04 heinäkuuta 2014

Remonttia ja rentoilua!

Hejjsan!
Tulin kirjottelemaan tänne, ennenkun lähen käymään lenkillä!
Viime päivät on menny kotona ollessa. Tää viikko on ollut täynnä urheilua, rentoilua, remonttia ja vesisadetta. Välillä aina jonkun aikaa paistaa aurinko, mutta sitten alkaa sataa..
  Maalattiin mun huoneesta punainen seinä valkoseksi ja vaihoin tyynyliinat sinne. Iski semmonen kyllästyminen tuohon seinään, niin seuraavana päivänä siinä oli jo eka maalikerros maalattu. Aika hirvee sotku on kyllä siellä tällä hetkellä, mutta voisin laittaa ennen-jälkeen kuvia tänne! Nimittäin nyt, vaikka vasta yksi kerros on maalattu niin se näyttää ihan eri huoneelta. Maalaamalla saa ihmeitä aikaan! ;) Muittenkin huoneissa on järjestys vaihtunut ja muutama huonekalukin vaihto huonetta. Semmonen remonttiviikko ollu siis tämä!
Voi olla, että käyn kattelemassa matkuksesta uusia sisustusjuttuja sinne, en oo vielä päättäny että meenkö näillä mitä löytyy vai käynkö hyödyntämässä alet ja ostamassa uusia. Niin paljon kuitenkin jo meiltä kotoo löytyy kaikenlaista.
Nohh, sen näkee sitten.

EDIT: Nyt on koko seinä maalattu ja sain järjesteltyä huoneenkin jo. Ensi viikon alussa laittelen niitä ennen-jälkeen kuvia tänne.

Kuvasin muuten eilen sen ostosvideon valmiiksi ja laitan sen ajastettuna sitten helsinki-viikolle. En varmaan sieltä ehdi hirveästi postailla, vaikka kone varmaankin lähtee mukaan. Saa muuten laittaa ehotuksia, jos on mielessä joku niin voisin tehä valmiiksi niitä ja laittaa ajastettuna sille viikolle niitä. Oon varmaan sanonut tästä jo aiemmin, mutta oon niin laiska etten jaksa tarkistaa sitä, haha:D
  Illalla lähen linkille yöksi ja maijukin tulee sinne, jee!!<3 Tulee niin huippuu!! Kaislakin tulee sitten lauantaina meiän seuraan. Can't wait!<3
Pitääkin muuten jossain vaiheessa pakatakin sinne, heh. Hyvin sitä kerkii, niin lyhyt matkaki.
Palaillaan sitten alkuviikosta niitten remontin jälkeisten kuvien kera, hejdå!

 











30 kesäkuuta 2014

On the way!

Heipparallaa!
Super suuret pahoittelut tästä hiljaisuudesta täällä blogin puolella!! Nyt oon kaksi seuraavaa viikkoa ainakin osittain kotona, eli postaustahti tasaantuu nyt. Oon ajatellu, että tekisin ostopostauksen videolla, kun niitä on kertynyt niin paljon nyt lähiaikoina. Muitakin videoehtoduksia saa laittaa, niitä on mukava tehä.
Viimeset vajaa kaksi viikkoa meni reissussa ja aika meni niin tuhottoman nopeesti, että huhhei.
Olin Porvoossa serkkujen luona, tehtiin kaikkee mahollista. Chillattiin, tehtiin yöpitsaa, naurettiin, käytiin shoppailemassa, syötiin aivan liikaa karkkia ja vaikka mitä muuta. Isomummolassakin tuli käytyä yksi yö ennen Pohjanmaalle suuntaamista. Tuli muuten ihan mukava määrä istuttua autossa parin viikon aikana, yli tuhat kilsaa reilusti. Ensin helsinkiin, helsingistä pohjanmaalle ja pohjanmaalta kuopioon. Kaikkien mutkien kautta tietysti, miten muutenkaan.
 Mentiin siis viime torstaina Pohjanmaalle ja siellä aika meni niin tuhottoman nopeesti, että en ehtiny nähä kunnolla kaikkia, ketä oisin halunnu:/
Aivan huiput 4 päivää jokatapauksessa oli siellä ja näki pitkästäpitkästä aikaa taas kamuja<3
Kesäkuun alkupuolella Aada tuli meille parin muun kamun jälkeen ja siitä menin käymään niillä, niin ei sitten nähnyt muita kamuja hirveesti, mutta oli huippu kerrankin nähä kunnolla Aadaa kun niin harvoin nähään.
 Nyt sitten rauhotutaan hetkeksi kotiin tuon huipun, mutta menon täyteisen kesäkuun jälkeen.
Huomenna alkaa jo heinäkuu!!! Toivottavasti säät lämpenisi tästä, ainakin on luvattu lämpimämpää, mutta saa nähä! Tästä tuli nyt kunnon kilometripostaus, mutta tämmöisen tauon jälkeen on niin paljon asiaa, että huhhuh. Nyt ei oo kyllä taukoa tiedossa pitkään aikaan!











Ajettiin serkkujen kanssa tälläsen aika ison kokon luota, niin nappasin pari kuvaa:D
                                      
                                                             














Tajusin just, että ainakun otettiin kuvia, niin mulla on ollu näköjää sama paita päällä..:-D Hellemekkokin pääsi käyttöön reissussa! 
Noh, parin viikon reissulla ehtii käyttää pariin kertaan samaa paitaa tai housuja. 

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!