08 helmikuuta 2014

Basic Saturday!


Tänään on ollu tosi mukava päivä!! Ensinnäki Kaisla tuli meille puolenpäivän aikaan ja sitten juteltiin niitä näitä, käytiin kaupassa, katottiin olympialaisia ja leivottiin siskon yllätys synttäreille mutakakkua! Kiitos sulle Kaisla! <33
Tässä on synttäritarjottavista muutamia kuvia!
Ens viikolla tulee olemaan paljon koulujuttuja, mutta yritän silti keritä/jaksaa tännekki kuulumisia kirjottella!
Viikonloppuna sitten tapahtuu varmaan jotain kiinnostavaa, ni voisin vaikka kuvailla myday-videon teille? Miltä kuulostas? Kiinnostaako myday videolla teitä? :)
Pahottelen, että kuvat hyppii minne sattuu, mutta en saa tätä bloggeria toimimaan ni en jaksa tapella enää tän kaa.. :D olkoon noin..





  

 





Testailin pimeellä kuvausta! :D Yllättävän hyvin toi lumi valasee! Mutta se uus objektiivi ois kyllä ihan jees!




06 helmikuuta 2014

06-02-14

Hehh noi mun otsikot on kyllä niin mielikuvituksellisia! :D
Ei anneta niitten häiritä vaan mennään asiaan!
Ensinnäkin tulevina viikkoina yritän tehdä blogiin uuden bannerin ja ulkoasun vähän keväisemmäks pikkuhiljaa! Oon niin kyllästyny nykyseen ulkoasuun ja bannerikaan ei oo mikään mestari teos..
Noh niistä lisää sitten kuhan saan sen aikaseks tehtyä! Luultavasti menee pari-kolme viikkoa, koska mulla on hirvee koeryysis nytt ja pitää panostaa 10 et saa jonku näköset numerot raavittua sieltä! Ens viikollaki 2 vai 3 koetta ja kaikki sellasia, joihin pitää lukee kunnolla.. Ja sitä seuraavalla viikolla ei kyllä ainakaa helpota yhtään...
No, en valita koska muutama viikko niin on hiihtoloma (viikko 10 ) ja näitten muutaman viikon jälkeen saa taas olla hetken ilman kokeita! (Kirjotin koulua, mutta valitettavasti ei..)
Päivät on ollu ihan mukavia, sellasia peruspäiviä!
Mulla ei oo uusia kuvia, ni laitan nyt viime kesäsiä kuvia piristämään postausta!





Mun aivot ei saa nyt enempää aikaseks..
Tänään käytiin Linnean kaa salilla ja ollu muutenki tänää hirmu pirtee ja hyvä päivä!! Harmi ku en saanu sitä tähän postaukseen esim.kuvien muodossa, mutta ei voi mitään!
Viikonlopun aikana lupaan olla kamera kädessä paljon ni saatte sitten kunnon kuvia!!
Yritän keksiä jotain erilaista, jonka toteuttaisin nyt viikonlopun aikana,, saa ehotella aiheita!! Voisin vaikka videoo kuvailla, jos on hyvä aihe! :)







03 helmikuuta 2014

Päivän asua&viikonloppu!

Viikonloppuna näin siis piiitkästä aikaa Katjaa ja Siniä ja oli kyllä jo ikäväki ku nii pitkä aika viime tapaamisesta!! <3
Oli huippu viikonloppu! Naurettiin aivan jäätävästi, juteltiin, käytiin keilaamassa ja pitsalla, oltiin vaan ja tehtiin kaikkee mukavaa!
Tässä kuvia sieltä!



Ilonen matkalainen! xD













Sitten ne asukuvat tältä päivältä! Ne tulee tässä! 




Ps. Netti takkuilee, eikä suostu näyttämään esikatselua, joten en tiiä yhtään et miten kaikki tekstit ja kuvat menee, mutta toivottavasti hyvin!