13 toukokuuta 2016

''NYT KYL TILTTAA JA PAHASTI!''








Se on perjantai jälleen! Viimseiset päivät on menny vähän väsymyksen sumentamissa, mutta kuitenkin melko hyvällä fiiliksellä. Tuntuu, että mun kuulumiset ei muutu oikeestaan yhtään niin tuntuu ettei oo mitään uutta kerrottavaa. Ollaan kannustettu ystävien kesken jälleen leijonat voittoon ja vietetty naurun täyteisiä iltoja ja päiviä. Eilen ex.tempore meni neljä tuntia jälleen tuolla toisessa kodissa, kun menin hypärin ajaksi sinne ja tein ryhmätyötä siellä kun saadaan tehdä sitä etänä.
Juteltiin taas kaikesta mahdollisesta ja saatiin yhtä ex-tempore Kaisla messiin. Ihanaa kun voi olla rennosti ja vaikka maata sohvalla ilman että tarvii miettiä miltä hirvitykseltä näyttää sotkuponnari päässä siinä ja ekat vaatteet päällä tyylillä. :D
    Heräämiset on siis palannut, mutta eiköhän tästä selvitä. Viimeset viikot koulussa on alkanu jo ja eilen alko jo yhden työn osalta kesäloma kun lasten jumppa oli viimeistä kertaa tänä keväänä. Voiettä miten nuo lapset on ihania, en kestä! ♥
Saatiin hirveästi kiitosta hyvin vedetyistä jumpista ja siitä, että lapset on tykänny. Yksi oli piirtänyt piirrustuksen kummallekin ja toinen oli tehnyt kortin plus heidän vanhemmat oli ostanut vielä suklaata siihen päälle! En ollut kyllä yhtään odottanut tuommosta, mutta oli ihana huomata että ollaan vedetty jumpat hyvin. Se aito kiitos ja hyvän kesän toivotus oli parasta lasten suusta. Mulle tulee ikävä nuita lapsia niin oli vähän haikea olo sanoa heipat. Syksyllä varmasti osa samoista lapsista on vielä, jos saan jatkaa mutta monilla tulee ikä vastaan että he siirtyy eri ryhmiin. Oli myös erikoispäivä koulussa ja ankeen aamun jälkeen ihana ilta.
Nyt oottelemaan iltaa, että saan ystävän tänne, jeee! En malta oottaa.♥
Ps. Toi otsikko on kuulunu tällä viikolla tältä väsyneeltä tytöltä melko monta kertaa. Mikäs siinä, nauraen tuo lause aina kuuluu.









10 toukokuuta 2016

KESÄISIÄ PÄIVIÄ









Omaa rauhaa. Kesäfiilistä. Isomummin näkemistä. Ystävien kanssa vietettyjä ihania hetkiä. Hymyileviä ihmisiä. Ihania viestejä ystäviltä, erityisesti yksi. Soutelua pikkuveljen kanssa. Niin sakeita juttuja. Myös ärsyyntymistä. Aurinkoa. Kesävaatteiden korkkaus. Lämpimät kesäillat. Auringonlaskut. Ex-tempore lähdöt. Jäätelöä. Kisakatsomo. Kirppislöytöjä. 
Ystävän näkeminen pitkästä aikaa. Takkuava blogger. 
Tieto, että muutaman viikon päästä pääsee ''lomalle''. Myös se tieto, että viikonloppuna saan tänne rakkaan vieraan. Kuvausta. Naurua muttei onneksi itkua.
Rauhallisia aamuja. Ilosuus siitä, että kymmenen aikaan voi vielä ottaa kuvia ja niissä näkyy jotain.
Objektiivikuumetta - saa vinkkailla hyviä.

Semmoiset päivät takana, kaikkea tuota ja jotain varmasti jäi puuttumaan.
Tälläisiä terveisiä täältä aurinkoiselta lasiterassilta tällä kertaa!