05 syyskuuta 2014

Höpönlöpön löps


Tämmönen aika rakas kuvaaja mulla! <3




Heipss!
Tulin jakamaan teille eiliseltä pari räpsyä. Ne ei ollu kaikkein onnistuneimpia, mutta aina ei voi onnistua. Ensin piti tulla asukuvia, mutta ne ei vaan onnistunu. Nyt sitten pari muuta räpsyä.
Eilen oli ihan tosi lämmintä, ihan kun kesä ois tullu takasin. No, tosiasiassa on jo syyskuu ja virallisesti syksy. Että niin, se siitä kesästä. Oli kyllä ihana herätä, kun huomas ekana auringon paisteen sädekaihtimien läpi. Löysin itelle muuten myös Vansit, jee! Mulla on ollu tosi huono tennaritilanne, mutta nyt se paikkaantu vähän.
Mulla ei muuten oo edes mitään erikoista asiaa, kuhan tulin höpöttelemään.
En edes muista millon viimeksi tulin niin kirjottelemaan, että ei oo asiaa, mutta nyt pitkästä aikaa tällänen höpöttelypostaus. Onko nää ihan nounou, vai okei välillä? Sanokaa, koska en tee tälläsiä, jos nää on ihan nounou.
  Tuntuu, että oon päässy jo vähän kiinni koulurytmiin. Vieläki väsyttää joka aamu, mutta ei voi mitään. Yritän nyt viikonloppuna saada koulujuttuja tehtyä mahollisimman paljon, koska nyt ei oo mitään hirveitä suunnitelmia. Oon muuten urheillu jo jonkin aikaa(kesästä asti) säännöllisesti, kiinnostasko teitä treenijutut? Voisin sellasia aina välillä kirjotella, jos kiinnostaa.
Urheilu on kyllä niin mukavaa ja siitä saa virtaa. En kyllä oo joka viikko ehtiny liikkua niin paljoa, kun haluisin, mutta n.4 viikossa silti.
Tänään muuten alkaa taas viikonloppu, hullua! Rentoilua ja liikuntaa tiedossa, huippua!
Tää oli nyt kunnon höpötys postaus, mutta tälläsiä on aina välillä kiva kirjoittaa.
Huomaatteko muuten eroa, kuvat on otettu huvikseen porukoitten Nikonilla? Kumpi parempi, Canon vai Nikon?
Lopuks oli pakko laittaa pari ihme kuvaa, eli tällästä se asukuvien otto on,Pikkuveli rupee ottaa mallia ni vois opetella olee vähä järkevämmi kuvissa. Niminerkillä tänään se ite rupes pelleilemään ku halus et otan pari kuvaa siitä. Kröhömmmm keltähä lie oppinu. :D Sitä voitte vaan arvata.
Nyt kuitenkin oikein touhukasta viikonloppua kaikille!! :)




    Edit: Pikkuveli kuvas tänää uudet kuvat, jotka onnistu paremmin, eli niitä nyt tällä kertaa!

02 syyskuuta 2014

Weekend with love friends!

Todellatodella suuret pahoittelut tästä tauosta. 
Olin perjantaina kirjoittamassa postausta, mutta jostain syystä kaikki teksti mitä kirjotin, ei kelvannu mulle. Päätin sitten että nyt en edes yritä, koska en halua pakolla kirjottaa. Sitten eilen piti kirjotella, mutta olin koko illan hoitamassa serkkuja niin en ehtinyt. Teloin vielä liikkatunnilla varpaan  jotenki ja nyt se on iha törky kipee.. Että sinne meni se lenkkeily vähäks aikaa, mutta onneks salilla pystyy käyä.  
No, nyt on taas eri fiilis ja on mukava kirjotella tätä tekstiä.  
Olin perjantain ja lauantai päivän kotona, rentoilin ja nukuin univelkoja pois. Silti väsyttää.. Voihan väsymys. No, pitää pikkuhiljaa yrittää sitäkin saaha korjattua. Lauantaina iltapäivällä käytiin kuvaamassa ja sitten vähän ajan päästä kaislakin tuli messiin ja ehittiin ottaa pari kuvaa ennen muualle suuntaamista. Ilta meni jutellessa, koska ei oltu nähty kaislaa kahteen viikkoon ja juttua oli aivan järettömästi ja vähintään yhtä ikävä oli jo!! <3
Päädyttiin sitten minuutin varotusajalla kaislalle yötä ja sielläkin vielä juteltiin kaikkea ja oltiin vaan.
Sunnuntaina sitte ei tehty mitään ihmeellisyyksiä, iltapäivästä tulin sitte kotiin ja illalla tuli vieraita käymään. Harmittavaa, että ei tiiä millon seuraavan kerran nähdään, mutta onneks edes linkin kanssa pystyy nähä, kun sen verran lähekkäin asutaan. <3
Semmonen huippu ja naurun täyteinen viikonloppu takana. Thanks girls!
Ainiin, yksi huippu juttu on tulossa, sen ja ystävien voimalla jaksaa kouluviikot, mutta siitä kerron lähempänä. Vihaan ite semmosta, että ei heti kerrota, mutta nyt on pakko tehä näin. Voi tulla wapissa tai facebookissa kysyy, jos haluu ja kiinnostaa! :D Täälläki kerron sen kyllä myöhemmin ja pari postausta tulee siitä.
Nyt nuo läksykirjat kutsuu niin puoleensa vetävästi tekemään ne läksy pois, että pakko lopetella. (Heh, tosi vetävästi, mutta pakko ne on vaan tehä, vaikka väsyttää..)  







Ai mitennii vähä seko 10 jälkeen illalla:D