17 huhtikuuta 2015

EN VAIHTAS HETKEÄKÄÄ POIS


Heipparallaa! Taas yks viikko menny, huhhuh. Mul on vaa tunti aikaa pakata, käyä suihkus, siivota janiieespäi ni en jää höpöttelee pitkästi, mutta sen verra tosfa viime viikonlopusta pitää kertoo et noi tytöt on vaa aika ihania❤️ Laitoin torstaina viestii et tulkaa meille ku ei ollu hirveesti muita suunnitelmii ja ne tietty tuli.
Perjantaina viikonloppu starttas siis sillä et lähin enne 8kotoo ja olin 7aikaa kotona uuellee mut ihania lapsia hoitaessa aika menee nopee ja sit kävin keskustan kautta hakee katjan meille, pitkästä aikaa!! Vietettii siis ilta pölöttäessä kaikki kuulumiset läpi ja oltiin vaan. Ehti rauhassa kuunnella ja jutella eikä nii et keskeytyy koko ajan ja on se muutenki eri asia isossa porukassa ku kahestaan. Hyvässä ja pahassa, haha. :D 
Lauantaina sit lähettii matkuksee jossa tytöt jo ootti meitä. Oltii varmaa aika äänekäs porukka mutta ei se mitää. Ajettii skobilla sit kauppaa ostaa illaks syömistä ja lähettii illaks taas menoihin. Nähtii linkkii samalla ja käytii viel napsii kuvii satamassa (9aikaan illalla, voisko uskoo!!) ja tultii mäkkärin ranskisten jälkee meille takas. Ilta meni aiva super nopeesti ja en ees muista mitä kaikkee säädettiin mutta aivan huippua oli. Sit sunnuntaina onneks oli iltaa asti aikaa ja käytii viel matkuksessa nopeesti ostamas viimesii juttui. Enneku päästin tytöt lähtee ni otettii vielä kuvia(tietty) ja huomaan kyl eron kun näissä suurimmassa osassa kamerana on Canonin 700D. Lopulta sit illalla piti hyvästellä tää #mopojengi ja toivoo et näkis taas mahollisimma pian!  Sellanen viikonloppu siis se, näin myöhässä kerrottuna kuvien ongelmien takia mutta nyt täytyy mennä pakkaa ja tekee kaikki ennenkun lastehoitohommat kutsuu viikonlopuksi. Palaillaan taas!
Ens viikol ekat asukuvat ''uusilla'' hiuksilla! ;) 

14 huhtikuuta 2015

Muistatko kun...


... Muistatko kun juostiin sukkasillee ulkona talvella kun ei jaksettu hakea kenkiä. Kikatettiin eikä meinattu päästä perille.

... Muistatko kun käveltiin ja käveltiin eikä huomattu et oli menny jo tunti ja käännyttii takas

... Muistatko kun lähdettiin soutelemaan ja jouduttii menee jäiden läpi.



..muistatko kun puhuttiin koko yö wapissa kun kummatkaan ei saanu unta. 

...muistatko kun kuiskasit mulle "mua ahdistaa", kerroin että voin lähteä kämpälle jo aiemmin sinun kanssa jos haluat. Muu porukka olisi voinut jäädä käppäilee ulos. Pidin kädestä kiinni ja kuljin vieressäsi. Kerroit että se auttoi❤️ 

...muistatko kun käveltiin pimeellä metsätiellä porukalla ja laulettiin aivan täysiä koska kaikkia pelotti.

... Muistatko kun nähtiin pitkästä aikaa, juostiin toistemme luo ja halattiin. Ei oltas haluttu päästää irti.

... Muistatko kun kukaa ei jaksanu keskittuu tunnilla. Oli aika lämmin päivä ja  oltiin samalla tunnilla ni naurettiin toisille ku meil oli nii sakeet jutut. 

... Muistatko kun oli lauantai ja pitkästä aikaa oli kotiviikonloppu. Leivottii, siivottii, rentoiltii, saunottiin rantasaunassa ja muuta. 


...Muistatko kun nähtiin ensimmäisen kerran. Ruettiin juttelemaan ja hetken päästä en muistanut että en ole nähnyt sinua aiemmin.

... Muistatko kun kesäl kello oli jo puoliyö mutta talo oli täynnä vieraita. Ulkona oli lämmin ja grillin tuoksu tuli sisälle asti ku oltii paistetu maissia ja muuta.

... Muistatko kun pidettiin maratonpuheluita ja höpistiin monta tuntii vaikka ei ois ollu mitää tärkeetä asiaa.

... Muistatko kun suunniteltiin väännettiin ja säädettiin jotta nähtäs. Sitku se lopulta onnistu juostii aiva täysii toiste luo ja naurettii et onks tää totta?

...muistatko kun olisi pitänyt nukkua, mutta meillä oli liikaa asioita kerrottavana niin muiden nukkuessa juteltiin monta tuntii viel

... Muistatko kun kerroin että on huono olla. Tsemppasit ja kerroit olevasi siinä vieressä aina, vaikkakin sieltä kaukaa käsin❤️ Oot rakas.

... Muistatko kun suunniteltiin yllätystä. Mietittiin miten kerrotaan, miten järkätään kaikki, lopulta kun se onnistu ni oltii ylpeitä et oltiin onnistuttu salaamaan se, haha

...muistatko kun kesällä oltiin rannalla, otettiin arskaa, syötiin viinirypäleitä, juteltiin eikä ollut kiire mihinkään



... Muistatko kun päätettiin yhtäkkii lähtä helsinkii ja parin tunnin päästä oltiin jo autos menossa. Tehtiin kaikkee mahotonta ja ei ollu sekuntiakaan hiljasta

... Muistatko kun oltiin aivan jäässä vaikka oli kesäyö, käveltiin ympäriinsä 15hengen porukalla, joista en tuntenut puoliakaan, juteltiin ja naurettiin. Fiilisteltiin kesää ja nautittii lomasta

... Muistatko kun kierreltiin tallinnassa kauppoi jalat kipeinä päivän kävelystä mutta silti fiilis oli aivan huipussa ja puhuttii kaikenlaista

... Muistatko kun maattiin meren rannalla porukalla, syötiin hedelmii ja välil käytii uimas. Lämpöasteita oli yli 30 ja kaikki oli niin onnellisia.

... Muistatko kun mietittiin minne mennään kuvaa ja kohta oltiin jo monen kilsan päässä kun pölpötettii niin paljon

... Muistatko kun oltiin autos menossa teille. Matkan aikana ehittii nauraa ja ottaa miljoona kuvaa. Kesäfiiliiisss.



... Muistatko kun laulettiin niin pitkään että kummallakaan ei meinannu lähteä ääntä sen jälkeen.

... Muistatko kun käveltiin ja halusit kuvata minun järkkärillä ja olit ihan innoissaa kun olit niin iso että sait itse kuvata

... Muistatko kun meitä oli n.10 henkeä serkkuja ja tuntemattomia. Pelattiin ulkona pelejä, naurettiin ja läppä lensi. 

... Muistatko kun päätettiin että nyt lähdetään kuvaa hienoi juhlakuvii, lähettiin läheiselle maantielle ja otettii varmaa 1000 kuvaa eri paikoista. Juosten ja istuen, yksin ja yhdessä. Meillä oli pieniä mukana ja ne olivat myös kuvissa. 


... Muistatko kun maattiin siskonpedillä, oli jo yö mutta naurettiin ja pölistiin kaikesta. 

... Muistatko kun oli lämmin kesäpäivä, minulla oli serkut kaksostenrattaissa ja yksi vieressä. Käveltiin rauhakseltaan ja nautittiin lämmöstä

... Muistatko kun kesäyönä, oltiin n.20 hengen porukalla. Melkein kukaan ei tuntenut toisia mutta tunnelma oli rento ja juttu lensi. Kylmyyskään ei haitannut.

... Muistatko kun päätettiin yhtäkkii et lähetää ostaa jätskit ja napataa samal kuvii ootellessa tuntii. Naurettiin koko aja ja kuvista ei meinannu tulla mitää. 

... Muistatko kun sulla oli huono päivä ja mä vaa kikatin sun vieressä. Sit sanoit että oot ihana päivänpiristäjä ja mun päivä parani entisestää

... Muistatko kun puhuttii skypessä tai facetimessa. Meil ei ollu mitää asiaa mutta se kesti yli tunnin.

...  Muistatko kun oli kevät, ajeltiin ympäriinsä skobilla, kuvattiin, juteltiin ja 


... Muistatko kun ajeltiin yöllä kotiin. Kaikil oli aiva huippu fiilis ja nauro raiku.

... Muistatko kun käytii sun kaa matkuksessa skootterilla ja olit aivan innoissaan

... Muistatko kun ajeltiin jetillä, osa ui ja loput otti arskaa. Meil oli hedelmii ja juomista, jätskii.

... Muistatko kun oltiin samas työpaikassa. Aluks moikattii "ujosti" ja parin päivä päästä huomattii et ollaa koko ajan pölisemäs kaikesta kun on niin paljon kaikkee asiaa

... Muistatko kun kello oli jo lähemmäs 2 ku jotku halus ranskalaisii ja käytii meiä 15hengen porukalla ostamas niitä. Oltiin nii melusia et meiät häädettii heti ku ranskikset oli valmiit.

... Muistatko kun ajeltiin skoottereilla ympäri kuopioo. Ei ollu kiire mihinkää ja naurettiin meiä säädöille. 

... Muistatko kun 

12 huhtikuuta 2015

Haastetta

Tässä siis tää haaste jonka jo monet tietää eli siis sain 11 kysymystä joihin mun piti vastata ja olis pitäny keksii 11 uutta ja haastaa uusia, mutta en erikseen haasta ketään. Saa vastailla näihin kysymyksiin omassa blogissa jos haluaa. :) 

Iidan kysymykset:

1. Mitkä asiat saa sut rentoutumaan?

Tätä oliki hyvä miettiä nyt koeviikon aikaan. Mutta siis blogien lueskeleminen, ystävien kaa vietetty aika ja jutskailu, lenkkeily/sali, ihan vaan oleminen ja sisarusten kaa pelleilyt. Näitä kun tekee niin unohtaa kaikki koulujutut, haha.

2. Minkälaiset blogit saa sun kiinnostuksen heräämään?

Semmoiset, joissa on mielenkiintosta tekstiä ja hyvälaatusia kuvia!:) ja sit tietty esim. kavereiden blogeja lueskelen vaikka  niissä ei noita oiskaa mutta kaikissa kyllä on! Niistä muuten on tulossa postausta lähiaikoina.



3. Lukeeko moni sukulaisesi sun blogia?

Kyllä tietääkseni aika moni lukee! 

4. Minkälainen olis sun unelmapäivä?

Sellanen et ois kesäaamu, heräisin joskus 9-10aikoihin et ehtis tehä kaikkee. Oisin pikkuveljie tai joidenki ihanien pikkusten kaa jonku aikaa, kävisin tyylii puustos niitte kaa. Vietettäs ystävien kanssa laatuaikaa ja mukana ois myös sellasia ystäviä joita ei oo nähnyt liian pitkää aikaan, käytäs kaupassa ostaa hedelmii ja jätskii, kuvattas, ois lämmin ilma, käytäs loikoilemassa rannalla ja ottamas arskaa, ei ois kiire mihinkää ja ilta jatkus höpötyksellä ja muulla yömyöhään ja naurettas mahat kipeiks. Haluun tälläsen päivän kesällä!!! 

5. Miten kuvailisit sun vaatetyyliä?

Sellanen aika massatyyli. Farkkuu, neuleita, erilaisii trikoopaitoi, t-paitoja. Kesäsin hameet ja mekot. 
Noi kuuluu mun joka päiväsee vaatetukseen. 

 




6. Missä kouluaineissa oot erityisen hyvä?

Erityisen hyvä? Ömöm. Sanosin että ehkä kotsa tai musiikki? Myös terveystieto on ollu aina vahva aine.










7. Mitä kaikkea harrastat?

Urheilua eri muodoissa, kuvausta, pianonsoittoo, sit tietty bloggaaminen ja kaikkee "perus" harrastuksii. 

8. Mitkä asiat tekee sut iloseksi?

Hyvä ilma, ystävät, perhe, mukavat koulupäivät, se että on ihania serkkuja, kummipoitsu, lähestyvä kesä, kaikki tiedossa olevat huiput suunnitelmat, se että kohta alkaa vihdoin loma jnejne.Näitä riittää, kaikki arkiset pienet asiat. 

9. Ootko enemmän optimisti vai pessimisti?

Riippuu ihan tilanteesta. Yleensä optimisti.

10. Minkälaisesta tulevaisuudesta haaveilet? 

Semmoisesta, että olisin onnellinen siitä mitä olen saanut ja iloitsisin niistä. Olisi lapsia ja ihana mies. Omakotitalo. Koulutus ja olisin sairaanhoitajana. 

Katinan kysymykset:

1. Mitkä asiat saa sut onnelliseksi?

Ystävät, kevät, lähestyvä kesä, se että koeviikko on huomenna ohi ja saa olla ilman koulujuttuja ens tiistaihin asti.❤️ Samat asiat kuin tuossa ylemmässä mikä tekee iloseksi-kohdassa. 

2. Tykkäätkö olla enemmän yksin vai silleen että ympärillä on paljon ihmisiä?

Silleen että on ihmisiä ympärillä. Mutta välillä, tyylii kerra parii viikkoo haluun yleensä olla hetken niin että teen jotai omaa juttuu iha rauhassa, oli se lenkillä käynti tai jotain muuta.

3. Parhaimmat puolesi?

Kamu sano heti salamana et pirtee ku kysyin helppii tähä:D oon yleensä positiivinen ja nauran aivan liikaa. Aina toi nauraminen ei kyl oo nii hyvä asia mutta yleensä on. Kaverit on sanonu myös et osaan kuunnella ja auttaa. Tykkään myös siitä, koska haluun et kaikilla on kaikki hyvin❤️ 

4. Mitä ominaisuutta arvostat itsessäsi kaikista eniten?-Entä muissa?

Tota ekaa kohtaa mietin tooosi pitkään. 
Muissa arvostan sitä, että on oma itsensä, osaa nauttia pienistä asioista(yleensä), kertoo jos on jostain erimieltä tai huomaa jonkun vääryyden eli siis rehellisyyttä, tiettyyn asti avoimuutta ja näitä, mitä monet muutkin arvostaa. Mutta itsessä? Aivot lyö ihan tyhjää. 

5. Mikä on sun toiveammatti?

Sairaanhoitaja! Olen siitä täälläkin kirjottanu, eli siis haaveammatti pienestä asti:) 

6. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi?

Oon! Erittäin tyytyväinen.❤

7. Mitkä on sun lempiaineet koulussa/Missä aineissa olet hyvä?

Lempiaineita on oikeastaan kaikki taitoaineet ja sen lisäks terveystieto. Olen näissä eniten omalla vahvuusalueella eli oon näissä myös ihan hyvä, 8-10 tainnut aina olla nämä aineet.

8. Miksi aloitit bloggaamisen?

Alotin bloggaamisen lopulta hetken mielijohteesta, että nyt mä teen sen. Olin kuitenki miettiny tätä jo aiemmin. En osaa sanoa yhtä syytä, mutta yksi oli se, että pääsi kirjoittamaan, jakamaan fiiliksiä ja kuvia. 

9. Mikä on parasta bloggaamisessa?

Parasta on ehottomasti teiä kommentit. Ootte ihan parhaita!!❤️ Ja sen lisäks se että pääsee jakamaan kuvia ja kirjottelee.

10. Suhtaudutko uusiin asioihin positiivisesti vai negatiivisesti?

Positiivisesti. Haluun aina asnnoitua positiivisesti, ku lähen esim. työhaastatteluun koska ei siinä ole mitään hävittävää. Jos lähtee asenteella "en mä kuitenkaa pääse mut käympä ny pyörähtämäs tuolla" on paljon epätodennäköisempää että pääset sinne kun että ajattelee "mulla on samanlaiset mahollisuudet ku muillakin, oon vaan oma itteni ja katotaa mihin se riittää". Silloin saa paljon iloisemman kuvan ja semmoisen että tuo on oma itsensä. Okei tuo oli vähän huono esimerkki, mutta kuitenki positiivinen asenne messissä pääsee pitkälle elämässä:)