11 lokakuuta 2013

Kauan odotettu syysloma!!

VIHDOIN!!! 2 vikaa viikkoo on ollu ihan hirveitä!! Kokeita paljon ja ainut tyttö luokassa koska tet..., mut hengissä vielä ollaan!
Suunnitelmiin tuli muutos, lähen keskiviikkona Pielavedelle kaverin mökille viettää sen synttäreitä ja sitte oon siel yön ja lähen to (luultavasti) helsinkiin!:) Viikonloppuna ja ens viikon alusta en tiiä, mutta eiköhän me jotai kamujen kaa keksitä! Huippu syysloma tulossa! <3



Teen yhen postauksen sitte ens viikonlopulle (to-su) ja julkasen vaan sen sitte ni ei tuu pitkää postaustaukoo, ku nyt ehin varmaanki ens viikon alussa postailla jotain!
Pahoittelen hiljaiseloo tääl blogin puolella on tullu tooosi harvakseltaan postauksia, mutta ens viikon jälkeen viimestään yritän saaha sen tasottumaan sillee, et n.2 päivän välein postailen!






Have a perfect and immemorial autumn holiday!! <3 :) 

08 lokakuuta 2013

Tulevaa!

Mun muutamaan päivään on kuulunu kokeisiin lukua, treeniä ja sellasta normi arkee! 
Ei oo oikee kuviakaan, ku ei oo aihetta kuvata, mutta nyt sitä tulevaa!
Eli loppuviikko menee kokeisiin luvussa edelleenki, koska koeryysis sitte mahollisesti pe tai la lähen helsinkiin, joten seuraavan kerran siltä matkalta tai enne sitä luultavasti perjantaina kerkiin tänne taas kirjottelemaan, mutta ens viikkoki menee vähä hiljaiselossa, koska oon reissun päällä lähes koko viikon!
Teen 1 tai 2 postausta, jotka sitte julkasen vaan, tai ajastan, ni ei tuu kuiteskaan niii pitkää taukoo, mutta nyt toivotan hyvää loppuviikkoa kaikille ja sen jälkeen hyvää syyslomaa jos en enne sitä ehi kirjottelemaan!:)

kuva weheartit

06 lokakuuta 2013

Perfect Saturday With My Friends & ostokset!

Eli niinku otsikko kertoo, ni oli huippu lauantai(kylläki myös pe-ilta oli iha huippu<33) oli aivan mahtava päivä!!<3 Ensinnäki löysin vihdoin sen neuleen, jota oon ettiny, eli lämpönen ja ei yksvärinen ja eilen ku käytiin Carlingsissa ni löysin tän!:) Vaikka toi ei oo paksu ni sitäki lämpimämpi! Sen lisäks löysin uuen koululaukun, koska entisestä irtoo iha kohta kanto''hihna'' vai mikä se o nimeltää , iha sama, rikki se kuiteski on jo vähän ni ostin sitte uuen! 




Sitte käytiin keskustassa Raxissa syömässä<3  Ja unohin ostaa sen laukun eka kerralla, ni ku oli lihiksen ''kokous'' Matkuksen vieres ni käytii sit enne sitä ostaa se ku olin jo löytäny sen aiemmi mut en vielä ostanu koska halusin ettii vielä et jos löytyy vielä hienompi, mutta ei  löytyny ni otin sit ton. Toi o iha perus musta ei mikää ihmeelline, mutta hyvä koululaukuks!:)







Oikein mahtavaa sunnuntai illan jatkoa!:)

PS. Ens viikon ainaki alku(torstaihi asti) voi olla hiljasta, koska koulussa koeryysis ja sitte syyslomalla myös voi olla aika hiljasta, mutta yritän ehtiä välillä tännekki päivittelemään kuulumisia jne:) 
Pps. Postausehotuksia laittakaa ni voin sitte syysloman aikana niitä julkasta, jos ehin tehä ne sitä enne valmiiks! Jos en ni sit julkasen myöhemmin!:)