05 maaliskuuta 2015

UUSII JA VANHOI YSTÄVII










Heippansaa!
 Tää hiihtoloma on ollu aiva huippu! Melkee viikon reissun jälkee tulin keskiviikko iltana kotii uusien unohtumattomien muistojen kanssa. Teen silleen, että tossa ylhäällä on oulu tunnelmia ja tekstin jälkeen mökkeilyä.
   Kun lähdin ouluun, en ollut nähnyt ketään, siis oikeasti yhtäkään, facetoface. Oltiin vaan wapissa juteltu melkee joka päivä ja siten tutustuttu. Tulin asemalle perille, niin 4 uutta ihmistä oli vastassa. En ollu nähny ketää aiemmi, mutta silti ei edes jännittänyt lähtä kävelee keskustaa vähäks aikaa näitte tyttöje kaa! Aivan rennosti räkätettii nii et vedet valu silmistä melkee, puhuttii kaikesta mahollisesta(oikeesti!!), sekoiltii, kuvattii, käytii zeppeliinis jossa moikattii myös kati murusta ja raivottii yhes niiiiiin paljon ku lopulta Katinan näkeminen ei onnistunukaa ku koko ajan kaikki meni aiva ristii rastii.. Voiettä oikiasti sitä raivoomisen määrää wapissa, muutaman kilsan päässä, niin lähellä mutta niin kaukana oli valitettavan totta.. Niitä viestejä ei ehkä haluis nähä kukaa muu, hahah. Vieläki se ärsyttää aikasmoise paljon, mutta minkäs teet ku yritettii kaikki maholliset keinot ja aina joku pilas sen. Kyllä se vielä onnistuu tässä parin kuukaude sisää aiva varmasti koska me pistetää se jotenki onnistuu!! Onneks wappispämmit on enempi sääntö ku poikkeus, varsinki jos on asiaa ni muutaman minuuti äänitteet on iha normeja. Ei siitä sen enempää kuitenkaan, lähiaikoina on tulossa ystävistä kertova postaus, siinä lisää nuista!
   Parin huipun päivän jälkeen haikein mielin pakkasin kamat kasaan ja suuntasin tänne etelämpää päi näkee ''vanhoja'' kamuja mökkeilyn merkeissä. Meillä oli aivan paras viiden hengen porukka, jolla naurettii, juteltiin myöskin kaikesta mahollisesta, keksittii katina murulle laulu ja laulettii se sille, räjäyteltiin sellasii ihme ''pommeja'', käytii 2aikaa yöllä vanhassa navetassa ja pelättii yhes siellä, oltiin vaan ja nautittii lomasta. Nyt saa sitten reissailut hetkeks jäähä ja vois olla jopa pitempää ku 4päivää kotona yhtee putkee, heh:D Katotaa vaa ni oon heti koeviiko jälkee säntäämäs ouluu takasi. 
  Loppulomalle on jopa niin suuria suunnitelmia et meinaan olla ainaki yhen päivä sillee et teen just sitä mitä huvittaa. Loppuviikko menee siis aika varmasti lenkkeilyn ja salilla käymisen, rentoilun, kuvaamisen ja muitte mukavien juttujen merkeissä. Tytsyille kiitos aivan huikeista päivistä ja nyt meen pakka salikamat kassiin ja lähen salille treenailee, palaillaan. Viettäkää rentoja lomapäiviä kaikki keillä on loma! :)
























02 maaliskuuta 2015

SATAMASSA

Heippa! Täällä ollaan tällä hetkellä asemalla oottamassa junan lähtöä. Vielä vajaa tunti pitäs ootella ja on aika haikeeta lähtä täältä kun oli niiin huiput pari päivää!!❤️ Siitä enempi myöhemmin! 
Nä kuvat otettii linkin kaa siis perjantaina, kun käytii kuvaamassa satamassa. Mietittiin et minne mentäs ja tää paikka lopulta voitti ja mentii tähä. Saatiin kivan erilaisii kuvia, mitä yleesä kun kuvaa kotipihalla taivjossai sen lähellä. Aurinkoki pilkotti pilvien välistä mutta kuvattiin silti varjossa koska ei haluttu silmät kii kuvia, haha:D en tän enempää höpöttele vaa antaa kuvien puhua puolestas! 
OIKEIN MUKAVAA LOMAN JATKOA KAIKILLE!