19 syyskuuta 2015

LUONTOKUVAUS







Kamera ja viiskyt millinen. Aurinko. Ystävä puhelimessa. Rento fiilis. Ihanan raikas syysilma. Hetken hengähdys kouluhommien välissä. Manuaalitarkennus ja asetusten säätö. Kivojen kuvauskohteiden etsiminen. Lenkkivaatteet. Sotkunuttura. Nauru, kun on niin sakeet jutut.
Tätä oli mun kuvausreissu yks päivä, nautin. Vaikkei kuvista mitään kovin erikoisia tullut, niin ennenkaikkee se fiilis on se juttu. PARASTA.♥ 
Ihan kohta suuntaan serkkupojan ristiäisiin jonne päätin lähtee tälläsellä tunnin varotusajalla, haha. Nyt siis äkkii laittautumaan ja valihtee mekko! 
Ihanaa lauantaita kaikille. ♥





15 syyskuuta 2015

SECONDHAND



 Heippasanssaa! Elkää kysykö, mistä toi alotus tuli mutta tällä hetkellä energiaa on vaikka muille jakaa haha. Vaikka oon ollu vähän väsynyt viimepäivinä heräilyjen takia niin silti naurua riittää ja kommelluksilta ei vältytä. Yks päivä tässä pudotin melkee puukon jaloille (se meni vaan vähän ohi kun ehdin väistää), oon polttanu rasvat niin että koko talo haisi ja se haju on jotain niin järkyttävää. Oon ehtiny kumpanaki päivänä edelliseen bussiin jolla mun ois pitäny eka mennä, joka on historiallista multa joka yleensä nukkuu viimesee asti ja juoksee pysäkille tyylii, nauranu enkun tunnilla niin että kaikki varmaa katto et what happened ku kamun kaa revettiin aivan täysiä sille, kun huokastiin yhtä aikaa samalle jutulle. Kuulostaa kirjotettuna aivan hölmölle syylle nauraa, mutta väsyneenä naurattaa aina. :D Oon myös saanu enkun sanakokeesta kiitettävän joka on mulle tosi hyvä numero ja saanu yhtä lukuunottamatta kaikki tämän jakson työt läksyjä lukuunottamatta tehtyä. 
Tälle illalle on kivaa ohjelmaa, jospa se väsymyskin lähtis - ne 5tunnin yöunet on vaan liian vähän. 
Aurinkokin rupes muuten paistamaan, joten aurinkoista tiistaita kaikille! :) 
Elämä hymyilee, niin hymyilkää sille takas.

Ps. Kuvissa näkyy siis secondhand-löytöjä sieltä lauantain reissulta. Lisää kuvia muista on tulossa kun saan kuvattua ne! Tälläkin hetkellä on yksi niistä päällä, mutta saa nähdä ehtiikö kukaan kuvaamaan! Tossa neuleessa menee semmoinen palmikko (?) kuvio, mutta se ei näy kuvissa..


13 syyskuuta 2015

SUNDAY MOOD






Heippsansaa ja hyvää huomenta! Huomasin just että mun ei todella pitänyt eilen julkasta sitä postausta, mutta olin ilmeisesti vahingossa sen julkassu. Tämä on siis se postaus, mikä oikeasti piti julkasta. Tällä hetkellä mua hymyilyttää: 

♥ tiedossa oleva melko rento sunnuntai. Sain juuri ruotsin aineen kirjotettua, joten tänään pitää vain lukea ruotsin sanoja huomiseen sanakokeeseen. Sen jälkeen tiistaiksi englannin yleisönosasto-kirjoitus ja 7-8 sivun äikän kirjotelma ja tän kurssin projektit on done. 

♥ ihanat Jenna ja Henna joiden kanssa vietettiin perjantaina iltaa yhden tapahtuman jälkeen. Naurulta ja katseilta ei vältytty! Katseilta tosin auton takia, haha. Kun on melko uus audi autona niin kateelliset 
katseet on varmoja. :D (kuva on kyllä eiliseltä)

 

♥ Kauniit syyskelit. Tykkään! Nuo yllä olevat kuvat on otettu tässä parin viikon sisään. Sumukuvat otin perjantai-aamuna kun maisema oli nuin hieno, nuita ei oo muokattu lähes yhtään!!


        


♥ yks ihana piristäjä joka soitti eilen ja höpöteltiin vähän aikaa. 


♥ kirpparilöydöt, Käytiin siis eilen aamulla siskon kaa kirppiksellä ja ruokakaupassa pikasesti niin löysin kengät, hameen ja 3 vai 4 paitaa. Yhdet huippu paksut legginsit jäi vahingossa sinne/laitoin ne vahingossa siihen mitkä vietiin takas.. Ei voi mitään! Kuvassa näkyvä asu tulee esittelyy ens viikolla paremmin, nuo on siis yhdet niistä kirppislöydöistä. 

♥ Kaisla ja Linkki, jotka eilen kävi pyörähtämässä tässä, hetken piristys. 

♥ tieto,että kun ensin on to-ti ajalla kaikki semmoiset kokeet joihin täytyy valmistautua niin loppuviikko on aivan vapaa kouluhommista, voitteko kuvitella!! Tuun nauttimaan niiin paljon. 

♥ terkkarilla käynti ja se, että saan mahollisesti jotain neuvoja millä se heräily vähenis. Tosin oon kokeillu kaikkia mahollisia keinoja, mutta jospa niillä ois joku uus keino! 

♥ se fiilis aina semmoisen yön jälkeen kun on herännyt vaan pari kertaa, luksusta. 

♥ tää melko rento viikonloppu kouluhommien suhteen. 

♥ torstaina sain tehtyä kuviksen toosi ärsyttävän ison kirjallisen tehtävän, ruotsin lisätehtävät, äänitettyy sanat ja kirjotettua fantasia-aineen. Eli toisin sanoen suurimman osan sen hetken isoista töistä ja vaikka olin kuumeessa niin päätin etten voi koko päivää makoilla vaikka olo oli semmonen että mielellään sen ois tehny. Iltaa kohti se kuitenki parani ja säästyin pidemmältä sairastelulta! 

Mitkä asiat saa teiät hymyilemään?  

Ihanaa sunnuntaita ja ♥ loppuunkin vielä kaikille!