15 lokakuuta 2015

TÄHTIHETKIÄ




















Moikka! Täällä kera kuvapläjäyksen. Tulin pikasesti kirjottelee ennenku lähetää Aadan kaa salille, kun päätettii aamulla että hän lähteeki vasta lauantaina. Oltii jo valmistauduttu hyvästelee tänää mutta saanki pitää ton tytön täälä vielä pari päivää. ♥
Nyt kuitenki asiaan. Alussahan vaan Aaduskan piti tulla meille, mutta Maikki soitti maanantaina että hei voitasko me tulla Mirkan kaa teille ja ilomielin otin noi kaks murua meille.
Illalla sitte käytii hakee noi kolme ihanaa vierasta ja tultii Prisman kautta meille viettään iltaa. Voi sitä kälätyksen määrää autossa, hahha. :D
            Käytii sit ilta-ajelulla ja meinattii mennä ajoissa nukkuu mutta juttua oli nii paljon että ilta venähti pikkutunneille kun puhuttii syvällisiä. Tiistaina herättii oikein virkeinä ja heräiltii pikkuhiljaa ennenku lähettii keskustaan. Sain idean että käydään keilaamassa ja sinne me mentii! 
Keilauksen aikana saatiin nauraa ku onnistuttii maijun kaa astuu sinne radan puolelle ja säädettii muutenki. 
Päätettiin siinä jossain vaiheessa että mehä mennää kunno ravintolaa syömää ja siellä meni sitten pari tuntia ennenkun suunnattii meille takas. Tykättii ravintolan tunnelmasta ja ruoka oli hyvää! Mitä nyt onnistuin kaataa vedet päälle ja muuta pientä, haha.
Väsymyksen määrän huomas kyllä siinä vaiheessa ja naurua riitti mutta millonka ei? Keskiviikkona nukuttii pitkää ja sitten iltapäivällä jouduttii hyvästellä Maiju ja MIrka ja halata ooikein pitkää. Lähtiissä vielä noi nauro että varmaa jää jotai, ompahan hyvä syy tulla takas ja hanskat jäi tänne eli tytöt tervetuloo uudellee! ;) 
Me jatkettii Aadan ja Jennan kaa iltaa menemällä tohon kilsan päähän mummon luo, jossa oli kaks tätiä käymässä. Käytiin sit toisen tädin & tyttöje kaa ostaa "pitsatäytteitä" ja tehtii tosi hyvää pitsaa jonka pohjassa oli chian-siemeniä ja muutenkin joku erilainen ohje. Päälle laitettii tuoreita herkkusieniä, kesäkurpitsaa, kinkkua (semmosta jossa on 98% lihaa, oli hyvää!)  , tomaattia ja hiirmusesti semmosta erikoisjuustoo. Oli muuten hyvää! 
Maistettii myös Ingmanin englanninlakritsi jäätelöä ja Taffelin Maalaisperunalastuja (tai jotain sinne päi), noiki oli hyviä. Rakastuin varsinki toho jätksiin. 
Nyt lähetään sinne salille ja käyää kaupassa joten palaillaan! 



11 lokakuuta 2015

SAAKO SANOO ET VÄSYTTÄÄ?











Tällä hetkellä nimittäin täällä on yks väsy tyttö. Perjantaina kun loma alko, niin jouduin heittää omat suunnitelmat nurkkaan ja jäädä hoitaa kaikki kodin jutut kun äiti lähti vanhimman pikkuveljen kanssa reissuun (oli siis pakollinen reissu, ei siis tarttunut enää kun antibiootti käytössä) ja muut oli toipilaina tai kipeenä kotona. En sitten voinut lähteä mukaan vaan jäin kotiin, kun ei voinut kipeitä jättää keskenään kotiin. Mä sitten perjantain ja lauantain aikana pilkoin särkylääkettä & antibiootteja pikkusilpuks (ja ujutin niitä ties minkä sekaa et sai syötyä/juotua ne kun niin pahan makusta), vein syömistä ja juomista kipeelle ja autoin muutenkin heitä, siivosin ties montako kertaa keittiön, tein ruokaa, pesin pyykkiä, leivoin sämpylöitä ja pitsaa, kävin kaupassa, pyyhin kaikki alakerran ovet ja valokatkasijat - elkää kysykö mikä ihme päähänpisto toi oli, imuroin ja järjestelin koko alakerran + siivosin oman huoneen. Takka oli myös päällä, se tuo ihanan kodikkaan tunnelman.♥
      Huh sanonpa vaan. Siinä sivussa autoin siis kahta pienintä ja huolehin heistä. Luin myös semmosia kirjotuksia jotka sai melkosesti ajattelemaan niin tuloksena on väsymys kun yöllä heräilyt on taas tullu takas ja yössä niitä nukuttuja tunteja ei tuu kovin montaa. Kunhan yöheräilyt jäis pois niin ois virkeempi olo!
        Mua on kuitenkin piristäny se, että huomen illalla Aada vihdoin tulee, jes. Toinen juttu on se, että Jenna ja Henna tuli takas Suomeen ja käytiin eilen hakemassa heidät kentältä illalla. ♥
Kyllä se väsymys siitä lähtee, ainakin toivon niin!
Tänään käytiin moikkaamassa tätiä tossa parin kilsan päässä pitkästä aikaa.

Ps. Mitä mieltä ootte tämmösistä negatiivisemmista postauksista, jätetäänkö ne suosiolla pois vai niitäkin välillä? En halua antaa semmoista kuvaa, että aina ois kaikki täydellisesti, koska se ei oo mahdollista mutta tuoko nää teille huonon mielen vai antaa vertaistukee, koska kyllä kaikkia välillä väsyttää tai ärsyttää joku. Kertokaa ihmeessä! :)