15 syyskuuta 2015

SECONDHAND



 Heippasanssaa! Elkää kysykö, mistä toi alotus tuli mutta tällä hetkellä energiaa on vaikka muille jakaa haha. Vaikka oon ollu vähän väsynyt viimepäivinä heräilyjen takia niin silti naurua riittää ja kommelluksilta ei vältytä. Yks päivä tässä pudotin melkee puukon jaloille (se meni vaan vähän ohi kun ehdin väistää), oon polttanu rasvat niin että koko talo haisi ja se haju on jotain niin järkyttävää. Oon ehtiny kumpanaki päivänä edelliseen bussiin jolla mun ois pitäny eka mennä, joka on historiallista multa joka yleensä nukkuu viimesee asti ja juoksee pysäkille tyylii, nauranu enkun tunnilla niin että kaikki varmaa katto et what happened ku kamun kaa revettiin aivan täysiä sille, kun huokastiin yhtä aikaa samalle jutulle. Kuulostaa kirjotettuna aivan hölmölle syylle nauraa, mutta väsyneenä naurattaa aina. :D Oon myös saanu enkun sanakokeesta kiitettävän joka on mulle tosi hyvä numero ja saanu yhtä lukuunottamatta kaikki tämän jakson työt läksyjä lukuunottamatta tehtyä. 
Tälle illalle on kivaa ohjelmaa, jospa se väsymyskin lähtis - ne 5tunnin yöunet on vaan liian vähän. 
Aurinkokin rupes muuten paistamaan, joten aurinkoista tiistaita kaikille! :) 
Elämä hymyilee, niin hymyilkää sille takas.

Ps. Kuvissa näkyy siis secondhand-löytöjä sieltä lauantain reissulta. Lisää kuvia muista on tulossa kun saan kuvattua ne! Tälläkin hetkellä on yksi niistä päällä, mutta saa nähdä ehtiikö kukaan kuvaamaan! Tossa neuleessa menee semmoinen palmikko (?) kuvio, mutta se ei näy kuvissa..


6 kommenttia:

  1. "Ja taas niin iloinen ja reipas Noora täällä kirjoittelee". Sun piristykset on kyllä mahtavia, tuostakin tekstistä minkä luin ni sain kyllä tosi paljon energiaa ja voimia! Ihaneja kuvia jälleen kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimaikki sait kyllä taas suunpielet ylöspäi. <3 Menin iha sanattomaks näin ihanasta kommentista xd
      Kiitos kuvaajalle kuvista, eli Jennalle, haha. Toivottavasti nähään ihan pian, ikävä onn.. <3

      Poista