14 helmikuuta 2014

Valentine's day!

Mun oli tarkotus jo keskiviiikona tulla postaamaan ja teksti siihen onkin tuolla luonnoksissa, mutta ystävänpäivän kunniaksi teen nyt tälläsen erilaisen postauksen! Pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella!
Ensiksi haluan sanoa, että ystävälle ei tarvitse aina antaa lahjaa, riittää se, että viettää laatuaikaa rakkaan ystävän kanssa! <3 Se varmasti voittaa jonkun tavaralahjan -- niitä väheksymättä, on sekin osoitus välittämisestä! 

Ystävät eivät hylkää koskaa, vaikka tiet erkanisivat ne kohtaa taas ja ystävyys jatkuu samasta kohdasta, mihin se silloin jäi, kun tiet erkanisivat! 
Ne ovat korvaamattomia elämässä, olen ikuisesti onnellinen siitä, että olen saanut niin tärkeitä, rakkaita ja ihania ystäviä ympärille!<3 
Niille voi kertoa niin huonoista ja hyvistä asioista. Ne tukevat silloin kun sitä tarvitset. Ne kuuntelevat, lohduttavat, iloitsevat ja nauravat kanssasi. Ne ovat korvaamattomia elämän timantteja, joita ei tarvitse hioa, koska ne ovat täydellisiä sellaisenaan, kuin ovat!<3 
Ystävyys on kuin rakennus, joka pala palalta vahvistuu ja kasvaa, mutta ei koskaan murru pois!<3
KIITOS YSTÄVILLE!<3 OLETTE RAKKAITA!! <3






Pikkuveli teki isälle tuollasen herkkutarjottimen ja toi vielä sen! Niin rakas<3

Tälläiseltä minun ystävänpäivä on näyttänyt tähän mennessä. Ruusuja, herkkuja, hyvää seuraa ja viikonloppu, ei paremmin vois asiat olla!<3

Olen oikesti onnellinen! <33

''Piirrän pahviin sydämen, kauniin herkän punaisen.
Sulle ystävä annan sen, kera lämpimän halauksen!'' <3 
Näillä sanoilla toivotin hyvää ystävänpäivää rakkaille, korvaamattomille ystäville ja myös teille ihanat lukijat! <3 


PS. Kuvat ladattu bloggerin kautta, koska tuo flickr temppuilee, enkä oikeen osaa sitä, joten ens kerraks lupaan opetella sen! :)



10 helmikuuta 2014

Kuulumisia&uudistuksia!

Mun viimepäiviin on kuulunut :
  • kaverien kanssa olemista
  • urheilua
  • kokeisiin lukua
  • olympialaisten kattomista
  • herkuttelua(oon loppukuukauden herkkulakossa!! )
  • rentoilua
  • leipomista









Tuossa tiivistettynä viimepäivät!
Ei siis ihmeellisiä kuulu tänne! Tällästä tää tulee olemaan viikoilla, mutta viikonloppuna aina sitten tapahtuu jotain erikoisempaa varmasti!!


Sain tuossa eilen tehtyä uuden bannerin, joka ehkä vähän on keväisempi, mutta kesäksi viimestään sitte kesäbanneri! Sen voin luvata! Mitä mieltä ootte muuten blogista yleensä, millä lailla voisin parannella postauksia? Kertokaa ihmeessä kommenteilla tai sähköpostilla tai millä vaan! (sähköposti Ota yhteyttä!-osiosta välilehdistä!) niin tiiän sitten mitä parantaa/muokata! :) Otan miellelläni ehdotuksia vastaan!

Mitäs ootte mieltä muutoksista? Onko välilehdet hyvä vai huono juttu? Entä banneri? 

Ps. Ens kerrasta lähtiin lataan flickrin kautta, koska ärsyttää(on ärsyttäny viimeset 4 viikkoo ainaki) tää bloggerin ''muokkaus'' ... Kuvat huononee 99% oikeesta laadusta, kun lataa tänne ne!! Joten jatkossa saatatte saada vähän parempilaatusia kuvia, johtuen latauspaikan muutosta flickriin!