29 syyskuuta 2014

Perfect weekend!

Heippa! Mun piti julkaista tänään Rodoksella kuvattu video. Kuvasin siis pätkiä siellä ja tein niistä koosteen. Tää kone ei oikein oo mun kaveri niin en saanut sitä ladattua youtubeen.. Eli yritän saada sen sinne mahollisimman pian, että saisin julkastua sen sitten täällä blogin puolellakin! Pahoittelut tästä. Nyt kuitenkin viikonloppuun.
Mulla oli aivan huippu viikonloppu vaikka en edes tehny mitään ihmeellistä.
Viikonloppuun kuulu naurua, ystäviä, paljon skoballa ajoa ja rentoilua. Ei siis hirveesti voi mennä pieleen.
Näin kahta ystävää, joita en ollut nähny ihan liian pitkään aikaan ja sen lisäksi vielä Linkkiä ja muita joita näkee useemmin!<3 Se on vaan aina yhtä huippua nähä noita kultakimpaleita.
Vietin siis lauantain melkein kokonaan Linkin, Kaislan ja Maijun kanssa. Aamulla kyllä pyörähin koululla, mutta sen jälkeen olin menossa koko illan. Eilen illalla tytöt tuli käymään meillä ja käytiin kuvailemassa. Ilta meni ihan super nopeesti. Miks se ei vois joskus mennä hitaampaa vauhtia eteenpäin? Ei tehty mitään erikoisuuksia, oltiin vaan ja juteltiin. Ei aina edes tarvi puuhata mitään.
Tänään kävin sitten saattamassa Kaislan junaan. Onneks koulu on aseman vieressä ni pysty kesken päivän käyä pikamoikkaamassa tätä ihanuutta.
Huomenna alkaa uusi jakso ja uudet kujeet. Viikonlopulle on suunnitelmissa huipputekemistä, jos se vaan onnistuu. Sitä ootellessa!
Tulkaa tytsyt pian uuelleen!<3

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!! :)











6 kommenttia:

  1. Ihanii kuvia, kaikki näyttääki Nii onnellisilta!<3 ystävät ja sata sydäntä perää<3
    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja älä muuta, parhautta on timanttiset ystävät! <3

      Poista
  2. Miten meni kokeet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti ihan hyvin! :) Ei olla saatu vielä kun 2 koetta niin muitten tuloksia en tiiä vielä.

      Poista
  3. Tää sun blogi on ihana! <3 <3

    VastaaPoista