26 syyskuuta 2014

Very Happy!

Nyt oon aika happy. Lievästi sanottuna. Tänään oli viimenen koe tällä viikolla ja se fiilis sen jälkeen... Voitte vaan kuvitella! Kun sai sen tekstitaidon vastauksen viimesen pisteen siihen paperiin ja käveli siitä luokasta ulos. Ei varmaan tarvitse sanoo enempää. Eka koeviikko kunnialla ohi! Kaikki kokeet toivottavasti siedettävin arvosanoin. Ensi viikolla sitten jännityksellä ootan palautuspäivää.. Mitäköhän sieltä tulee? :D A-P-U-A! Sitä panikoidaan sitten, nyt en mieti koulujuttuja koko pidennettynä viikonloppuna. Kuhan sen muistan että lauantaina pitää käyä pyörähtämässä koululla ois ihan hyvä! ;)
Nyt voi painaa eka jakson jonnekkin muistin syövereihin ja olla hetken lomalla. Sitten taas mennään 6 viikkoa täyttä päätä pää kolmantena jalkana juostessa paikasta toiseen --- tarkennettuna ajetaan, koska enmä ikinä juokse mihinkään, heheh. :D
Ajatukset ei oikeen kulkeudu nyt tähän näppäimistölle, joten en taida sen enempää höpötellä. Fiiliksen varmasti pystytte päättelemään tästä pätkästä jo!
Hei lukiolaiset, hyvä me! Selvittiin ekasta koeviikosta hengissä. Jess!
Tässä eilisen kuvailuja, kohta on jo lokakuu! HULLUA! Voisin painaa stoppinappulaa välillä, kun tuo aika juoksee niin nopeesti. En varmasti oo ainut? Ainakin veikkaan niin.
Innostuin näköjää sitte höpöttelemään pidemmästikin, mutta nyt oikeasti lopettelen ja  toivotan teille kaikille:
OIKEIN MAHTAVAA JA RENTOA VIIKONLOPPUA! <3





 Yritin saaha sellasta hyppykuvaa, joka ei heilahtas ja tässä tulos:D Ei ehtiny säätää asetuksia niin ei okein onnistunu..








2 kommenttia:

  1. Tää tunne on kyllä nii mahti! Paitsi mulla huomenna vielä laskinkurssin koe mut mitä siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vaan!! Aivan perfect! Haha, mitä pienistä! ;)

      Poista