21 lokakuuta 2015

VUORISTORATAA



... Oon ihmetelly hiusten kasvua, kuin nopee ne oikei kasvaa! 

... Löytäny jotkut vanhat kuvat ja katellu niitä. 



... Ihastellu aamulla auringonnousua. Lähin nelkyt minsaa aiemmi kouluu ja kävin viemäs pikkuveljelle lenkkarit kouluu ja palauttamas kirjan kirjastoo, hyvä mä. 

... Nauttinu hiljasesta talosta ja kynttilöistä 

... Yrittäny kääntää kaiken positiiviseks, siinä onnistuen 



... ihastellu 6veen tekemää ''pommia'' haha.

... Nauranu kaikille hassuille jutuille koulussa ja pikkuveljien toimesta

... Ärsyyntyny niin tuhannesti siihen ku väsymys ei suostu lähtee. Yöllä kun ei saa nukuttua ni ei se väsymys nukkumattomuudellakaa lähe


... käyny urheilee neljästi vaikka on vasta keskiviikko. Sählyä pitkästä aikaa, lenkki, lihaskuntoo liikassa ja sali + sulkapalloo. Oon tyytyväine kerranki tän alkuviiko liikuntasaldoon! 

... Oon jo salaa miettiny joululahjoja ystäville mutta vielä en oo keksiny mitää, onneks jouluun on vielä aikaa

 ... siivonnu ahkerasti koko huoneen

... Törmänny pari kertaa koulussa Kaislaan joka piristää sinä pikkuhetkenä jo päivää. Oot ihana <3


... Kattonu kuusveen taideteosta meiä oven vieressä ''pylväässä'' melkonen taiteilija.

... Saanu suunnitelmia seuraaville viikoille valmiiks ja en malta oottaa että ne toteutuu! Kaikkee niin mahtavaa on tiedossa.

... Ärsyyntyny bloggeriin ties kui monta kertaa. Nytki tää on kunnon takkuumista..

... Tukenu ystävää. Oot aivan rakas, tiiät että tarkotan sua!


Että semmosta vuoristorataa, otsikonmukasesti! Välillä on menty väsymyksestä sumeilla aivoilla, mutta välillä taas vähä pirteempänä. 
Ens viikosta lähtien tulee olemaa aika kiireistä, en malta oottaa. Pari viime viikkoo on ollu rauhallisempaa niin se tuntuu ihan oudolle, haha. 
Mitä teiän alkuviikkoon kuuluu? :) 

Ps. Kiinnostaako teitä lukee mun kirjottamia tekstejä? 
Tein viime jaksossa äikkä10 kurssilla melko paljon kirjotuksia niin voisin yhden niistä julkasta jos on kiinnostusta! 

18 lokakuuta 2015

''HEIPPA, NÄHDÄÄN TAAS''






Moikka!
       Ei voi sanoo muuta kun, että tää viikko on ollu aivan ihana. Ystäviä. Naurua. Syvällisten puhumista siskonpedillä. Olemista ja rentoilua. Laulua ja soittoo. Kaupassa käyntiä. Ex-tempore ideoita. Täyttä elämää. Niinkun viime postauksessa kirjotin, meillä oli tosi ihanat kolme päivää Maijun, Mirkan ja Aadan kaa. Ei haitannu edes se, että tytöt oli kerran (?) nähnyt aiemmin ja silti meininki oli ihan rentoa. Niin parasta #laatuaikaa.♥
      Loppuviikosta kun tytöt lähti, ei tehty kovin kummosta kunhan vaan nautittiin lomasta. Käytiin siskon kaa ostaa viis kassillista ruokaa, käytii siellä salillan jonne reippaasti polettii pyörillä 10kilsaa yhteesä, herkuteltii croisanteilla ja vihanneksilla joita dipattiin, hoiettii yks ilta ihania lapsia, naurettii meiä sakeille jutuille, pestiin meiä pienempi vene ja laulettii yli tunti kaikenlaista. Toi tyttö on vaa niin kultanen.
Voiaa pelleillä jotain ihan tyhmää, lainata toiste vaatteita, olla vaikka koko päivän sottuponnarilla ja hiukset harjaamatta, hoitaa lapsia ja ei tarvii sanoo et ''voitko auttaa A:ta kun autan muille legot tuolta kaapista'' vaan automaattisesti homma toimii eikä tarvii olla 'käskemässä'. Perjantainakin kun hoidettiin viittä lasta, ei ollu mitään ongelmia ja lapset tykästy heti tohon ihanaan tyttöön. Pyysi leikkeihin eikä ujostellu. Toinen autto toisia ja toinen toisia. Ensimmäiset joululahjatoive-kirjeetkin ehittiin kirjottaa lasten toiveesta ja niitä sit katottii koko ilta että millon tonttu hakee sen oven välistä. Voi kertoo ihan kaikki asiat ja luottaa. Niin korvaamaton ystävä ja serkku.
Melkein kun sisko meille, kun on koko porukalle niin tuttu.
Onneks parin viikon päästä nähdään taas!
        Eilen illalla kun Aada oli lähteny niin serkut tuli käymään ja sai taas pitää sylissä ihanaaa pikkujäbää.  Hän vaa naureskeli ja katto suurilla silmillä. Ihan vallottava pikkunen.♥
Ehin mä eilen käyä pikahälytyksellä kaupassaki kun kello oli jo varttia vaille 6. Hyvin kuitenkin ehin! ;) Nyt meen lukemaan ruotsia ja englannin kielistä kirjaa pitäis lukee myös.
Oikein ihanaa sunnuntaita!

#kyltäätäst #kakstoist #eikuvaa #, meiä hästägit. Noi on semmosia, joita ei voi kukaan muu älytä koska ne on niin insaid-juttuja. Kaikki kattoo aina ihan et ''mitä ihmettä'' kun revetään jolleki noista, haha.

Ps. Mulla oli tän viikon kommentit julkisina ettei tarvinnut olla itse julkasemasa niitä kun oli ystäviä koko viikon, mutta nyt ne on taas tarkistuksen kautta.
Kiitos muuten jokaisesta kommentista jonka laitatte, ne piristää aina.♥