13 maaliskuuta 2015

OIKEIN KÄYTETTY ELÄMÄ ON KYLLIN PITKÄ

Niinkun viime postauksessa mainitsin, niin muistitikku on taas toiminnassa eli ne kuvat ei hävinny! HUH!! Ois tympässy aikamoisen paljon, mutta onneks näinpäin.
    Tää viikko on ollu loman jälkeinen viikko, mutta kaikki on ollu paljon normaalia ilosempia ja syy taitaa johtuu tosta auringosta. Oon ite yleensä perus positiivinen mutta viime viikot oon ollu vielä paljon energisempi ku normaalisti eli voitte vaan kuvitella sen energian määrää. Mutta ei mun näistä pitäny tulla höpisemään vaan nyt palaillaa lomantunnelmiin; millanen oli mun hiihtoloma?
Jonkun verran siitä kirjottelin Oulun ja muiden reissujen jälkeen mutta nyt lisää!
      Kokonaisuudessaa se oli aivan huippu! Sopivasti oleilua, ystäviä, koulujuttuja(kyllä.. kiitos koeviikon joka TAAS lähestyy, mihin aika meet??), kirjan lukuu, lenkkeilyä&salia, sisarusten kaa olemista - pienimmäinen haluu tulla tänää mun luokse ''yökylään'' koska sillä oli kulma niin ikävä ku en oo sen mielestä ikinä kotona- voitoista<3- keilauksen ja muitten merkeissä ja lisäks vaan ollen ja tehden mukavia juttuja ja muuta. Nyt niihin kuviin!

- ystävien kanssa olemista ei voita mikään!! Naurua riitti välil aivan liikaa ja juttua myös, kuvauksista ei meinannu tulla mitään koska pölötettii siinäki koko ajan, vietettiin #mökkilaiffii, juteltiin melkein koko yö koska niitä juttuja ei vaan voinu lopettaa ja tehtiin kaikkee navetassa käymiseen ja ''pommien'' räjäyttelyyn  ja laulun sanotukseen, niistä lisää täällä. Nää tytöt on kyllä niin kultasia että! <3 Tää viikonloppu alkaa rennosti koska tulin hypärille kotiin kun skoballa pääsee kätevästi ja kohta pikapuolentunnin treenin ja suihkun jälkeen koululle vielä filosoimaan elämää, sitten vähän terveystietoo ja eiku viikonlopun viettoon!
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!



- karkkiiiii koska #holiday ja mami oli ostanu vaikken ees pyytäny!! Aika ihana mami mulla<3 


-taas(vaihan nykysin kerran viikkoo pussilakanat entisen 2 sijaan) uudet lakanat, aiettä!


- takkatulen ääressä syvälliset jutut, ai mitenii parasta? Toisaalta onnistuu se ihan normi huoneessaki, seki tuli testattuu vielä kerran ja ei varmasti viimesen sellasen. 


-keilausta sisarusten(tietty myös vanhempien, perhe vaan kuulostaa oudolta tässä yhteydessä..xd) ja tuttavien kaa, lopuks vielä muutamia biljardiotteluita!









- mun lempipaikas istumista kirjan kaa


- pianon soittoo (maikin sormet pääs kuvaa, heh)


-tilannekuvii (ja ei, en kulkenu puhelin kädessä niinku tästä kuvasta voi kuvitella..xd)


Ps. Huomaatteko kuvis mitään eroo? ;) 











11 maaliskuuta 2015

Link your blog!

Hejjsan!
Otsikosta voi jo päätellä mitä tänään on luvassa, eli nyt linkkailemaan blogeja!! Oon jo pitkään meinannu tehä tän, kun olis kiva löytää uusia blogeja lukulistalle. Nyt sitten vihdoin toteutukseen asti tääki! Aikarajaa ei ole, katson sitten sopivan ajan, kun oon ehtiny käyä ne läpi rauhassa. :)
Nyt siis linkatkaa oma blogi tai lempiblogisi. Kokoan niistä sitten yhden postauksen, riippuen vähän blogien määrästä. Eli nyt siis kaikki linkkaamaan blogeja, se saa olla ihan mikä blogi vaan. Ystävän, oma, lempiblogi jne.
Eli siis linkkaatte blogin osoitteen ja kerrotte hieman millainen se blogi on!

Ps. muistitikku toimii taas, eli niistä lisää luultavasti perjantaina! :)




09 maaliskuuta 2015

#MONDAY



Kengät: Vans
Housut: Lindex?
Paita: Converse

Heipsan! Nyt kävi niin köpelösti, että mun muistitikku taittu jotenkin(?) ja se ei mene enää kiinni koneeseen niin nyt sitte suunnitelmat uusiks ja asua, jonka kuvat oli vielä kameralla! Keskiviikkona
 Ärsyttäs aivan vähän vaan jos kaikki kuvat menee, mutta minkäs tolle enää voi! Onneks se näyttää sille, et sen saa taitettua takaisin kun ei ollu pahasti vääntyny/taittunu. Hope so! Noh ei siitä sen enempää.
       Tässä on taas yks luottoasu, joka on niin mukava päällä ettäh. Ei oo tiukka tai liian löysä ja just täydellinen rentoilupaita. Äiti laitto lomalla viestii kun olin muistaakseni Oulussa vielä, että ostettiin sulle tämmönen, tykkäätkö? No vastasin että joo, tykkään. Tollasia peruscollegeja ei vaan voi olla liikaa! Haluutteko muuten et laitan aina ostopaikan näkyvii näihin asuihin? Laitoin sen nyt tuohon, mutta sanokaa jos se on turha! :)
    Tänään alko taas koulut ja oon ollu taas koko päivän niin hyvällä tuulella, että oon nauranu melkein koko ajan ja skoballa ajellessa hyvä ette hyppiny penkille ja ajanu sillee ku oli vähä liikaa virtaa, haha. Kevät on ihan tosissaa tulossa ja tänää sai ajella jo sulilla ja kuivilla teillä!! Aiettä, I like. Aurinko on paistanu koko päivän ja ois niin tehny mieli lähtee lenkille, mutta ei aika riitä ja pakko pitää välipäivä 4peräkkäisen treenipäivän jälkeen, varsinki ku joka päivälle tuli 2-3 h lenkkiä tai salia ja vesijuoksuu. Huomenna sitten, yritän malttaa sinne asti! Kiinnostasko teitä muuten lukee mun treenailuista enempi vai tuleeks ne jo korvista ulos joka blogissa?
  Tässä postauksessa ei oo mitään punasta lankaa, mutta höpöttelen vielä loppulomasta.
Käytiin siis koko porukalla keilaamassa tuttavaperheen kaa, lenkkeilin&kävin salilla, leivoin, kävin moikkaa katia ja maijuu matkuksessa, tein koulujuttuja (kyllä, lomalla), luin kirjaa(mamba koukutti mut yhtee sarjaan ja nyt on joka ilta pakko lukee sitä, heh). wappaillu kamujen kaa, ottanu lomasta kaiken irti rentoillen, soittanu pianoo ja kaikkee muuta tollasta pientä kivaa! Tää ja ens viikko tulee olee aika täyttä arkisin, mutta yritän pitää postaustahdin tasasena kun noitten reissailujen aikana se oli vähän mitä oli. Nyt kuitenkin osa läksykirjoista oottaa vieläki tuolla tekijää joten nyt suunta sinne.
Viettäkää aurinkoinen maanantai!
Palaillaa toivon mukaan lomatunnelmiin loppuviikosta! :)

Mitä tykkäätte tosta luottoasusta? Entä miten teiän hiihtoloma meni?