06 huhtikuuta 2016

'' MITÄHÄN IHMETTÄ NÄÄ ILMEET!''








Kaksi ystävystä. Kamera ja objektiivien vaihtelu (mun kameran ja steen kameran  välillä, kun mulla oli siis kamera mukana muttei muistikorttia). Kirkas keli muttei aurinkoinen. Rekvisiittaa eli söpö koira ja nalle plus potkurit jotka ei kyllä päässy kuviin mutta niillä pääs hyvin liikkumaan. Hiustenlaito ja Stee maalasi mun naaman kasvoväreillä (?). Liian sameet jutut. Asentojen pähkäilyä, ollakko seisten vai istuen ja vielä missä kohti. Asetusten kanssa takkuamista. Yritys saada mun kasvoilta maalit pois lumella, että ois saanu myös normikuvia - no voitte kuvitella lopputuloksen, haha. :D 

Moikkamoi! Täällä taas koeviikon keskellä. Ihan ensiksi pitää sanoa nuista kuvista, että vaikka otsikon lause kuulu pariin kertaan meidän suusta niin ne onnistu yllättävän hyvin näin kahden melkosen säätäjän kuviks. Ite oon ainakin semmonen sählääjä kuvissa, mutta onneks kuvaajat on hyviä! Kiitos siis kuvista ystävälle.♥ On ollut vauhdikas viikon alku etten sanos.
Ollaan oltu Linkin kanssa Maijun kämpällä lukemassa porukalla kokeisiin, kierretty jälkimmäisen ystävän kanssa kilsan lenkki kun oltiin menossa työhaastatteluun kun hoksattiin vasta ihan väärässä paikassa ettei se täällä oo niin perus me (haettiin samaan työpaikkaan) ja sieltä äkkiä pari minsaa myöhässä sählyyn jonne ei ensin meinattu mennä.
Illalla täällä oli vieraita ja ilta perinteisesti vähän venähti, mutta vauhdikkaan ja lukemisen täyteisen päivän jälkeen pään laitto tyynyyn yks onnellinen tyttö. En tiiä miks, mutta en oo osannu tällä koeviikolla stressata hirveästi kokeista, vaikka oon niihin paljon lukenukin. Ja se on hyvä juttu, koska liika stressaaminen ei yleensä ainakaan nosta numeroa. On ollut sopivasti muutakin ohjelmaa, mutta ei liikaa että on saanut luettua sen mitä on aikonutkin. Just vaikka se, että mentiin ystävysten kaa samaan paikkaan lukemaan vaikka Maijulla ei koeviikko olekaan, anto energiaa siihen lukemiseen. Vaikka se opiskelu ei samanlaista oo kuin kotona yksin ja keskeytyksiä tulee kun juttelee välillä mutta ei se koe siihen kaadu. Voi lukea ja laskea sitten kotona lisää uudella energialla ja kyllä siinäkin melko paljon saa aikaseksi vaikka ystäviä on ympärillä, kun kaikki keskittyy pääsääntösesti lukuun ja läksyjen tekoon.
Maanantaina tuskailin niiden kahden psykan kurssin kanssa, saa nähä mitä tuloksia sieltä tulee!
Kommelluksiltakaan ei vältytty kun käytiin Jennan kanssa kaupassa, mutta millonka niitä ei ois? :D
Huh, melkonen määrä taas ollut luettavaa kokeisiin, mutta hengissä ollaan toistaseks. On tullut opiskeltua ainakin kaks noin kaksisataa sivusta psykan kirjaa, yks samanmittanen bilsan kirja ja just äsken tein neljän sivun mittasen enkun harjotusmonisteen. Joku koe jäi varmasti mainitsematta, mutta ei se haittaa. Enkun kirjassa on myös kiitettävästi niitä sivuja, mutta hei enkku enään jälellä eli vois kai sanoa että voiton puolella ollaan! Oon myös ehtinyt käydä pikareissun matkukseen ja sieltä lähti pari juttua mukaan, mutta ne näkyy ens postauksessa. En muuten malta odottaa viikonloppua kun nään pitkästä aikaa Lauraa! Ainakin semmoset suunnitelmat olis, kun he tulee tohon kilsan päähän yöksi.
Nyt kuitenkin vielä joksikin aikaa enkun kimppuun ennenkun pikkuveljet tulee koulusta ja teen iltaruuan. Niin ja sain äsken tietoon ensimmäisen kesätyön eli melko paljon tapahtumia kahteen päivään - erityisesti koeviikolla jollon ei yleensä tapahdu lähes mitään hahah.