16 helmikuuta 2015

PARASTA JUST NYT

Heippa!
Viime viikonloppu oli kyllä jotain aivan maagista.  Ensinnäkin sain matkalla kuulla, että Laura muru tulee myös sinne, kun olikin saanu kyydin ja noi meinas yllättää mut, mutta kerto sitten matkalla.  Oli muuten aika huippu juttu, koska oli ehtiny tulla jo lievästi sanottuna aikamoinen ikävä<3 Vaikka oli perjantai 13 niin matka juteltiin ja naurettiin, wanhat meni hyvin kakkosilla, aurinko paisto ja vielä toi ylläri että lauraki pääs sittenki tulee ni oli aika huikee viikonlopun alotus.
Meillä oli aivan paras isosporukka kasassa ja naurua ja hauskoja hetkiä riitti. Oli niiin rentoo ja juteltiin kaikesta mahollisesta. Pelleiltii leiriläiste kaa, juteltiin, naurettiin, heitettiin olevinaa hyvää läppää, tutustuttii uusiin tyyppeihi, kuvattiin(4bloggaria mukana ni mitä muuta voi oottaa..xd), nautittii hyvistä keleistä ja iltasin tehtiin kaikkee mahollista, haha:D
Meitä oli siis 12 (?) henkee 6 tyttöö 6 jätkää ja kaikki oli aivan tosi huippu tyyppejä. Puolia ei oltu nähty ikinä, mutta silti niinku jo sanoin kaikki oli heti tosi rentoja ja ihan huippu tyyppei.
Oli niin paras, huikee ja aivan täydelline viikonloppu ettäh! Ihan pikkasen vaa haikeet fiilikset oli eilen ku lähettii ajaa kotiin.. Jäi vaa ihan tyhjä olo, niinku muilleki. No, pakko se oli lähtee kotia kohti ja tänään heti 10tunnin koulupäivä, eli arkeen palattiin rytinällä. Koska niitä fiiliksiä on niin vaikee saada tähän kirjotettuu ni saatte kunnon kuvaspämmin. Tää viikonloppu ei ihan heti unohu!!
Kiitti vielä kerran teille huippu ihanille tyypeille!<3
Ps. Kuvat halus olla hankalia eikä suostu menee ko tollasiks pieniks, ni toivottavasti ne näkyy!! 

Meiän huone oli vähä pommin jäliltä:D
Tää on niiiiin rankkaa tää isosena olo

Pelailua
Yölliset meiningit
Lisää pelejä ja ulkoilua!
Esitysilta
 
<3<3<3
Tähän miljoonatuhatta sydäntä!!<3