17 heinäkuuta 2014

OSTOSVIDEO

Noniin! Nyt sitä ostosvideota tännekkin puolelle. Kuvasin tän siis pari viikkoa sitten, kun ei ollut vielä hirmu hyvät kelit ja vaatteetkin on ihan kotirytkyt, mutta ostoksethan on se tärkein asia tässä! Ajastin tämän ja ollaan nyt helsingissä. En höpöttele sen enempää, vaan video kertoo enemmän. Saa muuten kysyä jos tulee vaatteista jotain kysymyksiä. Vastailen niihin sitten mahollisimman pian. Palailen sitten helsinki kuulumisten kanssa alkuviikosta tai jopa sunnuntaina.


14 heinäkuuta 2014

Before - after

Ensinnäkin oikein mukavaa viikon alkua kaikille!
 Viime viikolla siis mun huone muuttu aika paljon joten aattelin laittaa vähän ennen-jälkeen tyyppisiä kuvia siitä. Toi muutos oli kyllä ihan mun mieleen!!
Huone on nyt paljon avarampi ja tilavamman oloinen, kun se seinä on valkonen. Vielä muutamia pikkujuttuja pitää fiksailla siellä, mutta tässä tämän hetkinen huone!
Mitä mieltä ootte? Parempi vai huonompi?
Pahoittelut super huonolaatuisista kuvista.. Täältä löytää huonevideon, mistä saa paremmin käsitystä, että minkälainen se oli juuri ennen muutosta, vaikka tuonkin jälkeen vielä kerran ehin muuttaa järjestystä ennen tätä:D  
     Tämä ei ole ihan tämän hetkinen tilanne noissa jälkeen kuvissa, kun verhot on vaihdettu ja yksi jalkalamppu tullut lisää, mutta en ehtinyt valitettavasti niitten kanssa ottaa kuvia. Tai oisin ehtinyt, mutta huone on ollut tämän viikon niin hirveessä sotkussa, että ei siitä ois saanu mitään selvää kunnolla:D
Tämä on ajastettu, me ollaan tällä hetkellä nauttimassa helsingin hienouksista, hahah.
                                                   Ennen: 




Jälkeen: 



Pöytä on uusi ja paljon isompi kun ennen.

Tuo seinä siis oli ennen se punainen seinä.