02 toukokuuta 2014

Vappu tuli ja meni!

Heippa!
Tulin tällee pikasesti laittamaan vapusta muutaman kuvan tännekkin näin pakkauksen ja muun lomassa.
Vappu tuli tosi nopeesti ja meni yhtä nopeesti vähintään!
Oli kyllä huippua parin kamun kanssa viettää vappua ja olla vaan! Thanks a lot girls!<3
Keskiviikkona tosiaan ehdin just tehä kaikki jonkun aikaa ennenkun tytöt tuli meille ja ilta meni tosi nopeesti kun juteltiin, naurettiin,käytiin rantasaunassa, chillailtiin vaan ja näin.
Torstaina oltiin vaan ja ei tehty sen kummenpia.
Flunssa meinaa iskeä nyt ja ääni on vähän painoksissa +muuta mukavaa mutta lähen silti näkemään ystäviä tänään, koska on niin ikävä ettääh! Tuun vaikka sitte kesken kaiken pois, mutta kerkiää ainaki vähä aikaa nähä, mutta toivottavasti ei tarttee tehä noin..
Aika meinaa nyt loppua, kun tunnin päästä pitäs olla menossa ja viimeset pakkaukset on tekemättä ja hiukset laittamatta, joten laitan kuvat ja toivotan hyvää viikonloppua kaikille!!:)












Ps. Blogger heittää kuvat miten sattuu, mutta en kerkiä niitten kanssa rueta säätämään.



29 huhtikuuta 2014

Höpötyksen höpötys!

Hejjsan taas pitkästä aikaa! Melkee viikko on vierähtäny taas ja huomenna on jo vappu! I wait a lot!;)
En ees tiiä syytä, miks en oo kirjotellu, mutta nyt hiljasuus jatkuu valitettavasti vielä tämän viikon. Huomenna on vappu ja torstai menee kavereiden kanssa ollessa, perjantaina suuntaan näkemään ystäviä, joita osaa näkee aivan liian harvoin. Viikonloppu vierähtää siis siellä.
Mulla on ollu tosi mukava perus viikko ja tänään kyllä oli niin hauskaa kun Maijun ja Kaislan kanssa oltiin keskustassa. :D <3 Naurua ja käkätystä muuten riitti! Mutta eikös se mee niin, että YOLO, you only life once? Eivaan.. Niin piristävää välillä käyä tolleen melkeen extempore vaan jossain! I like very much!  Ostettiin huomiseks jo paukkuserpentiinejä ja ilmapalloja ja vappuvärejäki löytyy, mässyt ostetaan vasta huomenna! :D Huippua tulee, en oikeesti malta oottaa et tulis jo huominen ja viikonloppu!
Eilen treenailin, kertasin vähän matikan valtakunnalliseen, rentoilin ja nauroin paljon. Ei hyvää päivää oikeesti, miten voi nauraa niin paljon yksinään joillekin wapin viesteille? I don't know..:D
Kuvia mulla ei oo ku muutama, mutta lupaan loppuviikosta kuvailla taas ja otan kameran mukaan viikonloppuna. Niinku varmaan huomaatte niin ilosella tuulella ollaan täällä ja sillä tiellä jatketaan varmasti pitkään! :) Virtaa riittää vaikka muille jakaa!
Huomenna on lyhyt koulupäivä ja sitten tuun kotiin laittamaan koristeet, tekemään munkkeja ja siivomaan oman huoneen. Sitten tytsyt tuleekin jo meille. Huominen tulee menemään varmaan yhdessä hujauksessa. En valita, käy mulle!;) Sitä nopeemmin ilta tulee!
Okei, nyt lopetan ton loppuviikon hehkutuksen ja taian suosiolla laittaa vaan kuvat tänne.
Tälläsellä höpötys postauksella kohti vappua!

Kattokaa, 3 ja 4 kuva on otettu päivän tai kahden väliajalla ja aika iso ero, vai mitä?










Hauskaa vappua kaikille!