01 helmikuuta 2014

What is my dreamjob?

Tällänen suunnitelma ja unelmointi postaus luvassa!
Helmikuun puolivälissä alkavassa yhteihaussa haen SoTe:lle eli Sosiaali- ja Terveysalalle!
Minä!!? Tuntuu että eilen oli 7 luokan ekat päivät ja ajatteli, että ompa noi ysiluokkalaiset isoja ja vanhoja! :D Nyt ite ysillä ja tuntuu että seiskat(ei kaikki, 1/2 ) on sellasia kunnon ''siis mä oon seiskalla ja oon iha tosi kova tyyppi..'') Sellasia kovistelijoita, tai sellasen kuvan jotkut seiskat on antanu, mutta se voi olla silkkaa esitystä myös, eihän sitä tiiä! Muutaman seiskaluokkalaisen tunnen, eikä ne oo tollasia todellakaan!! Eli se on varmasti ihmisestä kiinni, niinku monet muutkin asiat! :)


Askel sivuun, on yleensä kaksi askelta eteenpäin!
Cute
it's not that simple but i've been dreaming to become a writer anyway :) let's.dream.high 

Teen siis kaksoistutkinnon, mutta mun pitää hakea SoTelle ja laittaa sitte jos(ja kun toivottavasti) pääsen sinne, siihen johonkin sinne pääsypaperiin raksi kohtaan,  että haluan myös lukion siihen mukaan! Saan siis 4 vuoden päästä lukion ja amiskan päättöpaperit kouraan(jos kaikki menee hyvin) ja siitä jatkan sitten ammattikorkeakouluun ja erikoistun joksikin sairaanhoitajaksi lapsien ja nuorten puolelle! :) Niitä kun on niin monta eri työtä tekevää sairaanhoitajaa, vaikka sama ammattinimike onkin! On hoitaja-sairaanhoitaja , tutkijasairaanhoitaja ja toimenpiteet tekevä sairaanhoitaja ja jne. En tiiä nuitten virallisia nimiä, mutta niitä on monia!!
Photo by Alfred Eisenstaedt, Playing nurse, from Life Magazine, March 30, 1942
Jos joku ei vielä hoksannut mikä on mun unelma-ammatti niin se on se sairaanhoitaja! Oon pienestäpitäen haaveillu siitä ja se ei oo vielä tänäkään päivänä muuttunu! Eikö ookki aika jännä??
Haluan siis ehdottomasti lasten  puolelle (vastasyntyneiden tehohoito-osasto esim.) En osaa selittää miksi näin on, mutta joku siinä vaan on sellanen että haluaisin sinne!
Niinku varmaan huomaatte, mulla on aika selvät suunnitelmat, minne haen, minne sen jälkeen ja mikä on mun tavoteammatti opiskelujen jälkeen? Opon kanssa laskettiin, että n.7 vuotta menisi kokonaisuudessaan opiskeluissa, sitten olisin valmis, erikoistunut sairaanhoitaja!! Kuulostaa ihan oudolta ja kaukaselta ajatukselta, mutta näin se on ja nämä vuodet tulee menemään varmasti iha suuuper nopeesti, jos kaikki menee suunnnitelmien mukaan, eikä suunnitelmaan tule takapakkeja!
Tämä on siis minun tavoite ja sen eteen oon valmis tekemään töitä paljon!!



Miltä kuulostaa? Kuulostanko ihan hullulta?? :D 
Kertokaahan kokemuksia kaksoistutkinnosta ja teiän opiskelusuunnitelmista yleensäkkin!! :) 
Ois ihan ssuuuuper mahtavaa kuulla niitä! :)





30 tammikuuta 2014

Rattijuopoille kovemmat rangaistukset!

Kyseessä on kansalaisaloite, jonka tarkoituksena on antaa kovemmat rangaistukset rattijuopoille!
Nyt on enää vähän jäljellä aikaa ja myöskin allekirjoituksia, jotta saa sen vaaditun 50 000 allekirjoitusta kasaan! Käy siis sinä allekirjoittamassa tämä, niin ei jää siitä kiinni!
Autatte ystäväni perhettä ja samalla koko Suomea!!
Tänään on tullut oikea ryntäys tuonne, mutta vielä tarvitaan allekirjoituksia!

Halutessasi voit allekirjoittaa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/501.

KIITOS!

Matleena, 11, menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin seuraavana päivänä sairaalassa.

(Kuva lainattu Iltasanomat.fi)
 
Ps. Pysykää kuulolla lauantaina, koska sillon on luvassa vähän erilainen postaus! :)

.



 

 

29 tammikuuta 2014

Heippaheii!

Mun viimepäiviin ei oo kuulunu mitään ihmeellistä! Oon käyny lenkillä ja salilla, ollu kotona ja levänny.
Ei sen kummempaa! Viikonloppuna lähen käymään kamujen luona, joten sillon en postaile, mutta yritän ylihuomenna keritä jotain moikkaamaan!
Tässä nyt muutamia sekalaisia viimepäivien räpsyjä!










27 tammikuuta 2014

Täällä taas!


Pahoittelen TAAS tuota postaustaukoa! Ei vaan ollut aikaa postailla ja luonnoksista ei löytyny hyvää postausta! Ideoita saa muuten ehotella!! 
Oon ollu vähän huono bloggaaja lähiaikoina, mutta siihen tulee muutos! Nyt ensinnäki palaa se 2-3 päivän postaustahti ja lupaan olla kamera kädessä enemmän, ni saatte kuvia sitte!
Oli huiput 4 päivää ihanan serkun kanssa!<3
Torstai ilta meni jutellessa ja kuulumiset vaihtaessa! Perjantaina mun piti mennä kouluun, mutta sen jälkeen lähettiin käymään keskustassa! Loppuillasta käytiin mummon luona!
Lauantaina käytiin Matkuksessa ja sitten illalla nähtiin lyllee ja muita kamuja!<33 Että ku ei enempi keritty nähä! :( Ens kerralla sitte paremmin!
Ostoksista kuvia myöhemmin!
Sunnuntaina oltiin kotona ja tehtiin kaikkee täällä!

Nyt pari kuvaa, mutta nyt lähen syömään ja illalla salille!
Palaillaan paremmalla ajalla ja ehkä ostoskuvien kanssa! Tää oli vaa tälläne pikamoikkaus, että hengissä ollaan!






Mustikkarahkaa!




Tärähtäneistä ei saaku tärähtäneitä kuvia! :D