vaan on niin huonoja että ootan niitä aurinkoisia kelejä, koska sisällä on niin vaikea saada hyviä asukuvia. Tuo tuli ihan btw mieleen joten aattelin siitäkin infota, jotkut kun varmasti oottaa sitä. Nyt on fiilis mitä parhain, koko kesä edessä ja siitä tulee varmasti ihan huippu.<3
Nyt muutamia viime päivien kuvia. Tää viikko on muuten ollut super mukava. Oltiin yks päivä viettämässä kamun synskiä Raxissa ja sen jälkeen kaupungilla, naurua riitti. Oltiin Kaislan kaa matkuksessa alkuviikosta ja huhhei sitä naurun määrää. Aina kun me ollaa asialla ni saahaan jotain tyhmää aikaan:D Hahah. Linkkiäkin näin nopeesti siellä. Ei voi olla huikeempaa, kun kesäloma alkaa saa!<3 Heheh. Joo nyt lopetan tän, kun en onnistu mitään järkevää kirjottamaan. :D Palaillan taas!
Meinas muuten käyä huonosti sen kanssa että pääsenkö ollenkaan päättäreihin, kun tulin kipeeks eilen, mutta onneksi se oli pikatauti, mikälie, niin pääsin sinne! 


















27 toukokuuta 2014

Ripari!

Multa pyydettiin, että tekisin postausta mun riparista ja sieltä saaduista ystävistä.
Kerron tän postauksen lopussa hieman siellä luoduista ystävyys-suhteista, mutta en tee siitä omaa postausta.

Siitä on jo aikaa, koska se oli viime kesänä, mutta en kyllä unohda sitä viikkoa koskaan!! <3
Me naurettiin, itkettiin, chillailtiin, juteltiin ihan kaikesta, käytiin yhellä rannalla, josta käveltiin takas lerirkeskukseen, valvottiin ihan liikaa, käytiin yöjuoksulla ja wappailtiin yöllä ripariryhmässä. Tehtiin kaikkea mahollista ja mahotonta.
Se oli niin uskomaton, huippu, mieletön ja unohtumaton viikko, vaikka se kliseiseltä kuulostaakin.
Viikko meni yhdessä hujauksessa! Kaikki päivät oli huikeita ja niistä on niin hyviä muistoja että ei voi uskoa, mutta keskiviikko,torstai ja lauantai oli vielä niitäkin huikeempia! En tiedä mistä tuo johtuu(lauantaina konffis, se johtu siitä) mutta sieltä on jäänyt muita päiviä kirkkaammin mieleen, että mitä kaikkee me tehtiin.
Keskiviikkona ollut tyttöjen ''keskusteluilta'' jäi mieleen, torstaina käytiin siellä rannalla ja konffisharjotuksissa.  Lauantaina oli konffis. Sielläki me itketiin, en muista naurettiinko, varmaan sitäkin.
Se oli niin ihmeellistä ku tyylii ihan jokainen vaa itki!! Ite yhessä kohti melkeen nauroin sille, kun kaikki itki siinä ympärillä! :D  Nohh, en sentään sitte lopulta nauranu. Kaukana se ei ollu, sen muistan vieläkin. :D
Juhlat kotona oli mukavat, ei hirmu suuret, oisko joku 30-40 ihmistä ollu?
Ei mitää ihmeellisyyksiä, perusjuttuja, juhlissa siis.
Kummit, isovanhemmat(mummi,ukki,mummo,isomummi) ja vanhempien sisaruksia perheineen oli juhlissa mukana.
En pysty laittamaan hirveesti kuvia, koska suurimmassa osassa on paljon porukkaa ja en jaksa kysyä kaikilta erikseen että saako sen laittaa. Tässä nyt kuitenki joitain kuvia viikolta ja sitten juhlista!

Sain riparilta myös aivan ihania ja rakkaita ystäviä, joita en haluu menettää koskaan! En tietenkään muitakaan ystäviä, koska kaikki on yhtä korvaamattomia. <3
Lähes kaikkien kanssa moikataan jos nähdään jossain tms, mutta muutaman kanssa tutustuttiin ''syvemmin'' vai miten sen sanoo? Muutamasta tuli tosi hyviä ystäviä, ja pitkänkin ajan jälkeen pystyy jutella silleen, kun ois nähny viimeks eilen!<3 Eli vieläkin, vajaa vuosi riparista pidetään jatkuvasti yhteyttä ja se ei tule toivottavasti loppumaan koskaan!
Ne asuu eri kaupungissa, mikä on harmi, koska ei nähdä niin usein.:( Nytkin 3 ystävää on tulossa meille, kunhan viikonloput sopii! Jeee, can't wait!<3 (lisäksi pari muuta ystävää on tulossa, jotka ei ole riparilta.)
Viikonloput siis tulee olemaan täysiä, mutta se ei haittaa yhtään! Päinvastoin, on niiiin kiva nähdä pitkästä aikaa ystäviä, joita näkee liian harvoin!
En tee siis näistä eri postausta, mutta nämä ystävät varmasti tunnistavat itsensä tästä! :) <3
Tähän tuli nyt hirveesti sydämiä ja hymiöitä, mutta koittakaa kestää!
Semmoinen oli mun ripari ja ei varmaan jäänyt näillä hehkutuksilla epäselväks millanen sen oli! :D

Tiivistettynä - Aivan uskomattoman upea, muistorikas, naurua, chillailua ja tapahtumia täynnä oleva unohtumaton viikko!<3
KIITOS KAIKILLE VIELÄ, JOS  SATUTTE LUKEMAAN TÄMÄN!<3




















Oikein mukavaa viikkonalkua kaikille!!