26 helmikuuta 2016

''SIT OMENAT UUNIAJELULLE!''

Moi ja ihanaa hiihtolomaa heille kenellä se tänään alko!
Ajattelin listata tän viikon hyviä juttuja, kun muuten ei oo ollu fiilis hirmu korkeella väsymyksen takia. Nyt siis tän viikon parhaita juttuja!


♥ liikkatunnit. Hengähdyshetki keskellä koulupäivää lenkkeilyn tai muun merkeissä on aina niin virkistävää ja jaksaa istua paljon paremmin viimeset tunnit!


♥ Valokuvauskurssin kuvaustunti. Oli ihana pitkästä aikaa päästä kunnolla kuvaamaaan, kun malleina oli kauniita kavereita eikä tarvinnut lahjoa hetkeksi kuviin niinkuin pienempiä sisaruksia melkein aina, haha. :D 
Niitä kuvia mahdollisesti myöhemmin, jos saan tytöiltä luvan julkaisuun!


♥ Rakas ystävä, jonka kanssa käytiin alkuviikosta kahvilla juttelemassa kaks tuntia putkeen saman pöydän ääressä. Oltiin menossa kahville siihen aikaan, että suurinosa kahviloista ei oo enää kauan auki niin mentiin suosiolla Coffee Houseen kun se oli vielä monta tuntia auki. Se olikin hyvä ratkasu, niin ei tarvinnu lopettaa juttuja kesken. Seuraavana iltana Maiju tuli sitten meille ja sama rata jatku, hahah. Leivottiin me omenahyvettä ja lauleltiin, mutta muuten vain juteltiin ja vuodatettiin kaikki syvimmät murheet eli ''en tiiä miks mutta on niin masisfiilis''. Ei vaan, kyllä me niistä oikeistakin murheista puhutaan joka päivä. Tosta otsikosta huomaa millasia ne jutut välillä on!
Oltais eka tehty muffinseja J:n antamasta kirjasta, mutta ei ollut kananmunia tarpeeksi niin ei voitu tehdä ja jälkimmäistä leipoessa naurua ei puuttunu, koska väsyneenä juttujen taso ei oo kovin korkeella. :D Voiettä, onneks nyt on lyhyt matka, kun välissä on vain seitsämän kilsaa, niin pystyy tehdä kaikenlaista meidän nelikolla tai vain osa meistä jos kaikki ei pääse.♥ 
Naurettiin viime viikolla sille, että olin ollut yhtä monesti Maijun kämpällä kun hän itse. Kröhöm, mitennii tuun käymään siellä usein? 


♥ Ystävien ilahduttaminen! Saa hymyilemään, kun huomaa että toinen oikeasti ilahtuu pienestäkin muistamisesta jonka toin Englannista. ♥

♥ Lähestyvä loma. No words need it? 



♥ Bussimatkat kera ystävien kanssa juttelun! V ja L on melko useasti samassa bussissa, niin on ihana höpötellä ja vaihtaa kuulumisia. 

♥ Tiedossa oleva rento kotiviikonloppu, mutta varmasti jotain kivaa myös!



23 helmikuuta 2016

MUKKELISMAKKELIS JA RÄKÄTYSTÄ PÄÄLLE


















6alle yhdeksän vuotiasta lasta, kun pikkuveli tuli myös yökylään kavereiden luokse. Ilonkiljahduksia pulkkamäessä. Kymmentä eri peliä pelattuna ulkona ja sisällä. Karkkipäivän karkit. Mammutin ihastelua museossa ja riemua leikkipaikasta samassa paikassa. Bussin oottelua. Touhukas lauantai. Herkkuilta tortillojen, sipsien ja lettujen muodossa. eka paistettiin vohveleita, mutta pannu ei toiminut ja sitten lettuja jollon liesi ei meinannut ensin toimia, mutta pannua vaihtamalla se rupesi toimimaan (induktioliesi). Paljon ulkoilua. Naurua pikkusten niin hyville oivalluksille. Ruuan tekoa.
Aivan jäätävän kovia vauhteja pulkkamäessä ja hoitajien järkyttyneitä katseita tosta vauhtista, mutta pienet vaa nauro, haha. Siivousta. Iltaisin rauhallisuus pienten nukkumaan menon jälkeen, parasta. Illan jutteluhetket ja siivousta lasten leikkiessä yläkerrassa omissa huoneissa. Monta kymmentä pyllymäkeä, koska se nyt vaan on niin in - pulkatkin jäi kakkoseksi!
Viis minsaa kestänyt lasten hiihtoinnostus - kiitettiin tässä vaiheessa Maijun kaa itteemme ettei lähetty kauemmas hiihtämään kuin kodin pihalle, heh.
Hieman ennen kaheksaa kuuluva '' Noora, ootko heränny?'' ja päivä käyntii päivävaatteiden pukemisella lapsille, aamupalan anto ja sitten ulos! Lauantaina oltiin jo ennen kymmentä bussipysäkillä menossa keskustaan kera rattaiden ja pulkan. Sunnuntaina samaan aikaan oltiin jo pulkkamäessä. Sunnuntaina herättiin kumpikin siihen, kun pienet rivissä ovella miettii uskaltaako herättää. :D Toi otsikon lause kuvaa hyvin viikonloppua, koska pulkkamäessä kaikki meni välillä ihan mukkelimakkelis, mutta kuului vaan naurunräkätystä päälle! Muutenkin noi nauro paljon.
Touhukkaan viikonlopun jälkeen menin ton saman ystävän kämpälle (eli Maikin), käytiin ensin kaupassa jonka jälkeen mentii kämpälle parantamaan maailmaa juttelemalla ja syötiin ruissipsejä tuorejuustolla ja filippinos keksejä. Ei oo parempaa tapaa lopettaa viikkoa.
Illalla kymmenen jälkeen oli pakko lähteä kotiin nukkumaan kun herätyskello soi 6.45.
Eilinen oli sitten niin maanantai, että ei paljon tätä tyyppiä naurattanut. En muista millon ois viimeksi ollut nuin masentava päivä! Kahden lenkin voimalla ja rennolla illalla kouluhommien osalta fiilis pikkuhiljaa kuitenkin nousi. Kun kyselee pikkuveljeltä kokeisiin ja muuta niin unohtuu se masennusfiilis aika nopeesti!