16 kesäkuuta 2014

Ihanuutta ja vähän kauheutta.

Heippa!
Pahoittelen taukoa, on ollut niin paljon kaikkea tekemistä, että en ole ehtinyt blogin puolelle.
Muuten viikko on ollu ihan huippu, mutta tänään tulleet koulutulokset ei hirveesti nostanu tunnelmaa..
Nohh, koulupaikka onneksi ensi vuodeksi tuli, joten siinä suhteessa en valita, mutta toisella tavalla oisin halunnu ne menevän.
Ilmeisesti moni oli kokenut saman, mutta eipä se paljon lohduta. Onkohan vika uudessa hakusysteemissä vai missä, sitä en tiiä.
 Elämä jatkuu, lukioon sitten suuntaan elokuun 11.päivä. Kyllä se tästä vielä selviytyy kuhan miettii vaan vähän uusiksi noita suunnitelmia, jotka oli jo varmoja. Vaikeuksien kautta voittoon, vai miten se meni. Tällä kertaa näin.
Torstaina sitten mun ihana aada saapu meille sillä aikaa kun olin siivoamassa isomummilla. Jess!<3
Tuota oli ootettu, onneks nähdään kesällä vielä ainakin kahdesti.
Ollaan tehty Aadan kanssa vaikka mitä. Käyty matkuksessa, chillailtu, paistettu lettuja puolenyön aikaan, eilinen meni kokonaan kahdilla vierailla käydessä ja vaikka mitä muuta hauskaa.
Kuvia tuli otettua eilen ja ei vois uskoo että nämä kuvat on otettu puolenyön aikaan!! Kesä, I like!
Eikun positiivinen ajattelutapa taas käyttöön niin eiköhän tuo koulujuttukin iloksi muutu. Hehh, aina positiivinen minä.  Palaillaan taas loppuviikosta. Juhannustunnelmissa kenties. Huisia, että sekin on jo kohta täällä. Ei oo kyllä vielä sen erikoisempia suunnitelmia, mutta vielä on monta päivää aikaa miettiä!;) Kohtahan sitä huomaa että kesä meni jo. Sitä ennen kuitenkin nautitaan tästä kesästä, eikö vain? Pienet vastoinkäymiset heitetään roskiksesta alas ja ei jäädä märehtimään niitä. Kaikkea kivaa on tiedossa. Hehh. Nyt alkaa mennä sekavaks joten, hejdå!