26 syyskuuta 2014

Very Happy!

Nyt oon aika happy. Lievästi sanottuna. Tänään oli viimenen koe tällä viikolla ja se fiilis sen jälkeen... Voitte vaan kuvitella! Kun sai sen tekstitaidon vastauksen viimesen pisteen siihen paperiin ja käveli siitä luokasta ulos. Ei varmaan tarvitse sanoo enempää. Eka koeviikko kunnialla ohi! Kaikki kokeet toivottavasti siedettävin arvosanoin. Ensi viikolla sitten jännityksellä ootan palautuspäivää.. Mitäköhän sieltä tulee? :D A-P-U-A! Sitä panikoidaan sitten, nyt en mieti koulujuttuja koko pidennettynä viikonloppuna. Kuhan sen muistan että lauantaina pitää käyä pyörähtämässä koululla ois ihan hyvä! ;)
Nyt voi painaa eka jakson jonnekkin muistin syövereihin ja olla hetken lomalla. Sitten taas mennään 6 viikkoa täyttä päätä pää kolmantena jalkana juostessa paikasta toiseen --- tarkennettuna ajetaan, koska enmä ikinä juokse mihinkään, heheh. :D
Ajatukset ei oikeen kulkeudu nyt tähän näppäimistölle, joten en taida sen enempää höpötellä. Fiiliksen varmasti pystytte päättelemään tästä pätkästä jo!
Hei lukiolaiset, hyvä me! Selvittiin ekasta koeviikosta hengissä. Jess!
Tässä eilisen kuvailuja, kohta on jo lokakuu! HULLUA! Voisin painaa stoppinappulaa välillä, kun tuo aika juoksee niin nopeesti. En varmasti oo ainut? Ainakin veikkaan niin.
Innostuin näköjää sitte höpöttelemään pidemmästikin, mutta nyt oikeasti lopettelen ja  toivotan teille kaikille:
OIKEIN MAHTAVAA JA RENTOA VIIKONLOPPUA! <3





 Yritin saaha sellasta hyppykuvaa, joka ei heilahtas ja tässä tulos:D Ei ehtiny säätää asetuksia niin ei okein onnistunu..








24 syyskuuta 2014

KOEVIIKKO

Nyt se on meneillään. Tuo ''odotettu'' viikko, joita mietittiin eka päivästä asti. Kolme koetta on takana päin ja 2 eessä. Juuri ne vaikeimmat on vielä edessä, mutta eiköhän niistäkin selviä hengissä, eiks nii?Viimeset päivät mennään vaikka pää polvissa, jos ei muuten:D Eivaiskaa.. Kyllä sitä energiaa vielä justjajust riittää parille viimeselle päivälle.
Viimeset päivät ja viikko on ollut kyllä niin kouluntäyteisiä, että ei kiitos enää tälläsiä yhtään.
Lähes jokainen asia liittyy jotenkin kouluun. Siinäkin sen huomasi, kun lähdin erikseen uimaan uinticooperia, että saan sen suoritettua ja jätin uikkarit kotiin.. Ajatus toimii tai jotain? 
Noh, perjantain kokeen jälkeen saa vihdoin ja viimein huokasta helpotuksesta, vähäksi aikaa. 
Koko viikonloppuna ei tarvitse tehä läksyjä, ai unelmaa!! Tuota oon oottanu jo.. 
Mutta, silti vaikka kouluntäyteisiä päiviä on pari vielä eessä, pitää yrittää ettiä niitä positiivisia asioita ja nauttia pienistä jutuista. Yks ilta kävin linkin kanssa lenkillä, toisena vaan olin, kolmantena rentoilin ja joka päivä pieni breikki niistä kouluhommista. Ei ilman hengähdyksiä jaksa mitenkään. Ois muuten riittäny juttua linkin kaa vielä vaikka kuinka paljon, kun oli niin pitkä aika viime näkemisestä, mutta joskus se vaan pitää lopettaa ja jatkaa seuraavalla kerralla. Tuollaset vaan piristää niiiin paljon!<3 
Vaikka tästä tuli nyt tälläinen koulupostaus, niin en silti valita koska itse olen lukion valinnu. 
Kyllä sitä vielä jaksaa painaa, positiivisilla ajatuksilla, pienten breikkien ja ystävien kanssa vietetyn ajan voimalla. Lukiolaisille oikein paljon tsemiä loppukoeviikkoon ja toivottavasti ens postaus olis vähän ilosemmissa merkeissä kirjotettu. Heipsansaa, palaillaan viikonloppuna! Ensi viikon alussa tulee vielä yksi Rodokseen liittyvä postaus, kunhan ehdin tehdä sen!
Väsynyt bloggari kiittää ja kuittaa. Jospa sitä viikonloppuna sais nukkua univelkoja pois! :)

Tälläsellä asulla tuli tänää huideltua menemään!

farkut: Cubus kengät: Vans takki: Everest farkkupaidan merkkiä en muista!



Ps. Onko muualla satanu lunta viimeset kaks päivää? Täällä on, mutta maahan ei oo vielä jääny yhtään hiutaletta, joten ei oo vielä nähty valkosta maata.