30 heinäkuuta 2015

Korkeakoskella

Heipsan! Nyt ois viimesen postauksen vuoro tältä reissulta eli siltä kun oltiin Maijun luona. Niinkun huomaatte kuvia tuli toosi paljon  jo mulle mutta vinkkaan silti, että Mirjamin blogista löytyy myös paljon ihania kuvia lisää ja käykäähän muutenkin kattomassa kuin ihana blogi sieltä löytyy. <3 
Me lähettiin siis heti aamupäivästä tienpäälle ja tultiin vasta kuuden aikaan takasin eli siellä meni melkein koko päivä ku käytiin ensin kattelemassa (kuvaamassa) korkeakoskella ja sitten suunnattiin paistaa vaahtokarkkeja ja makkaraa. 
Illalla leivottii maikin kanssa kinkkupiirakkaa ja laulettiin. Sitten käytiin kattomassa ystävän siskon hautaa ja taiettii me käyä juomassa pepsit myös kun kerta vika ilta oli. 






























27 heinäkuuta 2015

"Sä oot hevonen ja mä oon lehmä"

Heipparallaa! Reissusta ollaan kotiuduttu eilen illalla ja tänään kävin jo hoitamassa lapsia. Leikittii niiden kaa "piiri pieni pyöri", askarreltiin, laulettii ja ulkoiltiin. Lisäksi tehtiin kaikkee muuta pientä. Ennen reissufiiliksiä haluun sanoo täälläkin, kuinka paljon piristää saada teiltä niin ihania kommentteja ja tänään oon jutellut yhen lukijan kanssa koko päivän wapissa kun sain eilen aivan ihanan viestin instadirectiin. Jos siis oot miettiny miten muhun sais yhteyttä muuten kun kommentoimalla ni insta on yks hyvä vaihtoehto ja oon siellä nimimerkillä _n00ra_. Hyväksyn kyllä teidän seuraamispyynnöt vaikka tili on yksityinen. :) Nyt kuitenkin reissu tunnelmiin.









    Me naurettiin ja itkettiin, puhuttiin ja säädettiin. Oltiin onnellisia. Nautittiin hetkestä.
Pestiin kädet järvessä ja keitettii järvivedellä perunat. Tiskattiin järvessä ja kahlattiin kumppareilla. Pelättiin karhuja ja säikähettiin koirien haukuntaa kun aateltiin että ne haukkuu karhun takia. Naurettiin niin paljon meiän tyhmille sakeille jutuille että tuli kurkku kipeeks, aamuyöstä ei juttujen taso oo kovin korkeeta, haha. Otettiin kuvia about 1000. Syötii kerttisastioista että ei tulis tiskiä ja pyöräiltii 12 kilsaa ja toisen kerran maikin kaa 12 kilsaa. Käytiin matkanvarrelta hakee pyörä, kun yhdessä oli kumi aivan tyhjä, toisessa ei ollu venttiiliä ja kolmannessakin taisi olla jokin pieni vika. Kyytsättiin toisia ja pelättii yhes jos kaaduttas. Meiän inside hästägit: #myyrä #otakuvakuhyppään #juoksekarkuukoskamiestenhajuvesi #tietystitahdon ja
#pohjanmaanuutisistahyvääiltaa ja kello oli kakstoista aamulla, sit tajuttiin et heii se on joku jälkilähetys tai muuta ei ainakaan räkätetty tälle ja muille yhtää. Loput on sitten sen tasosia että ne on ihan hyvä pitää meiä tietona :D























 Leikittii pikkusten kans jotka oli heti meiän kamuja ja harjaili hiuksii, tyhjens meiän kaa tiskikonee ja reippaasti näytti paikan kaikille, teki temppuja trampalla ja sano että meiän pitää tulla heti tänään takasin. Mietittiin ja puhuttiin läpi kaikkia asioita. Syötiin aamupalaks tortillaa ja yöpalaks kanasalaattia. Uitiin ja saunottiin. Soudeltiin ja käytiin kalassa. (saatii yks ahven xd) Herättiin palohälyttimen soittoon koska yhet säätäjät teki tulen takkaan. Syötiin aivan liikaa herkkuja. Laulettii kolmiäänisesti ja soitettiin.






 Istuttii penkeillä meiä huippu porukalla ja juteltiin & naurettiin. Moikkaltiin tuttuja ja pyöräiltiin yöllä nukkuu vähäks aikaa. Kuoltiin söpöyden määrään kun meitä ekana vastassa oli aivan ihana piha ja siellä kissanpentuja & kaks niiin sulosta koiraa jotka oli meiä mukana mökillä. Haettiin kasvimaalta meille perunoita, sipulia, salaattia, tomaatteja ja kurkkuja. Jälleen kerran yks sana: KIITOS jokaiselle!! 
Ps. Milja oli huippu puhua enempi ja tutustuu lisää❤️