10 lokakuuta 2014

Holiday starts!

Heipsansaa! Tänään alko viimein se odotettu loma!!! Tää loma tuli kyllä oikeeseen paikkaan. Huippua, kun näkee taas pitkästä aikaa ihania kamuja.<3 
Koulussa kaikki oli jo ihan lomafiiliksissä ja onneks oli lyhyt 3 tunnin päivä. Ei ois riittäny keskittymiskyky pitemmäks aikaa, haha:D 
Käytiin sitten koulun jälkeen kuvaamassa Linkin kaa aivan ihanassa vaahteranlehtiä täynnä olevassa rappusissa, niitä kuvia myöhemmin sitten tulee tännekin puolelle. Vesisade vähän vaikeutti tulosta, mutta kyllä sieltä löyty hyviäkin kuvia kun äsken niitä nopsaa katoin läpi. 
Vietän tän viikonlopun vielä rentoilun ja mahollisesti joittekin muitten mukavien juttujen seurassa, mutta koko ensi viikolle on huippu ohjelmaa luvassa!<3 
Harmittaa kun parin kamun kanssa ei onnistunu näkeminen, mutta kyllä sitä ehtii onneks tässä syksyn mittaan nähä vielä niitäkin. Kaikkea kun ei yhden viikon aikana ehdi.. Pitäs olla useempi viikko lomaa, niin onnistus kaikki mitä haluais ehtiä tehä. 
Yritän ehtiä nyt viikonlopun aikana tehdä pari ajastettua postausta ensi viikolle, kun sillon en luultavasti ehdi postata. Luvassa siis tämän päivän kuvia ja mahollisesti viikonlopun kuvailuja, jos saan jotain julkasukelposta materiaalia kasaan. Kävin yks päivä kuvaamassa ja kuvat näytti tarkoille kamerassa, mutta ainakin tällä koneella suurinosa näyttää aivan sumeille.. Saa nähä laitanko niitä ollenkaan.


Neule: Seppälä(en ikinä löydä sieltä mitään, mutta tää on tosi kiva, I like! ) 
Farkut: Lindex, tää oli herätysostos, mutta hyvä semmoinen
paita: H&M
Kengät: Dinsko






 Suurin osa näytti allaolevalta kuvalta.. Pikkuveli ei oikein jaksanu keskittyä, että kuvat ois onnistunu:D 


Oikein mahtavaa syyslomaa kaikille! <3

07 lokakuuta 2014

Syksyn parhautta!

Heippa! Pahoittelut tästä hiljaisuudesta täällä. Mulla oli mukava rentoilu viikonloppu ja en silleen tehnyt mitään ihmeellistä mutta kuitenkin sen verran että ei ehtinyt tylsistyä. Nyt jaksaa viimesen viikon ennen lomaa koulussa. Eilinenkin hujahti kamun kaa niin nopeesti, kun juteltiin ja naurettiin. Mietittiin, että miks koulussa aika ei voi mennä yhtä nopeesti? :D Muitaki älynväläyksiä on tullu, mutta ei niistä sen enempää.
Tänään rupesin miettimään, että hei nyt on jo oikeasti lokakuu kohta puolivälissä. Ei ihan vielä, mutta kuitenkin. Tuntuu, että syksy on hurahtanu ihan ohi silmien semmosella pikakelauksella. Tarkemmin ajateltuna on ehtinyt tehdä vaikka mitä mukavaa.
Kun rupeaa ajattelemaan niitä on aivan hirveästi. Ei niiden tarvitse olla isoja asioita, mutta ne kuitenkin piristää. Rauhallinen koti-ila, kaverien kanssa olo, lukion alku, auringon määrä,urheilu, huippu ihanat viikonloput, uudet vaatteet(KÄÄK, ostolakko jouluun asti.. Oli ihan pakko, että se ei lähe lapasesta:D )  rentoilu, nauraminen, ystävien kanssa vietetty viikonloppu, reissu Rhodokselle, uudet kamut, kynttilöiden tunnelma ja kuvaaminen. Tietysti bloggasuta unohtamatta. Nopeasti huomaa, että hei tämähän on ollut tosi kiva syksy. Monesti vaan ajattelee, että lukio vie kaiken ajan ja viikot menee siinä että käy koulua, mutta eihän se näinkään ole. Tottakai se on iso osa viikkoa, luonnollisesti, mutta niinkun ''listasta'' näkee on ehtinyt tehdä kaikkea muutakin hauskaa. Onko teillä samoja fiiiliksiä vai oonko ainut? Onko teistäkin syksy hurahtanut ohi, vaikka eihän se toki lopu vielä? En ole löytänyt näille kuville sopivaa paikkaa, mutta nämä käy hyvin tähän syksy-aiheeseen niin näette nyt parin viikon aikana kameralle kertyneitä kuvia.





 Mitkä teidän syksyssä on ollut positiivisia asioita, kenties samoja asioita kun mulla? :)