11 huhtikuuta 2016

''VOI HYVÄ PÄIVÄ SENTÄÄN :D''


Miks en tykkää sadekeleistä+skoballa ajosta? Vastaus on märät farkut ja takki.





Heippa! En ois kyllä ennen viikonloppua uskonu miten touhukas siitä tuli. Näin paljon ystäviä, vietettiin notski-iltaa ja peli-iltaa, ajeltiin autolla Suvin ja Linkin varmassa kyydissä, mentiin liian myöhää nukkumaan, kahviteltiin loppuneen koeviikon kunniaksi, herkuteltiin ja ehdin käydä myös hoitamassa lapsia ja eilen keilaamassa ennen kun illalla tulin kotiin.
Parhaita juttuja viikonlopussa oli se, että näin piitkästä aikaa montaa ystävää!
Lauantai-ilta meni Linkin, Roosan, Lauran ja Aman kanssa notskilla, kun ensin säädöiltä päästiin sinne. Ei siinä kun kahdella meinannu hajota vetskari, kaikki tarpeellinen oli hukassa, tehtii puol tuntia kuumaa kaakota et noi sai hyvää siitä ja muuta. :D Iso kassi täynnä ruokaa, kaks kameraa, jäätävästi vaatetta, vesipullosta tulitikkuihin ja puukkoon asti meillä oli mukana ettei ainakaa tavara pääsis loppumaan.
Aika pitkä aika sitten Lurin kanssa oltiin kunnolla nähty, mutta silti oli ihan rentoa menoa. Aika huippua  ja huippu ilta.♥ Syötiin eväitä, tuskailtiin polttopuiden pilkkomisen kanssa puhelimen taskulampun kanssa ja liukasteltiin sinne mennessä, mutta kukaan ei kaatunu eli hyvä me!
Ehdin nukkua tuolloin ihan kunnolliset yöunet edellisen yön muutaman tunnin sijaan ja sunnuntaina heräsin yheksän aikaan virkeenä kaheksan tunnin jälkeen ja nousin heti ylös kun tiesin, että saan pian aika kivoja vieraita lisää! Viikkoon mahtui myös ammausta, kun porukat oli reissussa koko viikon, mutta hyvin me selvittiin! Ei ollut ongelmia ja homma toimi. Tuttua puuhaa se on niin ei uutta, tosin harvoin nuin pitkää aikaa putkeen.
Puolen päivän aikaan sitten kolme ystävystä ajo pihaan ja lähettiin jutteluhetken ja syönnin jälkeen pikasesti matkukseen. Eihän me neljä ilman säätöä päästä minnekään, mutta mikäs siinä kun hauskaa oli. Iltapäivällä mentiin sitten minnekäs muuallekaan kuin moikkaamaan Maijua ja Mirkaa kämpälle & naurettiin mahat kipeiks. Ehdittiin käydä myös keilaamassa, mutta se ei kyllä sitten yhtään onnistunu allekirjottaneella kun ei jaksanu oikein keskittyä, haha.
Oli ihana nähä kaikkia niitä ystäviä joita en ollu pitkään aikaan nähnyt, muita unohtamatta.♥
Tänään starttas uus jakso ja uudet kujeet, aivan hullua että alko viimenen jakso jo kakkosvuodesta!
Saa nähä mitä tämä jakso tuo tullessaan, kun ei oo normaalia koeviikkoa ollenkaan - jännää. 
Aurinko ja jätskihetki parhaan ystävän seurassa toi energiaa niin nyt läksyjen kimppuun!

Ps. Otsikon lause saatto kuulua melko useesti viikonlopun aikana. :D