03 lokakuuta 2014

#OOTD

Heipsansaa ja hyvää viikonlopun alkua kaikille! Tulin jonkun aikaa sitten salilta ja sen jälkeen tein Laura muruselta ohjeen ihaniin riisimuro-suklaa-mars kekseihin? En keksi niille mitää järkevää nimee:D Kohta meen testimaistamaan ne! ;) Veikkaan et noi on aivan törkeen hyviä!! Mun piti alottaa eilen herkkulakko, mutta nyt alotan sen tän jälkeen.Hupss.. Tän jälkeen se oikeasti pitää niinkun oon suunnitellut.
Laitoin kuvitukseksi asukuvia viime viikonlopulta. Eilen ostin uuden paidan ja siitä on tulossa kuvia lähipäivinä.
Tänään on hyvän fiiliksen päivä, niinkuin on ollut kaikki viimepäivät. Koulussakaan ei oo tullut tylsää. Ensi viikolla alkaa loma eli kaikki on aika perfect.
Suunnitelmiin tuli muutos ja oonkin vain kotona luultavasti, mutta on se ihan jees ennen syyslomaa jolloin en luultavasti oo kotona paljoa. Tajusin eilen, että se syysloma tosiaan on ihan kohta. Enää viikko niin nautitaan jo lomasta. Aion kyllä ottaa ilon irti ja nauttia lomasta. Sitten jaksaa taas paremmin koulussa vaikka nytkin on kyllä ihan toosi paljon energiaa vaikka onkin rankkajakso.
Tämän jälkeen vähän helpottaa. Eilen näin kaveria koulun jälkeen ja syyslomallakin tuun näkemään montaa kamua, mikäs sen parempaa.<3
Saa muuten laitella toivepostausehdotuksia tulemaan, voisin niitä tehdä syysloma viikolle. Tykkään väsäillä niitä, eli jos vaan ideoita tulee niin toteutan niitä mielelläni.
Pahoittelut muuten videosta, en saa sitä millään ilmeellä Imoviesta Youtubeen, enkä tänne bloggeriin eli en varmaankaan saa sitä ollenkaan tänne blogin puolelle. Oon yrittäny vaikka millä eri keinolla, mutta ei onnistu. Aina kun yrittää jakaa Youtubessa niin se sanoo että väärä salasana, vaikka se on aivan oikea. Jos jollain on ollut sama ongelma ja tietää ratkasun niin otan mielellään neuvoja vastaan!
Tästä tuli tälläne höpötän mitä mieleen tulee-postaus, mutta ehkä se ei välillä haittaa! :)
Palaillaan taas alkuviikosta.







29 syyskuuta 2014

Perfect weekend!

Heippa! Mun piti julkaista tänään Rodoksella kuvattu video. Kuvasin siis pätkiä siellä ja tein niistä koosteen. Tää kone ei oikein oo mun kaveri niin en saanut sitä ladattua youtubeen.. Eli yritän saada sen sinne mahollisimman pian, että saisin julkastua sen sitten täällä blogin puolellakin! Pahoittelut tästä. Nyt kuitenkin viikonloppuun.
Mulla oli aivan huippu viikonloppu vaikka en edes tehny mitään ihmeellistä.
Viikonloppuun kuulu naurua, ystäviä, paljon skoballa ajoa ja rentoilua. Ei siis hirveesti voi mennä pieleen.
Näin kahta ystävää, joita en ollut nähny ihan liian pitkään aikaan ja sen lisäksi vielä Linkkiä ja muita joita näkee useemmin!<3 Se on vaan aina yhtä huippua nähä noita kultakimpaleita.
Vietin siis lauantain melkein kokonaan Linkin, Kaislan ja Maijun kanssa. Aamulla kyllä pyörähin koululla, mutta sen jälkeen olin menossa koko illan. Eilen illalla tytöt tuli käymään meillä ja käytiin kuvailemassa. Ilta meni ihan super nopeesti. Miks se ei vois joskus mennä hitaampaa vauhtia eteenpäin? Ei tehty mitään erikoisuuksia, oltiin vaan ja juteltiin. Ei aina edes tarvi puuhata mitään.
Tänään kävin sitten saattamassa Kaislan junaan. Onneks koulu on aseman vieressä ni pysty kesken päivän käyä pikamoikkaamassa tätä ihanuutta.
Huomenna alkaa uusi jakso ja uudet kujeet. Viikonlopulle on suunnitelmissa huipputekemistä, jos se vaan onnistuu. Sitä ootellessa!
Tulkaa tytsyt pian uuelleen!<3

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!! :)