09 maaliskuuta 2015

#MONDAY



Kengät: Vans
Housut: Lindex?
Paita: Converse

Heipsan! Nyt kävi niin köpelösti, että mun muistitikku taittu jotenkin(?) ja se ei mene enää kiinni koneeseen niin nyt sitte suunnitelmat uusiks ja asua, jonka kuvat oli vielä kameralla! Keskiviikkona
 Ärsyttäs aivan vähän vaan jos kaikki kuvat menee, mutta minkäs tolle enää voi! Onneks se näyttää sille, et sen saa taitettua takaisin kun ei ollu pahasti vääntyny/taittunu. Hope so! Noh ei siitä sen enempää.
       Tässä on taas yks luottoasu, joka on niin mukava päällä ettäh. Ei oo tiukka tai liian löysä ja just täydellinen rentoilupaita. Äiti laitto lomalla viestii kun olin muistaakseni Oulussa vielä, että ostettiin sulle tämmönen, tykkäätkö? No vastasin että joo, tykkään. Tollasia peruscollegeja ei vaan voi olla liikaa! Haluutteko muuten et laitan aina ostopaikan näkyvii näihin asuihin? Laitoin sen nyt tuohon, mutta sanokaa jos se on turha! :)
    Tänään alko taas koulut ja oon ollu taas koko päivän niin hyvällä tuulella, että oon nauranu melkein koko ajan ja skoballa ajellessa hyvä ette hyppiny penkille ja ajanu sillee ku oli vähä liikaa virtaa, haha. Kevät on ihan tosissaa tulossa ja tänää sai ajella jo sulilla ja kuivilla teillä!! Aiettä, I like. Aurinko on paistanu koko päivän ja ois niin tehny mieli lähtee lenkille, mutta ei aika riitä ja pakko pitää välipäivä 4peräkkäisen treenipäivän jälkeen, varsinki ku joka päivälle tuli 2-3 h lenkkiä tai salia ja vesijuoksuu. Huomenna sitten, yritän malttaa sinne asti! Kiinnostasko teitä muuten lukee mun treenailuista enempi vai tuleeks ne jo korvista ulos joka blogissa?
  Tässä postauksessa ei oo mitään punasta lankaa, mutta höpöttelen vielä loppulomasta.
Käytiin siis koko porukalla keilaamassa tuttavaperheen kaa, lenkkeilin&kävin salilla, leivoin, kävin moikkaa katia ja maijuu matkuksessa, tein koulujuttuja (kyllä, lomalla), luin kirjaa(mamba koukutti mut yhtee sarjaan ja nyt on joka ilta pakko lukee sitä, heh). wappaillu kamujen kaa, ottanu lomasta kaiken irti rentoillen, soittanu pianoo ja kaikkee muuta tollasta pientä kivaa! Tää ja ens viikko tulee olee aika täyttä arkisin, mutta yritän pitää postaustahdin tasasena kun noitten reissailujen aikana se oli vähän mitä oli. Nyt kuitenkin osa läksykirjoista oottaa vieläki tuolla tekijää joten nyt suunta sinne.
Viettäkää aurinkoinen maanantai!
Palaillaa toivon mukaan lomatunnelmiin loppuviikosta! :)

Mitä tykkäätte tosta luottoasusta? Entä miten teiän hiihtoloma meni? 


6 kommenttia:

  1. Ihana asu! Tuo paita on tosi hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) itekki tykkään tästä paidasta ku se on kunnon luottovaate! Ei oo ikinä huonon tuntunexd

      Poista
  2. Tosi kiva toi asu!❤

    Postausideoita tässä:
    -Asioita mitä haluaisit toteuttaa vuoden 2015 kesällä
    -Jonkinlainen video
    -Kevään/Kuukauden suosikit
    -Ostosten esittelyä
    -Aakkosista jokaisesta kirjaimesta josta tulee mieleen nii joku asia/ihminen
    -20 faktaa minusta

    Tuossa nyt jtn, toivottavasti oli apua noista ideoista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos!!❤️ teen noita postauksii aina ku ehin, oli apua, noita ei oo koskaa liikaa:) mut ihana sinä ku jaksoit laittaa niitä, kiitos niistäki❤️

      Poista
  3. Toi asu on just tollanen ihana perus rento asu, jollasta vois pitää koko ajan!
    Ja ah, mä niiiiiin nautin siitä ku tulee kevät ja aurinko ja kaikki ❤️ #love
    Hehheh, sainpa sut koukutettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, just semmonen! Sama täällä!!❤️ Aivan ihanaa ku on jo valosta ja aurinko paistaa!! Aiettä! Nii sait! xd mut onneks toi on hyvä juttu koska kirjoja on mukava lukee!:)

      Poista