04 heinäkuuta 2014

Remonttia ja rentoilua!

Hejjsan!
Tulin kirjottelemaan tänne, ennenkun lähen käymään lenkillä!
Viime päivät on menny kotona ollessa. Tää viikko on ollut täynnä urheilua, rentoilua, remonttia ja vesisadetta. Välillä aina jonkun aikaa paistaa aurinko, mutta sitten alkaa sataa..
  Maalattiin mun huoneesta punainen seinä valkoseksi ja vaihoin tyynyliinat sinne. Iski semmonen kyllästyminen tuohon seinään, niin seuraavana päivänä siinä oli jo eka maalikerros maalattu. Aika hirvee sotku on kyllä siellä tällä hetkellä, mutta voisin laittaa ennen-jälkeen kuvia tänne! Nimittäin nyt, vaikka vasta yksi kerros on maalattu niin se näyttää ihan eri huoneelta. Maalaamalla saa ihmeitä aikaan! ;) Muittenkin huoneissa on järjestys vaihtunut ja muutama huonekalukin vaihto huonetta. Semmonen remonttiviikko ollu siis tämä!
Voi olla, että käyn kattelemassa matkuksesta uusia sisustusjuttuja sinne, en oo vielä päättäny että meenkö näillä mitä löytyy vai käynkö hyödyntämässä alet ja ostamassa uusia. Niin paljon kuitenkin jo meiltä kotoo löytyy kaikenlaista.
Nohh, sen näkee sitten.

EDIT: Nyt on koko seinä maalattu ja sain järjesteltyä huoneenkin jo. Ensi viikon alussa laittelen niitä ennen-jälkeen kuvia tänne.

Kuvasin muuten eilen sen ostosvideon valmiiksi ja laitan sen ajastettuna sitten helsinki-viikolle. En varmaan sieltä ehdi hirveästi postailla, vaikka kone varmaankin lähtee mukaan. Saa muuten laittaa ehotuksia, jos on mielessä joku niin voisin tehä valmiiksi niitä ja laittaa ajastettuna sille viikolle niitä. Oon varmaan sanonut tästä jo aiemmin, mutta oon niin laiska etten jaksa tarkistaa sitä, haha:D
  Illalla lähen linkille yöksi ja maijukin tulee sinne, jee!!<3 Tulee niin huippuu!! Kaislakin tulee sitten lauantaina meiän seuraan. Can't wait!<3
Pitääkin muuten jossain vaiheessa pakatakin sinne, heh. Hyvin sitä kerkii, niin lyhyt matkaki.
Palaillaan sitten alkuviikosta niitten remontin jälkeisten kuvien kera, hejdå!

 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti