17 huhtikuuta 2015

EN VAIHTAS HETKEÄKÄÄ POIS


Heipparallaa! Taas yks viikko menny, huhhuh. Mul on vaa tunti aikaa pakata, käyä suihkus, siivota janiieespäi ni en jää höpöttelee pitkästi, mutta sen verra tosfa viime viikonlopusta pitää kertoo et noi tytöt on vaa aika ihania❤️ Laitoin torstaina viestii et tulkaa meille ku ei ollu hirveesti muita suunnitelmii ja ne tietty tuli.
Perjantaina viikonloppu starttas siis sillä et lähin enne 8kotoo ja olin 7aikaa kotona uuellee mut ihania lapsia hoitaessa aika menee nopee ja sit kävin keskustan kautta hakee katjan meille, pitkästä aikaa!! Vietettii siis ilta pölöttäessä kaikki kuulumiset läpi ja oltiin vaan. Ehti rauhassa kuunnella ja jutella eikä nii et keskeytyy koko ajan ja on se muutenki eri asia isossa porukassa ku kahestaan. Hyvässä ja pahassa, haha. :D 
Lauantaina sit lähettii matkuksee jossa tytöt jo ootti meitä. Oltii varmaa aika äänekäs porukka mutta ei se mitää. Ajettii skobilla sit kauppaa ostaa illaks syömistä ja lähettii illaks taas menoihin. Nähtii linkkii samalla ja käytii viel napsii kuvii satamassa (9aikaan illalla, voisko uskoo!!) ja tultii mäkkärin ranskisten jälkee meille takas. Ilta meni aiva super nopeesti ja en ees muista mitä kaikkee säädettiin mutta aivan huippua oli. Sit sunnuntaina onneks oli iltaa asti aikaa ja käytii viel matkuksessa nopeesti ostamas viimesii juttui. Enneku päästin tytöt lähtee ni otettii vielä kuvia(tietty) ja huomaan kyl eron kun näissä suurimmassa osassa kamerana on Canonin 700D. Lopulta sit illalla piti hyvästellä tää #mopojengi ja toivoo et näkis taas mahollisimma pian!  Sellanen viikonloppu siis se, näin myöhässä kerrottuna kuvien ongelmien takia mutta nyt täytyy mennä pakkaa ja tekee kaikki ennenkun lastehoitohommat kutsuu viikonlopuksi. Palaillaan taas!
Ens viikol ekat asukuvat ''uusilla'' hiuksilla! ;) 

10 kommenttia:

  1. Ooi, tosi kivaa ollu teillä! Tykkään jotenki ihan hulluna tosta ylimmästä kuvasta, kunno #mopojengi teillä nimenomaa!:D Mä tykkään muutenki sun blogin kuviasta aina, kun ne on niin isoja ja hyvälaatusia ja muutenki taidokkaasti kuvattuja! Sitten oot ihana ku kirjotat just sillain aidosti ja sillai en osaa selittää, kivasti kuiteski! Jatka samaan malliiin hei! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp meillä oli!! ❤️ haha toi on kyllä just #mopojengi. xd oii ihana kuulla, siihen mä nimittäi pyrin:)
      Mä jatkan;)

      Poista
  2. Tuo ylin kuva on kyllä jotenki nini siisti :D ja kuulostaa aika vauhikkaalta viikonlopulta. Aina, ku on kivaa, nii aika menee hullun nopeesti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jepp, itekki tykkään:D
      Se oli, vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaimitemeni;)
      Älä muuta!! Kello juoksee triplavauhtii etiäpäi.. Tympeetä, mut ehkä se vaa kertoo siitä et on ollu hauskaa:)

      Poista
  3. kunnon mopojengi ;D pirä kiva viikonloppu siel lapsosten KAA :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojepps, meil oli ja tuli kyl ajettuu aiks monta kymmentä kilsaa:D jjeps mä piän, on kyllä tähän asti ollu tosi mukavaa:)

      Poista
  4. Oiettä, ihania kuvia ja tyttöjä! :) Varsinki toi eka kuva on jotenki nii kiva :D Kivalta kuulostaa teiän tekemiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljo! haha meiänki meilestä toi o huippuxd meil oli kyl huippu viikonloppu!:)

      Poista
  5. Tosi kauniita tyttösiä sielä!!:-)

    VastaaPoista