04 lokakuuta 2013

Suunnitelmia!

Nyt ku tää olo on jo jotakuinki normaali ollu tän päivän, (ens viikon alussa tulee verikokeiden tulokset) niin vihdoi tietää, et mikä tää ''tauti'' on!
Niin rasittava ku ei tiiä mikä on ja koko syksyn vaivannu tää! Noo.. Ens viikol selvii!) ni tulin kertoo vähä viikolopun suunnnitelmista!
Tänää oli huippuilta ja huomenna jatkuu huippu päivä tiedossa!;)<3
Eka mennää matkukseen Katjan kaa, sitten keskustaan Raxiin ja sellasta:) Huippuaaa<3
Kuha toi ens viikko ois ohi ni sit on kyllä ehkä parhain/parhaimpia syyslomia ikinä tiedossa, mut niistä lisää myöhemmin! Nyt toivotan iloista ja hyvää viikonloppua kaikille!:)


by matilda ♔ | via Tumblr

03 lokakuuta 2013

No good!

TAAS kipeenä/huono olo...
Mulla ois ollu tänää töitä(käyn epäsäännöllisesti) mutta fysiikan tunnilla tehtiin testi josta tuli aivan järkyttävä käryn haju!! Noo.mulle tietysti tuli huono olo siitä, enkä päässy töihi.. Arghh!!!!
Ärsyttääää!! Mut ei voi mitää! Joku toine kerta sitte!
Palaan kuha on tää huono olo o hävinny!
(mahollisesti vasta sunnuntaina) jos ei huomisee mennessä parane
Tässä yks aamu otettu kuva! Järvi aivan tyyni, aamuaurinko,  ja kirpeen kylmä, aiva täydellinen syyssää!!<3

01 lokakuuta 2013

Faktoja!


  •  oon 15
  • mulla on mopokortti!!<3
  • tykkään matkustella 
  • mun haave ammatti on ollu pienestä asti sairaanhoitaja ja en usko et se siitä enää muuttuu, mutta ei sitä ikinä tiiä!
  • tykkään kaikista vuodenajoista, mutta kesä on paras!<3 Syksyllä on kiva laittaa kynttiöitä ja tehä sisällä kaikkee, talvella taas on ihana valosta ja voi tehä ulkona kaikkee esim. snoukkaaminen,luistelu 

sydämeni palaa kaupungin valot.  | Via Tumblr
  • ja sellaset, kevääl on ihania aurinkopäiviä jä näi!
  • tykkäisin tehä kaikkee erilaisia postauksia, että ei aina vaan kuulumishöpötyksiä :D Joten kommentoikaa mitä haluisitte et toteuttaisin!;)
  • ens vuode jälkee meen kaksoistutkintoo
  • haluun parantaa vähän tänä vuonna ka:ta, 8.6-8.8 välille ni sitte pääsisin lähes varmasti sinne kaksoistutkintoon! (onneks ei piä nostaa tavotteeseen ku vähäsen)

  • Meen Sotelle ja Kallaveden lukioon näillä näkymin!
  • tykkään musiikista,kaikki osat (laulu,soitto,kuuntelu)
  • tykkäisittekö tän tyyppisistä postauksista? Jos tykkäätte ni voisin tehä tälläsiä enempi jos vaa keksin aiheen! Ja riittävästi juttua siihe!
  • OTAN AINA VASTAAN POSTAUSTOIVEITA!!:) joten kommenttiboxii vaa toiveita!:)
  • Ootan mielenkiinnolla, että miten tää vuos ja ens vuodet tulee menemään, joka asiassa!
  • I love my friends<3
  • Soitin eskasta asti pianoo ja viime keväänä lopetin, tai oikeestaan piän välivuoden, mutta luultavasti en enää jatka välivuoden jälkeen
  • En keksi mitää, joten ens kerralla enempi, jos keksin uusia! ;) xd

29 syyskuuta 2013

Minne peruskoulun jälkeen?

Haha:D Nyt on tän blogi historian ensimmäinen pohdinta&mielipide tekstin aika! Ajattelin, et tää ''kruunaa'' tän viikonlopun, josta perjantai&lauantai oli iha huippujaa<33! Sunnuntaista en vielä tiiä, ku päivä alussa vasta!;) XD

Tätä aihetta varmasti jokainen 9 luokkalainen miettii tai on miettiny! Moni varmasti "pelkää" päätöstä ja miettii et mitä jos se ei ookkaan mulle hyvä paikka tai haluankin vuoden päästä tonne, enkä tänne, mitä jos en pääse sinne minne hain, entä jos k.a ei riitä, miten saan niin paljon nostettua k.a:ta, entä jos...



Monet pelot/ajatukset on "turhia", koska kaikki järjestyy varmasti!! En tietenkään voi luvata, mutta kun on positiivisella mielellä ja avoin eri mahollisuuksia kohtaan niin varmasti löytyy hyvä paikka juuri sinulle!:) Tietysti moni miettii paljon mielessään eri vaihtoehtoja, mutta on tärkeetä puhua ja miettiä niitä myös esim.ystävien, vanhempien ja tuttavien kanssa, siitä saa apua monesti jos ei oo varma minne haluisi! Onhan tää suurin päätös tähän asti, mikä määrittelee jollakin tapaa loppuelämää! Oon jo varmaan sanonukki, että mulle päätös on ollu jo pienestä asti aika varma, lääkäri/sairaanhoitaja pienten lasten puolelle on ollu mun haaveammatti niin pitkään kun vaan muistan! Se on vieläkin sama, Sotelle ja lukioon! Sitten sen aikana päätän, että onko se haaveammatti pikkusesta asti, vai sopisinko esim.päiväkotiin tai eskariin! Tuota päätöstä ei tarttee vielä päättää ku kummassakin on järkevintä mun mielestä mennä kaksariin!:) 



Onko joku muu 9.luokkalainen jolla on jo päätös tehty?:) Tai joku ajatus mikä se sinun juttu voisi olla? Ois toosi mukava kuulla muitten päätöksistä ja ajatuksista jatko-opintoihin liittyen ja kokemuksia, jotka niissä jo on!:) Tää aihe on aika ajankohtanen ja varsinki nyt viimesen kahen viikon aikana oon ''varmistunu'' siitä, että lähen lähes 100% varmasti SoTe:n kaksoistutkintoon, eli lukio+sosiaali ja tervesveysala.
Olin kahessa eri paikassa Tetissä, päiväkodissa ja eskareilla ja kummatkin suositteli mulle tätä alaa ja sanoi, etä soveltusin hyvin tälle alalle ja kuulemma näkee jo nyt että tuo on ''mun ala'' , tulen hyvin toimeen pikkusten kanssa, ainaki niitten mielestä! Ja onha mulla ollu jo aika varma toi päätös lähtee kaksariin, mutta nyt se on VIELÄ varmempi!

Lainausmerkit


Oon tosi tyytyväinen, että oon tienny jo pitkänpitkän aikaa minne aion luultavasti hakee, eli ei tarttee tehä ''hätiköityjä päätöksiä'', mutta en tietysti hauku/mustamaalaa heitä, jotka sitä ei vielä tiiä!!

Valokuvaus

Onko teille jo selvää minne haette?
Oletteko opiskelemassa jo jossain jatko-opinnoissa?

Ps.Pahoitteln kuvien laatua, ne on weheartit:ista, koska mulla ei oo tähän sopivia kuvia itellä, blogger pilaa KAIKKIEN kuvien laadun ku ne suurentaa ja laittaa postaukseen! Saa antaa vinkkejä, jolla kuvat pysys hyvälaatusina!!:)